Dodaj do ulubionych

Gdzie w podróż poślubną?

05.03.07, 00:04
Od kilku dni szukamy jakiś ciekawych,romanycznych zakątków nadających się na
podróż poślubną..smileNarazie się jeszcze nie zdecydowaliśmy..A co Wy planujecie?
Dokąd i czy na własną rękę czy za pośrednictwem biura podróży?
Obserwuj wątek
    • adrianna79 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 00:48
      tez nie wiemy gdzie chcemy jechac. w zeszlym styczniu bylysmy na dominikanie i
      bylo jako tako - moze i piekna plaza ale takie wylegiwanie na plazy jest takie
      nudne. jako ze nie mieszkamy w europie, wymyslelismy ze wynajmiemy na tydzien
      gdzies wille w toskanii do ktorej zaprosimy naszych przyjaciol i przez tydzien
      bedziemy jezdzic po okolicach i opijac sie dobrymi winami smile... wynajem
      bedziemy organizowac przez biur podrozy z wroclawia. jezeli nie toskania, to
      byc moze kenia - tez z tego samego biura podrozy - mamy czas do lipca, bo slub,
      bo wtedy sa najlepsze ceny na sierpien.
    • anetina Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 07:45
      to wszystko zależy od urlopu

mnie się marzy Słowacja
      na pewno będzie i tydzień na Mazurach w czerwcu
      tydzień w Zakopanym we wrześniu
    • kocurki_dwa myslę ze słowacja lub polskie morze 05.03.07, 08:08
      mielno lub jakies zadupie w polscesmilenp kurpie
      • sandstorm86 Re: myslę ze słowacja lub polskie morze 05.03.07, 10:22
        kocurki_dwa w Mielnie jest super smile byłam już dwa razy smile Całkiem sympatyczne
        zadupie 8)
    • aga_kr3 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:27
      Meksyk + USA lub Malediwy - wychodzimy z założenia ,że jak nie pojedziemy teraz
      to już nigdy. Ciężko nam będzie później wydać takie piemiądze na podróz....
      • 123ada Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:31
        Grecja z plecakami. I z wyspy na wyspę....
        • krzysia2 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:40
          My też do Grecji, bo tam się poznaliśmy i chcemy wrócić do miejsca, gdzie
          wszystko się zaczęło smile
        • memphis90 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 17:22
          Grecja jest świetna!
      • maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:36
        z ust mi to wyjelassmile ja chce jechac do indii lub tajlandii mom zdaniem to
        jedyna okazja w moim zyciu pozniej zawsze bedzie brakowac kasy.a to bedzie
        trzeba cos do domu kupic a to samochod itd jak teraz nigdzie nie pojade to juz
        nie bedzie okazji.zycie jest tylko jedno samochod sie zawsze po malu kupi a
        wspomnienia sa bezcenne.
        • maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:40
          ja jade do belgii na 2 miasiace do pracy a za zarobione pieniadze pojade na
          wymarzona podroz.jejks juz nie moge sie doczekac.
    • karolin-k NORDkapp na rowerach 05.03.07, 11:42
      3 tygodnie ze skandynawią, na rowerach z reniferami, łosiami i pięknymi widokami
      • 123ada Re: NORDkapp na rowerach 05.03.07, 17:43
        Byłam!!! Super, że tam jedziesz! Dodatkowo wybierz okres białych nocy - odlotsmile
        • karolin-k Re: NORDkapp na rowerach 06.03.07, 09:08
          ja tez już bylam, zjechałam autem połowe skandynawii
          ale mój Ukachany jeszcze nie był, a obydwoje szalejemy za rowerami, więc
          postanowiliśmy pojechac na rowery, bo nie mogliśmy żadnej interesującej nas
          wycieczki/hotelu znaleźć.
          Z drugiej strony siedziec 2 tyg w jednym miejscu i to w ukropie, to nie dla nas
    • vobi Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:10
      Zastanawiamy sie nad tygodniowym "moczeniem tylkow" w cieplych zrodlach na
      Slowacji (np. Rajeckie Teplice), plus oczywiscie wycieczki krajoznawcze w
      okolice. Zasadniczo chodzi nam o to, zeby po calym zamieszaniu odpoczac. Na
      inne wrazenia bedzie czas (i miejmy nadzieje pieniadze) pozniej wink
      • monia515 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:15
        My wybieramy się na objazd po Włoszech- Rzym, Florencja, Wenecja, Asyż, San
        Marino + 5 dni leżenia na plaży w Rimini. Wycieczka z Itaki.
        • maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:38
          juz to mowilam wiele razy jak ktos nie byl i chce miex egzotyczna wyciecze to
          polecam rejs po nilu,w miare przyzwoite pieniadze a wspomniania
          niezapomniane.jak bym nie byla juz to bym jeszcze raz tam sie wybrala w podroz
          poslubna.
          • martyna1985 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:42
            08.08 lecimy do Egiptu....
            • maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:44
              ja polecam szczegolnie opcje rejs po nilu niezapomniane wrazenia plus 99%
              uczestnikow zadowolonych.pobyt w hotelu mi sie zdecydowanie mniej podobal
              • martyna1985 maraxela:) 05.03.07, 12:46
                wlasnie z tego rejsu zrezygnujemy...slyszalam same negatywne opinie i moi
                rodzice tez mowili, ze nieciekawie. W zamian za to skorzystamy z innych imprez.
                • maraxela Re: maraxela:) 05.03.07, 13:02
                  to mnie zaskoczylas totalnie ja bylam z triada i uwazam ze bylo super na statek
                  super przewodnik rzeczow duzo zwiedzilismy nie bylo to meczace bo statek sobie
                  plynal a my popijalismy drinki podziwiajac krajobrazy na pokladzie.rozmaewialam
                  z ludzmi kazdy byl zadowolony,no nie wiem moze rzecz gustu.
    • memphis90 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 17:23
      My jedziemy do Egiptu, pooglądać piramidy i poklepać pewną boginię płodnoscismile
      • martyna1985 memphis90 05.03.07, 19:24
        a gdzie jedziecie i kiedy??
        • memphis90 Re: memphis90 06.03.07, 14:27
          Mamy wyjazd z Triady, 10-24 lipca, do Sharm el Sheik (jeśli zrobiłam błąd w
          nazwie, to przepraszam). Za pieciogwiazdkowy płacimy w sumie (ze wszystkimi
          opłatami lotniskowymi, paliwowymi, ubezpieczeniem) 2500zł. Na miejscu opłacimy
          sobie wycieczki, bo tydzień zwiedzania dzień w dzień w tym upale to dla mnie za
          dużosmile
    • kasik_80 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 19:23
      A my na Santorinismile) sami na tydzien. Pozdrawiam
    • anulka_22 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 14:28
      Kreta wink
    • agacik10 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 15:05
      My na wyspy greckie na prawie 3 tygodnie smile Podróż organizujemy sobie sami big_grin
      • kasienka2522 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 15:49

My jeszcze nie jestesmy zdecydowani ale do wyboru mamy brazylia (fortelezza) ,
        Egipt , Portugalia (Madera) , Chorwacja , Cypr .

<a href="abcslubu.pl/suwak/01_24_2007_16_6_2007_24.png" alt="ślub,
        wesele" border="0"></a>
    • pantarejka Bieszczady :) 06.03.07, 15:52
      My byliśmy w Wetlinie. Było suuuper smile
    • keyti77 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 22:58
      kreta wydaje się być miejscem idealnym smile))
    • elborn Re: Gdzie w podróż poślubną? 07.03.07, 20:06
      Ja zdecydowalam sie na prawdziwy miesiac miodowy (4 tyg),tylko 6
      gwiazdkowe,najlepsze hotele (raz sie czlowiek zeni -teoretycznie wink.Najpierw
      lecimy na tydzien do Dubaju (Burj al Arab),potem Szeszele- tydzien,nastepnie
      Mauritius i Zanzibar.Nie skapilam na podrozy-w koncu to powinna byc podroz
      mojego zycia i tego mi nikt nie odbierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka