arsy1 09.02.07, 13:57 czy planujecie mieć stroik (gotowy taki jak w slonach z suknami) na głowie? Zastanawiam się bo nie wiem czy będzie to dobrze wyglądało na koku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: stroik na głowę 09.02.07, 14:56 Ja nie miałam stroika, bo nie lubię sztucznych kwiatów. A to co można dostać w salonach wydawało mi się odpustowe. Miałam niski kok, nad nim wpięty welon z samym tylko grzebykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: stroik na głowę 09.02.07, 14:59 jeśli chcesz już coś wpiąć we włosy to pomyśl o żywym kwiatku. napewno wytrzyma całą noc, a będzie wyglądał elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: stroik na głowę 09.02.07, 17:07 Ja miałam wpięty sztuczny kwiatek i nie narzekam. Wyglądało całkiem nieźle. Kupiłam go na wszelki wypadek, bo też chciałam mieć żywy, taki jak w bukiecie, niestety po wpięciu nie wyglądało to najlepiej. Musisz popatrzeć, pomyśleć. Sztuczne ozdoby też są teraz całkiem nieźle robione. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: stroik na głowę 11.02.07, 20:34 ja chce miec zrobiona w salone biala roze, ktora wepne w kok z boku - tak na hiszpanke. chcialam czerwona ale przy czarnych wlosach to zniknie Odpowiedz Link Zgłoś