Dodaj do ulubionych

odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

04.03.07, 22:14
zakonczylam swoj 6 letni zwiazek i mam do oddania termin wesela 22,09,07 sala
piekna nowa na bialolece,cena od osoby ok 130-140zl (6 goracych
posilkow,wiejski stol napoje ciasta itp),zdjecia u fotografa (knyt w
legionowie),zdjecia reportazow i kamerzyst oraz swietny zespol zalezy mi na
zwrocie zaliczekmoge oddac je oddzielnie albo wszystko razem dodam ze mam
dobry gust i zadowolona jestem z firm ale nie z narzeczonego.... ps.sala nie
ma strony
Obserwuj wątek
    • tabala Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 04.03.07, 23:08
      W którym miejscu jest ta sala weselna? Jak się nazywa. Jesteśmy zainteresowani,
      bo to bardzo korzystna cena.
    • anetina Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 04.03.07, 23:19
      sorry, że nie na temat, ale to jest przykład, że czasami nie warto planować tak
      odległego terminu

jeśli jest ci dobrze, to super, że teraz się rozstaliście
      życzę powodzenia w życiu
      • kasia-k Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 05.03.07, 08:28
        anetina napisała:

> sorry, że nie na temat, ale to jest przykład, że czasami nie warto planować
        tak
        >
        > odległego terminu

to uważasz że lepiej byłoby jakby w tej chwili byli JUŻ nieszczęśliwym
        małżeństwem
    • anies821 Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 04.03.07, 23:45
      Ja Ci gratuluje odwagi i uniknięcia nieszczęścia, będzie dobrze !!
    • kocurki_dwa Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 05.03.07, 08:42
      Ania poczytałam sobie kilka twoich watków w archiwum i mysle ze dobrze zrobilas
      ze teraz rozstałas sie z nim.pozniej bys załowała i cierpiała siedząc z
      dzieckiem a on by sie bawił w pubie z innymi laskami i kolesiami.Jestes na pewno
      ladna i inteligentna i znajdziesz kogoś wartego ciebie
      • aniaf222 Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 05.03.07, 19:09
        dzieki za mile slowa,sama juzkilka razy poruszalam tematy slubne na tym forum
        jestem jeszcze mloda mam 23 lata i tkwilam w dziwnym zwiazku,strasznie kochalam
        mojego misia ale jak byla bym z nim to byla bym nieszczesliwa,czasem trzeba byc
        egoista by postapic tak jak ja ale chce byc szczesliwa i kochana a zreszta
        ...kazda z nas chce sciskam was goraco a co do sali to znajduje sie na
        ul.zdziarskiej 66 napisz mi swoj adres mailowy to napisze ci szczegoly
        • kocurki_dwa Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.07, 19:16
          dzieki ale ja mieszkam w Krakowie .Moze zapytaj w restauracji i powiedz ze para
          ktora sie bedzie pyatała o ten termin to ze odstepujesz i koniec problemow.
          W sumie szkoda ze Tyle czasu straciłas na palanta dla ktorego bylo co innego
          wazne.uwazam ze podjełas dobrą decyzje ze teraz a nie po slubie otworzyłas sie
          na to.Ty kochałas a on lubił brac.Ja z moim jestem prawie rok , bo w maju
          skonczymy rowne 12 miesecy.Uwazam ze nie ma co łazic ze soba jak podstawówka.Fak
          masz mlode lata mi za 3 stuknie 30 smile.

Pamietaj ze To w Zyciu Ty jestes najwazniejsza i Twoje szczescie nie mozna sie
          upodlac dla faceta i wychodzic za mąz na siłę.
          A on smile.. sorry jak go okręslę Narybek..smile bedzie jeszcze trzy mał rękę w nocnikusmile
          Ps i pamietaj zadne dyskuje z kims kto woli piwo od Kobietysmile
          powodzeniasmile
          • aniaf222 Re: odstapie termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.07, 17:08
            sala dalej jest do oddania,jak ktos bedzie chcial to prosze o kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka