Dodaj do ulubionych

Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie?

21.03.07, 13:24
Nigdzie na ich stronce nie moge znaleść a chciałabym dowiedzieć się jak
kształtuja się ceny.
mmoże któraś z Was wynajmowała albo poprostu wie? wink
Obserwuj wątek
    • kasica78 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 13:32
      ceny wynajmu autobusów ztm są podane na ten stronce:

www.mza.waw.pl/wynajem_autob.html

pozdrawiam
      • iosellin Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 14:51
        male sprostowanie, ztm nie wynajmuje busow, wynajmuja je firmy posiadajace
        zajezdnie smile podany link jest do miejskich zakladow autobusowych, oprocz mza
        autobusy wynajmuje tez dawny connex obecnie veolia, rowniez jeden z
        warszawskich przewoznikow
        www.connexwarszawa.pl/ConnexTemplates/Page____6878.aspx
        • misumi Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:00
          Dzięki wielkie wink
          Chyba ta druga oferta jest bardziej korzystna bo płaci się 300zł jak czas jest
          krótszy niz 2 godziny
        • agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:12
          Nieprawda, ja rok temu wynajmowałam bezpośrednio w MZA, kazali mi przyjechać do
          ich siedziby na Senatorską, skserowali mój dowód osobisty i tyle. Podali
          telefon do zajezdni na Redutowej, bo akurat stamtąd jechał i tyko przed ślubem
          sprawdziłam, czy na pewno jest moje zamówienie realizowane. Po ślubie dostałam
          pocztą fakturę.
          Autobus był nawet przed czasem, kierowca pod krawatem, wszystko w najlepszym
          porządku.
          Autobus pojechał po gości do hotelu jakieś 10 km, przywiózł ich do kościoła 15
          km, odczekał całą mszę i znowu zawiózł gości do hotelu 15 km.
          Było fajnie, większość gości miała atrakcję, bo autobus jak wesoła wycieczka
          jechał tuż za naszym
          samochodem.img100.imageshack.us/img100/5370/wesele153xb6.jpg

• agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:03
      Ja wynajmowałam, za 3 godziny zapłaciłam 220 pln brutto.
      • agnrek Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 21.03.07, 15:04
        I cennik:
        www.mza.waw.pl/wynajem_autob.html
        • misumi agnrek 21.03.07, 15:06
          Tak, ale ja mam z kościoła do sali ok 25km więc podliczyć wszystko i wychodzi
          więcej niż 300zł chyba że coś zle licze...
          a jak jest z postojem? Jak podjeżdza pod Kościół to jest postój? Też się
          dolicza do ceny?
          • agnrek Re: agnrek 21.03.07, 15:14
            Zadzwoń i poproś o wycenę, my wzięlismy pojedynczy niskopodłogowy i nam wyszło
            ponad 300 pln, a fakturę dostałam na jakieś 220 pln brutto, aż się zdziwiłam.
            • misumi Re: agnrek 21.03.07, 15:15
              heh to pewnie coś im się pomyliło na waszą korzyść wink
              w każdym razie dzięki
              napiszę z prośbą o wycenę
              • agnrek Re: agnrek 21.03.07, 15:19
                Może się pomylili, a może ja źle policzyłam, tym bardziej, że autokar zrobił
                ponad 30 km i 1,5 godziny stał pod kościołem.
                • misumi Re: agnrek 21.03.07, 15:21
                  To napewno Oni się pomylili wink Tak wygląda z cennika ale cóż trzeba się tylko
                  cieszyć wink
    • krolewiecka1 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 25.06.14, 14:10
      to prawda, kierowcy z tej firmy są bardzo sympatyczni smile ja akurat ze znajomymi wynajmowałam u nich busika na wyjazd weekendowy, ale było tak samo super smile
    • viola378 Re: Jaka cena wynajęcia autobusu ztm w warszawie? 25.02.16, 19:24
      Ta firma jest w Warszawie i uważam, że warto rozejrzeć się na ich stronie: Wawa-bus.pl podobno busy/autokary są w bardzo dobrym stanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka