misiaczek187 20.02.07, 16:30 Czekam na opinie i rzecz jasna złośliwości także... model 721 www.papilio.ru/en2007/papilio.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 16:33 niewiele widać, ale zapowiada się fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 16:34 jeśli dobrze pamiętam to 22 zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 16:55 piekna jest ta sukienka widzialam ja na zywo i normalnie sie w nie zakochalam,ale niestety zamowilam wczesniej inna i przede wszystkim takie "ksiezniczkowate" mi nie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:01 Piękna!!! W ogóle maja kilka pięknych sukienek w swojej kolekcji, które wpadły mi od razu w oko Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:19 ta sukienka jest olbrzymia DDDDD chlopa nie zaslonisz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:23 A może ma wielkiego chłopa A tak na poważnie, to pewnie tylko na zdjęciu, wygląda na taką olbrzymia Odpowiedz Link Zgłoś
tenia100 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 08:59 czy w Poznaniu jest sklep z tymi sukienkami?Jakie ceny np. za tą 721? Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 11:59 Kupiłam ją właśnie w Poznaniu. Salon Marie Kate czy jakoś tak - ul. Podgórna.Cena bardzo rozsądna a w cenie welon i halka. Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:26 na swoj styl, piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:33 fajna, choć nie wiem, czy ten materiał za bardzo na sztuczny nie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 17:54 Bardzo ładna jest ta suknia, widziałam ją na targach ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
sandstorm86 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 20.02.07, 18:02 Bardzo ładna sukienka Ile kosztuje to cudo? jeśli można zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 08:17 To też mój wybór Moim zdaniem po prostu bombka!!!! Ale wydaje mi się, że będziemy miały problem z dobraniem bukietu. Z włosami tez mam mały kłopot, bo do tej sukienki i do mnie)) pasują obfite woale. Długi welon zatem wskazany - i jak tu uniknąć księżniczkowych skojarzeń))?. Może któraś z Was - Forumki - podzieli się pomysłami florystycznymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 11:32 napisz, co podoba Ci się (poza konwaliami)? jakie kolory? kształty wiązanek? opis swoja urode i figurę; suknia - rozumiem jest biała? a kolory stroju Młodego? Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 11:56 Dodam jeszcze, że figury spod sukni nie widać bo to bezik)Mam 170 cm wzrostu, narzeczony sporo wyższy. Myślałam też o liliach albo storczykach (białych) i sporo zielonych dodatków. Takie szuwary jak na zdjęciu są wielce dekoracyjne Mam6lat wybacz to zamieszanie bo widze, że odpowiadasz na moje pytanie w dwóch wątkach ale mialam nadzieję że się odezwiesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 12:44 JESTEś WYSOKA, SUKIENKA KSIęZNICZKOWATA...WIęC MOżE sorki za duże, ale pisze wpospiechu.... bukiet stylizowany na berło? ten podpowiadałam niedawno forumce - potraktuj go jako inspiracje - u Ciebie berło z kwaitów: img167.imageshack.us/my.php?image=hist2ek6.jpg z pokazu w szkole florystycznej berło z płatkami kw.: img171.imageshack.us/my.php?image=dsc2093qi1.jpg na wzór katalogowej wiązanki z lilii www.florum.pl/okladki%20new%20do%20www/5_2006_big.jpgprzygotowywałam liliamelie -czyli kameliowe z płatków lilii dla 2 klientek: tu z ogonem z traw img187.imageshack.us/my.php?image=116ix1.jpg ta była inaczej wykończona na dole.... img187.imageshack.us/my.php?image=118pk2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: liliamelie 21.02.07, 13:04 jeszcze raz: img187.imageshack.us/my.php?image=116ix1.jpg ta miała jeszcze "ogon" ze wstązek... img187.imageshack.us/my.php?image=118pk2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: liliamelie 21.02.07, 13:09 znowu bład...."siedzę niby nad pracą" (przygotowuje agrotechnikę kilku gat. roslin leczniczych)....a uciekam na forum i nic mi nie wychodzi... fotka z katalogu: www.florum.pl/okladki%20new%20do%20www/5_2006_big.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 13:26 Za propozycje bardzo dziękuje. Smam myślałam o podobnym)) wklejam linka ( choć nie bardzo wiem jakie kwiaty wybrać zamiast cantendeskii) i oczekuję na dalsze propozycje. www.green-line.com.pl/gfx/gal/wiazanki_slubne/25_wiazanka_1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 11:47 Jestem szatynką, ciemna oprawa oczu, skóra taka oliwkowa. Pan młody będzie miał ciemny garnitur (czerń albo grafit). Kolor sukienki to taka złamana biel. W salonie mówili że to biel perłowa, a w zamówieniu wpisali jasny krem...hi hi. Acha...jeszcze jedno - planuję mieć kwiat we włosach. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl wybacz ale wyglda jak firanka albo serewta (dół) 21.02.07, 11:50 gdyby inny doł byl to chyba OK ale np te marszczenia sliskie czyli gorste tez nie w moim typie najwazniejsze ze Tobie sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Też mi się skojarzyła z serwetą :) 22.02.07, 17:00 Ale najważniejsze żebyś ty się dobrze w niej czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 12:02 Mierzyłam ją Bardzo milusi ma gorset, nie jest nawet bardzo cięzka ale jak szeleści - jak żadna chyba!) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 19:31 Sukienka kosztuje 2500 czyli nie jest źle...poza tym wcale nie jest taka wielka poprostu modelka lezy i tak to wyglada. Kolor to kość słoniowa a nie żadna biel Jak dla mnie jest najładniejsza bo większosc wyglada dobrze tylko na modelkach. Ja mam 1,74 m wzrostu i waze ok.57 kg wiec koscista nie jestem mierzyłam kilka z kolekcji Demetriosa i podziwiam panny które w nich pojde bo jak dla mnie sa za cieżkie... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 20:30 o nie w moim typie ale jak Ci sie podoa to super)) Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 21.02.07, 20:54 Ja zapłaciłam za nią w Poznaniu w salonie Marie Kate 2.300 zł (w cenie halka i welon) W Warszawie w salonie Marrex na ulicy Kruczej kosztowała ona 2.100 (cena z początku stycznia) ale oni są przedstawicielem Papilio więc moze mają trochę niższe ceny. Tak czy owak gratuluję świetnego wyboru misiaczek187))) ps. mnie też ona wydaje się wygodna i wcale nie jest ciężka. Wiesz może z jakiego materiału jest ona uszyta?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 22.02.07, 15:18 Ja płace 2500 w cenie halka zamawiałam we Wrocławiu u przedstawiciela wiec jak widac ceny różne. Nie wiem z czego jest uszyta ale razem z siostra smiałysmy sie ze dół wyglada jak z firanki ale kiedy przymierzyłam to poprostu sie niej zakochałam chce tylko doszyc jeszcze ok.50-100 kryształków zeby błyszczała jeszcze bardziej ja również flame28 gratuluje wyboru sukienki poza tym jakos nie uwarzam,zeby sukienka szeleszczała...mnie pasuje i wielkoscia i do wieku bo jest taka niewinna Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 22.02.07, 19:50 Bardzo mi się podoba, bo ma "pazur" Odpowiedz Link Zgłoś
ulaula1111 Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 05.06.07, 07:59 mam pytanko czy przyszyłaś już te kryształki, ponieważ ja również planuje też to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
aganwi Re: wreszcie jest :) moja sukienka !! 22.02.07, 23:13 Bardzo mało ją widać- jak dla mnie to trochę za "duża". Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 do ulaula1111 05.06.07, 10:06 Chwilowo czekam jak panie z salonu raczą mnie zaprosić na przymiarkę czekam już 3 tygodnie od czasu jak sama zadzwoniłam żeby się dowiedzieć,że jest sukienka ale kryształki będę doszywać napewno a co masz jakieś wątpliwości,pytania ?? Odpowiedz Link Zgłoś