misumi 21.03.07, 13:24 Nigdzie na ich stronce nie moge znaleść a chciałabym dowiedzieć się jak kształtuja się ceny. mmoże któraś z Was wynajmowała albo poprostu wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica78 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 13:32 ceny wynajmu autobusów ztm są podane na ten stronce: www.mza.waw.pl/wynajem_autob.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 14:51 male sprostowanie, ztm nie wynajmuje busow, wynajmuja je firmy posiadajace zajezdnie podany link jest do miejskich zakladow autobusowych, oprocz mza autobusy wynajmuje tez dawny connex obecnie veolia, rowniez jeden z warszawskich przewoznikow www.connexwarszawa.pl/ConnexTemplates/Page____6878.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:00 Dzięki wielkie Chyba ta druga oferta jest bardziej korzystna bo płaci się 300zł jak czas jest krótszy niz 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:12 Nieprawda, ja rok temu wynajmowałam bezpośrednio w MZA, kazali mi przyjechać do ich siedziby na Senatorską, skserowali mój dowód osobisty i tyle. Podali telefon do zajezdni na Redutowej, bo akurat stamtąd jechał i tyko przed ślubem sprawdziłam, czy na pewno jest moje zamówienie realizowane. Po ślubie dostałam pocztą fakturę. Autobus był nawet przed czasem, kierowca pod krawatem, wszystko w najlepszym porządku. Autobus pojechał po gości do hotelu jakieś 10 km, przywiózł ich do kościoła 15 km, odczekał całą mszę i znowu zawiózł gości do hotelu 15 km. Było fajnie, większość gości miała atrakcję, bo autobus jak wesoła wycieczka jechał tuż za naszym samochodem.img100.imageshack.us/img100/5370/wesele153xb6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:03 Ja wynajmowałam, za 3 godziny zapłaciłam 220 pln brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:04 I cennik: www.mza.waw.pl/wynajem_autob.html Odpowiedz Link Zgłoś
misumi agnrek 21.03.07, 15:06 Tak, ale ja mam z kościoła do sali ok 25km więc podliczyć wszystko i wychodzi więcej niż 300zł chyba że coś zle licze... a jak jest z postojem? Jak podjeżdza pod Kościół to jest postój? Też się dolicza do ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: agnrek 21.03.07, 15:14 Zadzwoń i poproś o wycenę, my wzięlismy pojedynczy niskopodłogowy i nam wyszło ponad 300 pln, a fakturę dostałam na jakieś 220 pln brutto, aż się zdziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: agnrek 21.03.07, 15:15 heh to pewnie coś im się pomyliło na waszą korzyść w każdym razie dzięki napiszę z prośbą o wycenę Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: agnrek 21.03.07, 15:19 Może się pomylili, a może ja źle policzyłam, tym bardziej, że autokar zrobił ponad 30 km i 1,5 godziny stał pod kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: agnrek 21.03.07, 15:21 To napewno Oni się pomylili Tak wygląda z cennika ale cóż trzeba się tylko cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
krolewiecka1 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 25.06.14, 14:10 to prawda, kierowcy z tej firmy są bardzo sympatyczni ja akurat ze znajomymi wynajmowałam u nich busika na wyjazd weekendowy, ale było tak samo super Odpowiedz Link Zgłoś
viola378 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 25.02.16, 19:24 Ta firma jest w Warszawie i uważam, że warto rozejrzeć się na ich stronie: Wawa-bus.pl podobno busy/autokary są w bardzo dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś