redd13 11.01.07, 12:29 Znalazłam orginalne sukienki do ślubu na stronie www.juda-pietkiewicz.com czy ktoras z was słyszała cos o tej pracowni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justeczka1 Re: suknie ślubne 11.01.07, 12:34 jakis czas temu byl watek o tych sukniach na forum. a sukienki rzeczywiscie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 Re: suknie ślubne 11.01.07, 12:57 Hej, Ja trzy razy korzystałam z usług projektantek i byłam baardzo zadowolona. Suknie, które szyłam można zobaczyć na ich stronie w "inne projekty" -Pierwsza to różowa z satyny w kwiaty, odcicnan pod biustem z przysztyta aksamitką, przewiązaną w pasie, -druga, brązowa, długa też odcinan w pasie (na manekinie jest to wzór pokazany dla kobiety w ciązy mnie sie bardzo podobała, więc sobie taką uszyłam - trzecia to była czarna spódnica z dodatkami. Teraz zastanawiam się nad uszyciem sukni ślubnej. Dziewczyny sa bardzo kontaktowe, zawsze doradzą, podpowiedzą. Naprawdę warto. Jeżeli chcesz zobaczyć moje zdjęcia w sukniach,to mogę przesłać Ci na miala. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
redd13 Re: suknie ślubne 11.01.07, 21:43 Dziekuje,dzis dzwoniłam i umowiłam sie na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś