Dodaj do ulubionych

Ślub w Lublinie

13.01.07, 00:35
Pomocy! Myślę o urządzeniu ślubu i wesela w Lublinie. może mógłby mi ktoś
doradzić w sprawie wyboru odpowiedniego miejsca, kapeli itp.? jakie są ceny
inwestycji weselnych w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • lumidee23 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 01:35
      na male wesele polecam nowy graf.. jedzienie dobre tylko malo miejsca ale zalezy
      na jakie wesele smile
      na duze wesele ja bylam w koronie w hotelu podobalo mi sie bardzosmile na takim
      weselu okolo 160 osob smile
      a co do slubu niech doradza lublinianki bo ja tam mieszkalam kiedyssmile
      • bandola18 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 10:28
        Ja mam ślub w czerwcu, rada jesli chcesz miec wybrana salę, zespół, kamerzystę
        itp. a masz ślub w miesiącu letnim to planuj 1,5 roku wcześniej. Z tego co wiem
        bardzo popularne są zespoły AVIS,AMIGOS, IVIS, KAKTUS itp., fotograf 2F, ZOMER,
        video clip art, denver, ska, Hajduk, sala DWÓR ANNA, RESTAURACJA LWÓW, VANETT,
        POD GWIAZDAMI, ZAJAZD GOŚCINNY, HOTEL CAMPANILLE, KARCZMA RZYM ITD. Najlepiej
        poszukać na internecie, jest mnóstwo stron dotyczących ślubu w Lublinie jak np.
        www.sluby.lublin.pl, www.lsi.lublin.pl, koziołek,www.slubiwesele.lublin.pl. A i
        jeszcze jedno to, że wymieniłam tu niektórych to nie znaczy, że polecam i robię
        im reklamę po prostu na każdym ogłoszeniu są a ja jeszcze nie miałam okazji się
        przekonać to przede mną. ŻYCZĘ POWODZENIA!
        • bebe20130 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 11:30
          my bierzemy slub w maju, oboje jestemy z Lublina, wesele bedzie w hotelu
          Korona, a zespol to wlasnie Kaktus. Tyle, ze zaczelismy sie rozgladac za tym
          wszystkim od wrzesnia, wiec srednio na prawie rok przed.....
          • yoolia7 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 11:49
            dużo lubelskich panien młodych siedzi na forum wizaz.pl , watek "Lubelskie
            panny młode"
            Pozdrawiam smile
            • niebieska.lwica Re: Ślub w Lublinie 19.01.07, 20:13
              kurcze. dziekuje za namiary. tego forum rzeczywiscie wczesniej nie widzialam smile
              pozdrawiam i dziekuje za wszystkie podpowiedzi
    • wrobelek0403 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 15:39
      my slubujemy w sierpniu 2008, obejrzalam kilkanascie miejsc. Wybralismy hotel
      Lwow, ale warte rozwazenia sa też Korona w Konopnicy, Jedlina w Motyczu, Nad
      stawami w Bogucinie, Nowy Graf jest ladny w srodku, ale ogrod i okolica (duze
      skrzyzowanie) mnie zachecajace.

wszystkie te lokale maja strony internetowe, wystarczy wstukac w google smile

co do muzyki, to wlasnie przegladamy ofert, ale raczej zdecydujemy sie na dj. A
      fotografem bedzie nasz znajomy.

pozdrawiam
      • inka272 Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 16:01
        proponuje rowniez lubelski watek na wizaz.pl/forum .....bardzo wiele namiarow i
        ciekawych opisow
        pozdrawiam
    • jan.bar Re: Ślub w Lublinie 13.01.07, 16:32
      zespół Fraglesi jest w porządku i do tego gra na żywo, a nie z dyskietek tak
      jak większość lubelskich zespołów
    • asiaiadas Re: Ślub w Lublinie 14.01.07, 10:20
      My bylismy w tamtym roku na weselu w restauracji Huzar przy ul.Spadochroniarzy
      7, i to bylo wesele na ok.60-70 osób, bardzo eleganckie, nieco moze malo
      miejsca na szaleństwo ale naprawde ze smakiem, jedzenie wyszukane, bylo OK.
      Polecam.
      • lobo25 Re: Ślub w Lublinie 14.01.07, 13:03
        ja polecam bartka jesli chodzi o wesele tak na 80 osob jesli wiksze to fieste-
        maja tam piekna sale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka