bajsarka 13.01.07, 19:10 Napiszcie jakie są Wasze doświadczenia/bądź znajomych z obiadami weselnymi w restauracji Dom Polski na ul. Francuskiej oraz Restauracji Polskiej Tradycja na ul. Belwederskiej. W Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolik_w_koronkach Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 13.01.07, 19:26 Hej, nie pomogę ci co do lokalu, ale chciałabym zapytać, czy taki obiad wychodzi dużo raniej, niz wesele? To znaczy chodzi mi o cenę na głowę. Wesele można zrobić już za 120 zł/os i w tym są 4 ciepłe dania. Tak sobie myślę, że w porządnej restauracji za mniej, niż 100 zł chyba nie zje sie zwykłego, ale eleganckiego obiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 13.01.07, 19:37 Nas obiad wychodzi taniej, bo na ok. 20 osób. I do tego nie musimy płacić za zespół. A ceny obiadów kształtują się od 120 do 160 zł (podaję ceny z restauracji, które odwiedziłam). Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 13.01.07, 19:41 No tak...zazdroszczę, też chciałabym mieć tylko obiad dla najbliższych... W moim przypadku tych "najbliższych" jest 80 osób. Jak kogoś pominę to kaplica. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 13.01.07, 19:59 ja bede miala takie obiadowesele, troche tancow, ale ogolnie obiad od 18 do 22. do 60 osob Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 14.01.07, 13:07 Podbijam. Piszcie, które tam miałyście obiad. Ceny win są koszmarnie wysokie, ale ten wystrój... Odpowiedz Link Zgłoś
ixi22 Re: Gdzie obiad weselny? Dylemat 15.01.07, 23:59 Moj mąż bardzo chwalił właśnie Dom Polski. Mieli tam co prawda imprezę slużbową ale to wg czasu trwania i menu jest podobne jak obiad weselny, no i wszyscy byli bardzo zadowoleni z jedzenia i obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś