teri99 08.02.07, 22:07 Czy ktoś miał lub był na weselu w Ermitażu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynkaa Re: Ermitaż Zielona Góra 08.02.07, 23:39 o ktoś z ZG jak miło Niestety nie mamy wesela w Ermitrażu, ale radze poszukaj na forum ZG, tam swego czasu było głośno o nim Niestety w ZG nie ma zbyt wielkiego wyboru, dlatego zdecydowaliśmy się na wesele w Sulechowie (ślub w ZG) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_studio Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 03:09 A mogla bys dziewczynkoo podac adres tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 11:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=47529833&a=47529833 Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 11:54 Ja byłam i to całkiem niedawno, piękne miejsce, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 14:06 Nie, z Polkowic , ale w Zielonej bardzo często bywam Odpowiedz Link Zgłoś
aga.hm Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 05:39 Koleżanki brat robił tam imprezę jest zadowolony, kumpela mówiła że było fajnie, jeśli chcesz mogę napisać do niej i dowiedzieć się o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
teri99 Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 13:27 Bardzo bym prosiła o bardziej szczegółowe informacje. Zastanawiamy się nad organizacją tam wesela, a jak narazie niewiele osób może coś więcej na ten temat powiedzieć. Lokal widziałam i mnie się podobał, ale ciekawi mnie jak wypada obsługa takich przyjęć - czy jedzenie jest dobre, ciepłe, nie za mało, jak spisują się kelnerzy, co z tańcami, itp.itd. jak to na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 13:30 a na kiedy planujecie ślub? macie już coś załatwione? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
teri99 Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 22:00 Planujemy na sierpień/wrzesień. Narazie nie mamy jeszcze niczego załatwionego, dopiero zaczynamy Chociaż po lokalach i kościołach widać, że trochę terminów jest już zarezerwowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 14:10 Wiec, tak jak mówiłam lokal bardzo mi się podoba, na pewno nie można o nim powiedzieć, ze nie jest z klasą Jedzenie mi smakowało osobiście, no nie wiem, to zależy, co kto lubi, ale mi przypadło do gustu! Nie wiem skąd tyle niemiłych opinii o tym lokalu, może po prostu trafiłam na jakiś "dobry dzień" obsługi , bo musze przyznać, iż byli bardzo mili, nie wiem, co o tym myśleć, juz sama... Odpowiedz Link Zgłoś
macosik Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 14:48 Witam Ja też jestem z Zielonej Góry ). Pozdrawiam wszystkich. Ja biorę ślub w Akropolu. Odpowiedz Link Zgłoś
macosik Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 15:09 A propo zielonogórzanki.Znacie dobrego fryzjera i kosmetyczkę? Macie już kogoś na oku bądź poleconego? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 15:45 no właśnie, dołączam się do pytania, ja też jestem w trakcie poszukiwań, z tym, że mam trochę utrudnione zadanie bo nie mieszkam obecnie w ZG Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ermitaż Zielona Góra 09.02.07, 21:44 ja też pochodzę z Zielonej Góry piękne miasto!!! Odpowiedz Link Zgłoś