kasienka2522 26.01.07, 17:26 Jak wam sie podoba moja fryzurka slubna . prosze o opinie . ikf.com.pl/slubne/fryzura341.htm mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_kaczusia Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 21:51 bardzo ladna, jesli masz odpowiednio dlugie wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:07 Sliczna. Ja chce tez cos podobnego. W sumie interesuje mnie warkocz bardzo luzno spleciony i wysuwajace sie, wokol czola, kosmyki. Twoja jest naprawde fajna, badzo urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:13 welon podepniesz pod,czy nad ??? bo moim skromnym zdaniem fajnie by było pod,zeby jej nie zakrywać Odpowiedz Link Zgłoś
marqie Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:16 Zgadzam sie z epox123 tak śliczną fryzurke aż grzech zasłaniać... Jak dla mnie fryzura jest cudns, poprostu WYPAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2522 Re: do epox123 26.01.07, 22:22 Welon ma byc od gory . Oczywiscie nie bedzie calkowicie zakryta gdyz jest fajne miejcse zeby go wpiac a dokladniej chodzi mi o wysokosc najwyzej polozonego kwiatka no moze deko nizej . Nie podoba mi sie welon podpiety od dolu bo brzydko mowiac wyglada jak kawalek wiszacej szmaty - po prostu nie uklada sie ladnie . Takie jest tylko moje zdanie . A Ty jak masz zamiar upiac ?? Do mojeo slubu zostalo jeszcze . . . Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: do kasienka2522 26.01.07, 22:25 hmm w sumie to jeszcze nie wiem jak mnie kolega uczesze,ale napewno nie chce zakrywać fryzurki,jest dużo sposobów na to aby welon nie wisiał jak szmata (wiem co mówie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2522 Re: do epox123 26.01.07, 22:34 POczekamy zobaczymy . Welon bede miala 15 maja dopiero . A u fryzjera zawsze mozna sprobowac podpiac na gorze i na dole . Ciekawa jestem ja na probnym czesaniu wypadnie "moja wymarzona fr." Tylko obawiam sie ze moze nie wyjsc identyczna ale bedzie bardzo podobna . Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: do kasienka2522 26.01.07, 22:37 zazwyczaj nigdy nie wychodzi tak samo,ale podobna jest mozliwa,próbuj podpiac i tak i tak,zobaczysz jak będzie lepiej,ja welon juz mam,ale na fryzjera jeszcze mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: do epox123 26.01.07, 22:26 zgadzam sie z tobą, ja też chce mieć welon wpięty "u góry" nie od dołu, dlatego taka fryzurka od dołu prawie wcale tego welonu nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:24 hej! to moje fryzura!! a tak poważnie też mi się ona bardzo podoba i chciałabym być tak uczesana w dniu ślubu, ale czy to się da zrobić z moich włosów musi ocenić moja fryzjerka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:31 Moim zdaniem albo welon, albo kwiaty we wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Moja fryzurka slubna 26.01.07, 22:37 mi na kwaiatach we włosach nie zależy, może jakiś jeden malutki+welon widziałam pannę młodą z fryzurką nieco podobną do tej, z jednym kwiatkiem z boku i welonem wpiętym od góry i ładnie to wyglądało, moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2522 Re: do mayagaramond 26.01.07, 22:37 Podalam tylko taki przyklad na kwiatkach gdzie mozna wpac welon . u mnie oczywiscie bedzie bez kwiatow . Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: do mayagaramond 26.01.07, 22:47 Czyli wszystko jasne, inaczej byloby szkoda i welonu i kwiatow. Odpowiedz Link Zgłoś