mayagaramond 11.03.07, 17:35 www.sanpatrick.com/entrada_index.asp?idioma=2 zdjec nie mam, bo zapomnialam zrobic. Kupialam w salonie Mloda i Moda na Koprzywianskiej. Bylam tez w Madonnie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayagaramond Re: jest sukienka 11.03.07, 17:41 oops, za wczesnie wyslalam. Bylam tez w Madonnie, panie byla uprzejme, ale tak cukierkowo-slodkie, ze az sie niedobrze robi. 1. dnia bylam sama, drugiego poszlam z przyjaciolka, przymierzalam tam lorna, ktora rzeczywiscie lezala swietnie. Spytalam sie czy da rade sprowadzic sukienke do 12 maja, bo bede wtedy w warszawie. Odpowiedz "Jak bede na pewno wiedziala, ze decyduja sie pani na te sukienke, to zadzwonie do firmy. Wczesniej nie bede innej osobie zawracac glowy" (!!!). Nie chcialam zawracac glowy wiec poszlam gdzie indziej. Niestety bede miala problem z butami, chce srebrne sandalki. Przymierzalam kilka par (w Arkadii i Zlotych Tarasach) ale niestety rozmiar 36 byl na mnie za duzy, a 35 w ogole nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: jest sukienka 11.03.07, 18:04 Ale ktora to Twoja??? Bo sie pare pokazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ala_kota Re: jest sukienka 11.03.07, 18:23 no to masz ten sam problem co ja 36 za duże a 35 ładnych niestety w Polsce nie ma, chyba zaczne szukać kogoś kto mieszka za oceanem bo tam buty są prześliczne. mayagaramond daj znać jak coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: jest sukienka 11.03.07, 18:31 ja zamawiam w necie. albo rylko pozostaje. moj rozmair 34,5 jelsi sa na pasek moga byc 35. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: jest sukienka 11.03.07, 21:04 boje sie zamawiac w necie. Niedosc, ze mama mala i waska stope to jeszcze wysokie podbicie, wiec mam wrazenie, ze te buty w powietrzu lataja. Dlatego tez chce przymierzyc. A w Niemczach to wogole tragedia, bo tutejsze sklepy w ogole takiego rozmiaru jak 35 nie przewiduja. Chyba ze to Gucci itp Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 18:59 Bo jak bardzo bliziutko Monachium, to chetnie sie schowam za drzewem, zeby to cudo na zywo zobaczyc))). A ciocie w koncu zaprosilas??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 19:48 Sliczna! Przynajmniej jedno masz juz z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 19:59 Dzieki! To byla w zasadzie moja "wybranka" no i okazalo sie, ze swietnie lezy. Moim szczesciem bylo tez to, ze salon mila dokladnie moj rozmiar (troszke poszerzone 34), wiec od razu widzialam jak sukienka lezy. Slub bedzie w Bad Reichenhall, to jest zaraz kolo Salzburga, 160 km od Monachium. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 11.03.07, 20:12 aaa, to nie dojade. Ale przeslec zdjatko, co? Na priva??? Wszytskiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Przepiekna:)))) A gdzie bierzecie slub??? 12.03.07, 11:11 Wysle, oczywiscie. Ciocie zaprosilam. Bylam teraz w W-wie i sie z nia spotkalam, byla bardzo mila - ma chyba rozwdojenie jazni - no i tak jak ktos napisala, szkoda by wlasny slub byl ta chwila, gdy pali sie mosty. Odpowiedz Link Zgłoś