elunia83 17.02.07, 21:24 Witam! Jestesmy zapisani u księży pallotynów na nuaki jednodniowe na 31 marca jednak mójemu narzeczonemu termin ten nie pasuje dlatego mam pytanie czy ktoś kto jest zapisany na inny termin nie byłby chętny sie zamienic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjjarek Re: zamiana terminu nauk przedmałżeńskich 20.02.07, 16:54 my mamy termin na 14 kwietnia chętnie się zamienimy prosze o kontakt na maila jarekkuczynski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0912 Re: zamiana terminu nauk przedmałżeńskich 20.02.07, 19:55 Witam serdecznie, Jesteśmy bardzo zainteresowani każdym terminem w marcu albo kwietniu. Na chwilę obecną są wolne tylko terminy w maju , nasz ślub jest w czerwcu więc ratują nas jedynie wcześniejsze terminy. PROSIMY, jeżeli ktoś zrezygnuje , dajcie znać , będziemy bardzo wdzięczni !!! kontakt : mw0912@buziaczek.pl Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0912 kursy u Pallotynów 20.02.07, 20:15 Rozmawiałam dziś z Księdzem , który ten kurs prowadzi .Bardzo miły i sympatyczny człowiek,który che zrobić coś dobrego dla ludzi , którzy chcą spędzić ze sobą życie . POSŁUCHAJCIE!!! Jak odpowiedzialni i poważni dorośli ludzie mogą zachowywać się tak beznadziejnie??? NAJPIERW REZERWUJECIE SOBIE MIEJSCE NA KURSIE A PÓŻNIEJ NIE PRZYJEŻDŻACIE??? MYŚLĘ ,ŻE JESZCZE NIE DOROŚLIŚCIE DO MAŁŻEŃSTWA!!! Innym bardzo zależy na tym kursie, ale wy nie macie o tym pojęcia !!! Zapiszcie się lepiej na kurs dla przedszkolaków... Pozdrawiam serdecznie tych,którzy tak jak mój narzeczony i ja bardzo chcemy uczestniczyć w tym kursie w marcu albo kwietniu ale przez TYCH nieuczciwych nie ma już dla nas miejsca... Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ana_11 do gosi 20.02.07, 21:12 jestem z w-wy ale wybiore sie chyba na kursy do krakowa: www.wdr.diecezja.krakow.pl/przygotowanie/katechezy/katechezy_dw.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0912 Re: do gosi 21.02.07, 13:19 do any , dzięki za info, my też jesteśmy z w-wy , myślę nad krakowem ,chociaż trochę daleko ale w tym momencie nie mamy wyjścia , zadzwonię tam i zapytam , jeżeli Wy macie bliższe informacje , prosimy o pomoc . pozdrawiamy serdecznie gosia z pawłem Odpowiedz Link Zgłoś