13.02.07, 10:59
Hej, Mimo, ze odpisalam Ci w watku o fotografie to przypomniala sobie jeszcze dwa pytania. Pisalas kiedys ze chodziliscie na kurs tanca, mozesz mi powiedziec gdzie? No i ciekawa jestem bardzo gdzie sie czesalas przed slubem?
Mam nadzieje, ze tu zajrzysz smile
Obserwuj wątek
    • abkasia Re: do abkasi 13.02.07, 11:22
      ja tez ci troche napisalam w watku o Foto.
      na kurs tanca chodzilismy w ostatnim tyg przed slubemsmiledo szkoly tanca na
      Gajowickiej. to byly lekcje indywidualne. placilismy nie pamietam chyba z 500 zl.
      A czesalam sie w La Grant ( nie pamietam jak sie to pisze)na biskupiej u
      Grzegorza( chybawink pamiec ludzka jest jednak zawodna)mial krecone blond wlosy.I
      placilam 150 zlwinkpozdrawiamsmile
      • medea11 Re: do abkasi 13.02.07, 11:30
        Dzieki wielkie wink a jesli chodzi o kolczyki to mysle, ze raczej powinny byc w kolorze starego zlota...zreszta sama mozesz ocenic, wklejam tu zdjecie mojej sukni zrobione przez jedna z forumowiczek na targach

img482.imageshack.us/my.php?image=50718019dq1.jpg
        Czytalam sobie ostatnio jak przebiegaly Wasze przygotowania i pocieszam sie na duchu, ze sporo sie napracowaliscie, ale efekt byl przepiekny smile

My tez planowalismy sie zglosic do tej szkoly ona zdaje sie nazywa sie esens...Mam nadzieje, ze kilka lekcji wystarczysmile

A co do meza i jego wyjazdow to zycze zebyscie jak najszybciej juz mogli spedzac wiecej czasu razemsmile
        • abkasia Re: do abkasi 13.02.07, 21:52
          kolczyki ze starego zlota tak, ale....wg mnie nie moga byc za ciemne, ani za
          zolte. moim zdaniem powinny byc delikatne, a takie z ciemnego starego zlota
          wydaja mi sie takie ciezkie, bardziej wieczorowe niz slubne. Moja i twoja
          sukienka sa dosc "strojne"wiec ozdoby wg mnie powinny byc delikatne.musisz
          pochodzic po sklepach i czegos poszukac. jesli cos mi sie obije o oczy dam znac.
          fajna masz ta sukienusiesmile
          • medea11 Re: do abkasi 13.02.07, 22:37
            dzieki wielkie i w takim razie do nastepnego "przeczytania"..albo do zobaczenia na zakupach w Piotrze i Pawlesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka