sierpniowa_julka 02.03.07, 10:25 czy możecie kogoś polecić? Interesowałyby mnie (chyba) instrumenty: wiolonczela, skrzypce, trąbka? Sama do końca nie wiem... Motywem wiodącym wesela są szalone lata 30te. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:16 Podbijam. Macie jakieś namiary na muzyków, którzy nie tylko śluby kościelne obsługują? Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:24 ja tez teraz sie zastanawiam co wymyśleć, moge Ci przesłać pewne namiary na maila, dostałam je tu z forum na gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:46 Chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego-Góra Kalwaria 11.05.07, 19:59 Hej, To ja też poproszę te namiary. W Górze Kalwarii grają muzę z... magnetofonu!! Więc aż boję się to sobie wyobrazić. A Pani Kierownik USC (która też udziela ślubów) zaproponowała zaprzyjaźnionego Pana z klawiszami. Taaaa... o tym marzyłam! Wieś tańczy! Wieś śpiewa!! Więc jak macie jakies namiary i pomysły, to będę wdzięczna niesłychanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k oprawa 11.05.07, 21:37 o tak, nam też zaproponowała Pana Grajka (jak to nzawała) a ja sobie od razu wyobraziłam takiego pana z pragi z petem w ustach i akordeonem (nie chce urazić tego człowieka, ale jak powiedziała "grajek:" to stanął mi taki człowiek przed oczami) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska harfa 12.05.07, 09:30 serdecznie polecam swoje usługi. w linku ponizej jest wiecej informacji o mnie i moim duecie harfowym. bardzo lubie uczesniczyc w oprawie muzycznej slubnych uroczystosci i uwazam, ze harfa podczas zaslubin w USC wspolgra idealnie. pozdrawiam natalia ostrowska 508 642 246 Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska Re: harfa 12.05.07, 09:32 przeprasza, niedoczytalam terminu... ja akurat mam zajety ten termin, ale mam namiary na inne harfistki jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 12.05.07, 11:52 •skrzypce •wiolonczela •harfa •gitara •trąbka •puzon •saksofon •flet •śpiew •chór •organy •piano Projekty Muzyczne ślubów. Nazywa się Marek Bala. Link poniżej www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=77 --- www.weseleonline.pl www.fotoservice.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twojslub Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 12.05.07, 21:52 polecam oprawę muzyczną Odpowiedz Link Zgłoś