Dodaj do ulubionych

jest sukienka

11.03.07, 17:35
www.sanpatrick.com/entrada_index.asp?idioma=2
zdjec nie mam, bo zapomnialam zrobic. Kupialam w salonie Mloda i Moda na
Koprzywianskiej. Bylam tez w Madonnie,
Obserwuj wątek
    • mayagaramond Re: jest sukienka 11.03.07, 17:41
      oops, za wczesnie wyslalam.

Bylam tez w Madonnie, panie byla uprzejme, ale tak cukierkowo-slodkie, ze az sie
      niedobrze robi. 1. dnia bylam sama, drugiego poszlam z przyjaciolka,
      przymierzalam tam lorna, ktora rzeczywiscie lezala swietnie. Spytalam sie czy da
      rade sprowadzic sukienke do 12 maja, bo bede wtedy w warszawie. Odpowiedz "Jak
      bede na pewno wiedziala, ze decyduja sie pani na te sukienke, to zadzwonie do
      firmy. Wczesniej nie bede innej osobie zawracac glowy" (!!!). Nie chcialam
      zawracac glowy wiec poszlam gdzie indziej.

Niestety bede miala problem z butami, chce srebrne sandalki. Przymierzalam kilka
      par (w Arkadii i Zlotych Tarasach) ale niestety rozmiar 36 byl na mnie za duzy,
      a 35 w ogole nie ma...
      • annajustyna Re: jest sukienka 11.03.07, 18:04
        Ale ktora to Twoja??? Bo sie pare pokazuje...
        • mayagaramond Re: jest sukienka 11.03.07, 18:43
          Kolekcja Style sukienka Rene
      • ala_kota Re: jest sukienka 11.03.07, 18:23
        no to masz ten sam problem co ja smile
        36 za duże a 35 ładnych niestety w Polsce nie ma, chyba zaczne szukać kogoś kto
        mieszka za oceanem bo tam buty są prześliczne.
        mayagaramond daj znać jak coś znajdziesz
        • shameeka Re: jest sukienka 11.03.07, 18:31

ja zamawiam w necie.
          albo rylko pozostaje.
          moj rozmair 34,5
          jelsi sa na pasek moga byc 35.
          • mayagaramond Re: jest sukienka 11.03.07, 21:04
            boje sie zamawiac w necie. Niedosc, ze mama mala i waska stope to jeszcze
            wysokie podbicie, wiec mam wrazenie, ze te buty w powietrzu lataja. Dlatego tez
            chce przymierzyc.

A w Niemczach to wogole tragedia, bo tutejsze sklepy w ogole takiego rozmiaru
            jak 35 nie przewiduja. Chyba ze to Gucci itp
    • annajustyna Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 18:59
      Bo jak bardzo bliziutko Monachium, to chetnie sie schowam za drzewem, zeby to
      cudo na zywo zobaczycsmile))). A ciocie w koncu zaprosilas??? Pozdrawiam!
      • nionczka Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 19:48
        Sliczna! Przynajmniej jedno masz juz z glowy.
        • mayagaramond Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 19:59
          Dzieki! To byla w zasadzie moja "wybranka" no i okazalo sie, ze swietnie lezy.
          Moim szczesciem bylo tez to, ze salon mila dokladnie moj rozmiar (troszke
          poszerzone 34), wiec od razu widzialam jak sukienka lezy.

Slub bedzie w Bad Reichenhall, to jest zaraz kolo Salzburga, 160 km od Monachium.
          • annajustyna Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 20:12
            aaa, to nie dojade. Ale przeslec zdjatko, co? Na priva??? Wszytskiego dobrego!
            • mayagaramond Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 12.03.07, 11:11
              Wysle, oczywiscie.
              Ciocie zaprosilam. Bylam teraz w W-wie i sie z nia spotkalam, byla bardzo mila -
              ma chyba rozwdojenie jazni - no i tak jak ktos napisala, szkoda by wlasny slub
              byl ta chwila, gdy pali sie mosty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka