majeczka1985 05.03.07, 00:04 Od kilku dni szukamy jakiś ciekawych,romanycznych zakątków nadających się na podróż poślubną..Narazie się jeszcze nie zdecydowaliśmy..A co Wy planujecie? Dokąd i czy na własną rękę czy za pośrednictwem biura podróży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianna79 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 00:48 tez nie wiemy gdzie chcemy jechac. w zeszlym styczniu bylysmy na dominikanie i bylo jako tako - moze i piekna plaza ale takie wylegiwanie na plazy jest takie nudne. jako ze nie mieszkamy w europie, wymyslelismy ze wynajmiemy na tydzien gdzies wille w toskanii do ktorej zaprosimy naszych przyjaciol i przez tydzien bedziemy jezdzic po okolicach i opijac sie dobrymi winami ... wynajem bedziemy organizowac przez biur podrozy z wroclawia. jezeli nie toskania, to byc moze kenia - tez z tego samego biura podrozy - mamy czas do lipca, bo slub, bo wtedy sa najlepsze ceny na sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 07:45 to wszystko zależy od urlopu mnie się marzy Słowacja na pewno będzie i tydzień na Mazurach w czerwcu tydzień w Zakopanym we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa myslę ze słowacja lub polskie morze 05.03.07, 08:08 mielno lub jakies zadupie w polscenp kurpie Odpowiedz Link Zgłoś
sandstorm86 Re: myslę ze słowacja lub polskie morze 05.03.07, 10:22 kocurki_dwa w Mielnie jest super byłam już dwa razy Całkiem sympatyczne zadupie 8) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:27 Meksyk + USA lub Malediwy - wychodzimy z założenia ,że jak nie pojedziemy teraz to już nigdy. Ciężko nam będzie później wydać takie piemiądze na podróz.... Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:31 Grecja z plecakami. I z wyspy na wyspę.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia2 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 10:40 My też do Grecji, bo tam się poznaliśmy i chcemy wrócić do miejsca, gdzie wszystko się zaczęło Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:36 z ust mi to wyjelas ja chce jechac do indii lub tajlandii mom zdaniem to jedyna okazja w moim zyciu pozniej zawsze bedzie brakowac kasy.a to bedzie trzeba cos do domu kupic a to samochod itd jak teraz nigdzie nie pojade to juz nie bedzie okazji.zycie jest tylko jedno samochod sie zawsze po malu kupi a wspomnienia sa bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:40 ja jade do belgii na 2 miasiace do pracy a za zarobione pieniadze pojade na wymarzona podroz.jejks juz nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k NORDkapp na rowerach 05.03.07, 11:42 3 tygodnie ze skandynawią, na rowerach z reniferami, łosiami i pięknymi widokami Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: NORDkapp na rowerach 05.03.07, 17:43 Byłam!!! Super, że tam jedziesz! Dodatkowo wybierz okres białych nocy - odlot Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: NORDkapp na rowerach 06.03.07, 09:08 ja tez już bylam, zjechałam autem połowe skandynawii ale mój Ukachany jeszcze nie był, a obydwoje szalejemy za rowerami, więc postanowiliśmy pojechac na rowery, bo nie mogliśmy żadnej interesującej nas wycieczki/hotelu znaleźć. Z drugiej strony siedziec 2 tyg w jednym miejscu i to w ukropie, to nie dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:10 Zastanawiamy sie nad tygodniowym "moczeniem tylkow" w cieplych zrodlach na Slowacji (np. Rajeckie Teplice), plus oczywiscie wycieczki krajoznawcze w okolice. Zasadniczo chodzi nam o to, zeby po calym zamieszaniu odpoczac. Na inne wrazenia bedzie czas (i miejmy nadzieje pieniadze) pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:15 My wybieramy się na objazd po Włoszech- Rzym, Florencja, Wenecja, Asyż, San Marino + 5 dni leżenia na plaży w Rimini. Wycieczka z Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:38 juz to mowilam wiele razy jak ktos nie byl i chce miex egzotyczna wyciecze to polecam rejs po nilu,w miare przyzwoite pieniadze a wspomniania niezapomniane.jak bym nie byla juz to bym jeszcze raz tam sie wybrala w podroz poslubna. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:42 08.08 lecimy do Egiptu.... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 12:44 ja polecam szczegolnie opcje rejs po nilu niezapomniane wrazenia plus 99% uczestnikow zadowolonych.pobyt w hotelu mi sie zdecydowanie mniej podobal Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 maraxela:) 05.03.07, 12:46 wlasnie z tego rejsu zrezygnujemy...slyszalam same negatywne opinie i moi rodzice tez mowili, ze nieciekawie. W zamian za to skorzystamy z innych imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: maraxela:) 05.03.07, 13:02 to mnie zaskoczylas totalnie ja bylam z triada i uwazam ze bylo super na statek super przewodnik rzeczow duzo zwiedzilismy nie bylo to meczace bo statek sobie plynal a my popijalismy drinki podziwiajac krajobrazy na pokladzie.rozmaewialam z ludzmi kazdy byl zadowolony,no nie wiem moze rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 17:23 My jedziemy do Egiptu, pooglądać piramidy i poklepać pewną boginię płodnosci Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: memphis90 06.03.07, 14:27 Mamy wyjazd z Triady, 10-24 lipca, do Sharm el Sheik (jeśli zrobiłam błąd w nazwie, to przepraszam). Za pieciogwiazdkowy płacimy w sumie (ze wszystkimi opłatami lotniskowymi, paliwowymi, ubezpieczeniem) 2500zł. Na miejscu opłacimy sobie wycieczki, bo tydzień zwiedzania dzień w dzień w tym upale to dla mnie za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_80 Re: Gdzie w podróż poślubną? 05.03.07, 19:23 A my na Santorini) sami na tydzien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacik10 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 15:05 My na wyspy greckie na prawie 3 tygodnie Podróż organizujemy sobie sami Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2522 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 15:49 My jeszcze nie jestesmy zdecydowani ale do wyboru mamy brazylia (fortelezza) , Egipt , Portugalia (Madera) , Chorwacja , Cypr . <a href="abcslubu.pl/suwak/01_24_2007_16_6_2007_24.png" alt="ślub, wesele" border="0"></a> Odpowiedz Link Zgłoś
keyti77 Re: Gdzie w podróż poślubną? 06.03.07, 22:58 kreta wydaje się być miejscem idealnym )) Odpowiedz Link Zgłoś
elborn Re: Gdzie w podróż poślubną? 07.03.07, 20:06 Ja zdecydowalam sie na prawdziwy miesiac miodowy (4 tyg),tylko 6 gwiazdkowe,najlepsze hotele (raz sie czlowiek zeni -teoretycznie .Najpierw lecimy na tydzien do Dubaju (Burj al Arab),potem Szeszele- tydzien,nastepnie Mauritius i Zanzibar.Nie skapilam na podrozy-w koncu to powinna byc podroz mojego zycia i tego mi nikt nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś