Dodaj do ulubionych

oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28.07

02.03.07, 10:25
czy możecie kogoś polecić? Interesowałyby mnie (chyba) instrumenty:
wiolonczela, skrzypce, trąbka? smile Sama do końca nie wiem... Motywem wiodącym
wesela są szalone lata 30te. Jakieś propozycje? big_grin
Obserwuj wątek
    • sierpniowa_julka Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:16
      Podbijam. Macie jakieś namiary na muzyków, którzy nie tylko śluby kościelne
      obsługują?
      • karolin-k Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:24
        ja tez teraz sie zastanawiam co wymyśleć,
        moge Ci przesłać pewne namiary na maila,
        dostałam je tu z forum
        na gazetowego?
        • sierpniowa_julka Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 11.05.07, 17:46
          Chętnie. smile
        • kongool Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego-Góra Kalwaria 11.05.07, 19:59
          Hej,

To ja też poproszę te namiary. W Górze Kalwarii grają muzę z... magnetofonu!!
          Więc aż boję się to sobie wyobrazić. A Pani Kierownik USC (która też udziela
          ślubów) zaproponowała zaprzyjaźnionego Pana z klawiszami. Taaaa... o tym
          marzyłam! Wieś tańczy! Wieś śpiewa!!
          Więc jak macie jakies namiary i pomysły, to będę wdzięczna niesłychanie!!
          • karolin-k oprawa 11.05.07, 21:37
            o tak, nam też zaproponowała Pana Grajka (jak to nzawała) a ja sobie od razu
            wyobraziłam takiego pana z pragi z petem w ustach i akordeonem smile
            (nie chce urazić tego człowieka, ale jak powiedziała "grajek:" to stanął mi
            taki człowiek przed oczami)
            • nataliaostrowska harfa 12.05.07, 09:30
              serdecznie polecam swoje usługi. w linku ponizej jest wiecej informacji o mnie
              i moim duecie harfowym. bardzo lubie uczesniczyc w oprawie muzycznej slubnych
              uroczystosci i uwazam, ze harfa podczas zaslubin w USC wspolgra idealnie.
              pozdrawiam
              natalia ostrowska 508 642 246
              • nataliaostrowska Re: harfa 12.05.07, 09:32
                przeprasza, niedoczytalam terminu... ja akurat mam zajety ten termin, ale mam
                namiary na inne harfistki jakby co.
    • tom2812 Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 12.05.07, 11:52
      •skrzypce •wiolonczela •harfa •gitara
      •trąbka •puzon •saksofon •flet
      •śpiew •chór •organy •piano
      Projekty Muzyczne ślubów. Nazywa się Marek Bala. Link poniżej
      www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=77
      ---
      www.weseleonline.pl
      www.fotoservice.com.pl
      • twojslub Re: oprawa muzyczna ślubu cywilnego - warszawa-28 12.05.07, 21:52
        polecam oprawę muzyczną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka