gatta26 17.01.07, 14:57 Dziewczyny, czy możecie polecić dobre salony z sukniami ślubnymi we Wrocławiu? Chodzi mi o duży wybór sukien i o miłą obsługę. Dodam, że poszukuję czegoś w rozmiarze 44, a nie chcę wyglądac jak "beza" . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: suknie slubne Wrocław 17.01.07, 15:10 Flossmann w budynku NOT, Adeline na Szewskiej i Wita Stwosza, Lisa Ferrera na Sienkiewicza, Vogue na Jedności Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: suknie slubne Wrocław 17.01.07, 16:37 Adelina na Szewskiej ma duży wybór, również w dużych rozmiarach i miłą obsługę. Ale radziłabym też odiwedzić NOT, apnie tam pracujące to po prostu aniołki Odpowiedz Link Zgłoś
azorek22 Re: suknie slubne Wrocław 17.01.07, 16:59 Ja bylam tylko w jednym salonie i tam kupilam suknie, obsluga rewelacyjna, panie bardzo mile i doradzaja - Adeline na Szewskiej. Moja przyjaciolka tez kupila suknie w pierwszym odwiedzonym salonie i byla zadowolona z obslugi - ul Sienkiewicza (zapomnialam nazwe salonu). Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: suknie slubne Wrocław 17.01.07, 17:07 Jak na Sienkiewicza, to pewnie Lisa Ferrera. Odpowiedz Link Zgłoś