nativa 12.07.05, 22:08 podobno namawiaja do tego aby opalac sie bez staników :)( promocja Polskiego morza czy coś) jak ktos zacznie to ja chętnie do nich dołącze :P jak Wy sie na to zapatrujecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdynianin Re: toples IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:35 Serdecznie zapraszam na plażę w Orłowie. Nie wiem, czy topless jest tam legalny, ale to szczegół. Ważne, że to tylko kilka kroków od mojego domu. Przybywajcie - to jedno z najpiękniejszych miejsc na naszym wybrzeżu. A ja dzięki wam jeszcze bardziej polubię spacery brzegiem Zatoki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżaga Re: topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:59 bardzo chętnie :-) tylko przydałoby się jakieś lajtowe miejsce, w którym można by było uniknąć miażdżących spojrzeń starszych ludzi lub matek z rozwydrzonymi dziećmi ;-P pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natusia19 Re: toples IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54 hehe raczej nie przejdzie! Nie w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
vlb Re: toples 13.07.05, 23:44 W takim razie, z uwagi na rosnącą polularność tej formy opalania zgłaszam niniejszym na ręcę naszego rządu (swoją drogą wiem, że nic innego nie robi tylko siedzi tu na forum i czyta - co widać po efektach tych rządów ;) ) petycję: Rzeszów żąda dostepu do morza. W zastepstwie możemy przyjąć organiazację letniej olimpiady, wymianę klimatu na śródziemnomorski, ewentualnie za dopatą tunel pod dnem rzeki (wprawdzie nikomu nie jest potrzebny, ale skoro stolica ma to czemu nie my?) Do prośby załączamy nasze ekspertyzy, które są jednoznaczne: Budowa morza w centrum Europy to więcej miejsc pracy niż przy buwowie autostrad, polepszenie stosunków dyplomatycznych z naszymi południowymi sąsiadami, z wydobytej ziemi mozna usypać najwyzszy kopiec ku czci kogo tylko chcecie. Przypominam, ze niedługo wybory, więc co wam szkodzi obiecać i to, skoro i tak nie realizujecie niczego z waszych programów wyborczych? Odpowiedz Link Zgłoś