kiki-riki22 16.01.07, 14:07 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e4da8a9bf774608.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7131be8d37670349.html kapelusza jeszcze nie wybralam ale ten mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:38 odwazny koolor gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:45 jak mam byc szczera to jest brzydki (ni to złoto ni to brąz) a kapelusz sorry ale dla pan po 70 tce Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:56 monalisa.pl napisała: > jak mam byc szczera to jest brzydki (ni to złoto ni to brąz) > a kapelusz sorry ale dla pan po 70 tce kapelusza nie zauwazylam nie cierpie ale co kto lubi kolor odwazny wez pod uwage to ze monitor zmienia czesto barwe sama bym w takiej nie poszla bo mam inne wyobrazenie o wlasnym wygladzie ale moze akurat do charakteru tej pani to pasuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:08 ale ja tylko napisalam co widze oczywiscie kazda z nas ma inny gust i to co mi sie podoba nie musi innym ale wystawiajac foty na forum kazdy opisuje co widzi Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:23 monalisa.pl napisała: > ale ja tylko napisalam co widze > oczywiscie kazda z nas ma inny gust i to co mi sie podoba nie musi innym > ale wystawiajac foty na forum kazdy opisuje co widzi wiem wiem ja tylko zasugerowalam ze kolory czesto odbiegaja od rzeczywistosci wlasciwie az za czesto... wiec jesli o to chodzi lepiej sie nei sugerwac Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:45 ja tylko zasugerowalam ze kolory czesto odbiegaja od rzeczywistosci no wiem wiem- sama szukajac sukni na necie podniecalam sie prawie kazda suknia ale w realu okazywalo sie ze sa zupelnie inne (brzydsze) niz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:46 mi się też niestety nie podoba, ale to twój wybór ... Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: nareszcie cos innego 16.01.07, 14:52 a mi sie podoba. ciekawy kolor i prosta forma. gratuluje odwaznego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:51 suknia ładna, bardzo prosta i właśnie kolor jest jej ozdobą przypuszczam, ze to tafta, wiec na pewno na żywo wyglada super kapelusz rzeczywiście nie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 14:57 ten kapelusz na wieszaku jest zgrabniejszy dla Ciebie bo widze ze mloda jestes kolor nie ten ale moze maja odrobinke ciemniejszy (odrobinke, nie taki sam jak suknia bo sie zleje) wtedy bukiet dalabym w podobnej kolorystyce co kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:00 nie boisz sie, ze np goscie beda miec podobne suknie i sie nie bedziesz wyrozniac? zauwazylam, ze czasem goscie zakladaja dosc duze suknie Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:15 nie ten kapelusz... i niech ci cos krawcowa poprawi przy górze sukni (przepraszam, ale ci piersi spłaszcza....przynajmniej tak to wygląda) Odpowiedz Link Zgłoś
grejdi Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:39 pani jesień... pierwsze skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:42 jak kapelusz to taki baaarzo duzy kolor powinien byc bardziej stonowany, bo tu wyglada jak suknia na sylwestra a nie slub.. ale moze tylko to wina swiatla.. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:47 Szczerze? Mam nadzieję, że kolor w oryginale jest złoty, bo na zdjęciu wyszedł sraczkowaty. Oby nie wyszedł tak samo na ślubnych zdjęciach. Ponadto ten materiał strasznie odbija światło, wyglądasz jak wielka żarówka, a kapelusz z marszu dodaje 10 lat, bo tradycyjnie w kapeluszu do ołtarza kiedyś szły wdowy. Poza tym gdzieś to już widziałam w sprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:57 abstrahujac - tafta to masakra na letnie śluby ale to nie moja opinia ale kolezanek ktore brały wlasnie slub w tafcie Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 15:59 Pamiętam, gdzie widziałam podobną suknię... na Bazarze Różyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 16:00 monalisa.pl napisała: > abstrahujac - tafta to masakra na letnie śluby > ale to nie moja opinia ale kolezanek ktore brały wlasnie slub w tafcie ja tam itak mysle ze nawet w samych majkach bym sie z emocji zgrzala Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 16:24 Na sylwestra owszem może być, ale na slub... Ale to tylko moje skromne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 17:08 Nie podoba mi się. Choć prosta, to moim zdaniem poszerza Ci talię. Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 jesteś świadkową? 16.01.07, 17:15 jesli tak, to ok, jesli nie, to polecam inny kolor sukni, ktora sama w sobie jest calkiem ladna. inaczej, tak jak juz pisala jedna z forumek, zginiesz w tłumie gości, przecież nie o to w tym dniu chodzi... mnie tez kapelusz jakoś tu nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 18:56 jakos ten kolor do mnie nie przemawia... ale fason ladny, delikatny. Tylko kapelusz musisz dobrac inny, identyczny miala moja przyszla tesciowa na slubie drugiego syna Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 16.01.07, 19:00 Kapelusz koszmarny!!!Sukienka ma fajny fason, ale kolor niezbyt..... Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 dziekuje 16.01.07, 19:07 dzieki za konstruktywne krytyki (te mniej konstruktywne w nic nie zmieniaja) w takim razie na bank zmienie kapelusz. suknia w rzeczywistowsci ma inny kolor. na zdjeciach w zamknietych pomieszczeniach ma wlasnie taki. dzieki za podpowiedz o cyckach i wogole ta suknia jest na slub cywilny (bedzie tylko cywilny). na pewno goscie nie przyjda w takich sukniach tylko raczej w kostiumach. wiec sie nie zmieszam z tlumem. jesli macie jeszcze cos do dodania to smialo Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: dziekuje 16.01.07, 19:13 A, jeśli na ślub cywilny, to zupełnie inna historia Zgadzam się z trzema rzeczami: kapelusz odpada, to naprawdę postarza. Na Twoim miejscu zakończyłabym ozdabianie głowy na ładnej fryzurze. Dwie pozostałe to biust i talia: biust spłaszczony, a talia... mało zaznaczona. Może zastanów się jeszcze, przymierz inny fason. Może lepsze by były ramiączka i wcięty dekolt? Wysmukli sylwetkę i będzie wyglądać delikatniej Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: dziekuje 16.01.07, 19:18 A! to jak na cywilny to smialo! kapelusz rzeczywscie jakis inny o ile w ogole ale to juz jak lubisz ja nie lubie kapeluszy wiec moja opinia sie nie przejmuj pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: dziekuje 16.01.07, 19:20 A czemu piszesz "tylko" cywilny - ślub to ślub!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: dziekuje 16.01.07, 22:22 Nie zakładaj kapelusza..Masz piekne włosy może wystarczy tylko ładny akcent w kolorze sukni.Bardzo odważny, ale efektowny kolor. Ja też biorę tylko cywilny,moja suknia(szyje się )będzie błekitna Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: dziekuje 17.01.07, 08:11 Suknia bardzo ladna, czegos takiego szukam na swoje poprawiny. Mozesz napisac ile za nia zaplacilas? Bede wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 meg303 17.01.07, 10:02 wlasnie nie mam zbyt pieknych wlosow. nie bede tlumaczyc, bo nie warto, ale z wlosami mam problem. kapelusz to bylo moje marzenie od poczatku wiec raczej go bede miala. tylko z cala pewnoscia nie ten co na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: meg303 17.01.07, 12:50 Jeśli chcesz koniecznie w kapeluszu to moze spytaj o radę dobra modystkę(taki kapelusz musiałabyś robić na zamówienie) Suknia bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 17.01.07, 11:40 Dla mnie ok, wreście ktoś powiedział STOP tradycyjnym białym sukniom...choc to "tylko" ślub cywilny...nie rozumiem stwierdzenia "tylko" ślub to ślub. A w ogóle to wielkie brawa dla dziewczyn, które do ślubu kościelenego mówią białym sukniom NIE. Super, coraz nas więcej i super. Pora wreście powiedzieć stereotypom STOP Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 17.01.07, 11:47 no ale jelsi komus sie podoba tylko biala to co ? jest drętwa? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_nice Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 17.01.07, 12:30 aldialdi napisała: > Dla mnie ok, wreście ktoś powiedział STOP tradycyjnym białym sukniom...choc > to "tylko" ślub cywilny...nie rozumiem stwierdzenia "tylko" ślub to ślub. > > A w ogóle to wielkie brawa dla dziewczyn, które do ślubu kościelenego mówią > białym sukniom NIE. Super, coraz nas więcej i super. Pora wreście powiedzieć > stereotypom STOP to nie o to chodzi, nie chodzi o to ze nei jest biala. Tylko, ze to jest taka suknia wlasnie na poprawiny, sywester, nie wiem... Zreszta kto kaze komus brac biala? same takie chcemy. Jedna chce pomaranczowa druga rozowa itp. Wiekszosc z nas chce miec oryginalna, czesto duzo suknie. Chcemy sie wyrozniac z tlumu. Biel to niewinnosc ale umowmy sie kto jest taki niewinny )) mysle ze poprostu wiekszosc kobiet marzy o dluugiej sukni, wiekszej niz zwykla wieczorowa. Zreszta jak sie dziewczynie podoba to co wybrala to ok, tylko pyta o opinie to jej tu odpowiadamy co myslimy. To ze jej sie podoba to nie znaczy ze kazdej musi. A jej moze sie nie podobac np biala ... zakladajmy to co nam sie podoba a nie to co ludziom, to Panna Mloda ma sie czuc dobrze. Ja tam w ogole nie rozumiem kiedy ktos cos robi tylko dla zasady bo co ludzi epowiedza. Moze to nie ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 17.01.07, 11:56 zdecydowałaś się już tak na 100% ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 tak 17.01.07, 15:16 suknia jest juz kupiona od jakiegos czasu. przedemna zostaly poprawki. mam sie zglosic na miesiac przed slubem. za to nie mam zadnych dodatkow butow, biustonosza ani nic... Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiblu Re: ja tez pokaze wam swoja suknie 17.01.07, 22:10 A co to ślub, czy bal przebierańców będzie? Suknia ohydna - to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś