panna_mysza 27.03.07, 17:10 Forumki szanowne, jak dlugo czekalyscie na swoje buty zamowione w tej firmie? bo w piatek bedzie dwa miesiace i dalej nic...a przymiarka juz za 3 tyg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: buty AKCES 27.03.07, 17:32 to mnie wystraszyłaś, bo zamierzam tam butki zamówić. A dzwoniłaś do nich z zapytaniem, co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mysza Re: buty AKCES 27.03.07, 18:57 bede dzwonic do piatku - wtedy minie dokladnie 8 tygodni od zamowienia. o ile dobrze pamietam to jeszcze przynajmniej dwie forumki zamawialy sandalki z Akces-u. moze podziela sie z nami doswiadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: buty AKCES 27.03.07, 19:50 Witaj! Owszem zamawiałam buty w Akces. Podczas podpisywania umowy uprzedzono mnie, ze na buty czeka sie dwa miesiące. Moje będą do odbioru 16 kwietnia - tak też mam w umowie choć w Akces zapisano w tym zeszycie zamówień 12 kwietnia. 16-stego jednak miną dokładnie dwa miesiące od złożenia zamówienia (o mamo ale rym..). Buty zamawiałam sobie i jeszcze jednej forumce - bo w sumie z przyszłą teściowa i jej siostrą wyszło pięć par i dostałyśmy zniżkę - około 20 złotych na jednej parze butów. Ale tak jak napisałam - w umowie jest 16 kwietnia. Wiec na razie czekamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: buty AKCES 27.03.07, 20:00 dziewczyny, a czy nie boicie sie ze buty beda niweygodne albo zle dopasowane??? ja mam okropny problem z kupieniem dla siebie butow no i bardzo chcialabym zeby przede wszystkim byly wygodne! zastanawiam sie na zamowieniem u nich, ale z drugiej strony boje sie ze cos bedzie nie tak poradzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: buty AKCES 27.03.07, 20:07 nie ma takiej mozliwosci zeby byly zle dopasowane gdyz sa to buty SZYTE NA WYMIAR TWOJEJ STOPY - biora pod uwage dlugosc i tegosc stopy grunt to dobrze wymierzyc stópkę i bedzie dobrze wiem z doswiadczenia - mi robili w artdance. Przy 1 przymiarce byly za luzne wiec zmierzyli jeszcze raz i poprawili - dwa dni czekania buty sa identyczne tylko firma inna Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: buty AKCES 27.03.07, 23:21 ja tez zamówiłam buty z firmy Akces, do odbioru będą 20 kwietnia a zamawiałam dokładnie 27.02. Mam nadzieję, że będą wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: buty AKCES 27.03.07, 23:55 a gdzie ta przymiarke mialas? bo przy zamawianiu przez internet chyba nie ma takiej mozliwosci..no i jak przysla mi gotowe buty i beda np.za luzne lub za waskie to przeciez juz nie moge odeslac do przerobki..?? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: buty AKCES 28.03.07, 00:10 w krakowie a nie kazali Ci zmierzyc stopy w odpowiednich miejscach? mi mierzyli na miejscu wiec nie bylo problemu a przez wysylkowa to powinni napisac Ci gdzie zmierzyc stope zeby dobrze pasowala Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: buty AKCES 28.03.07, 08:21 tez zamawiaąłm buty w akcesie. Co prawda nie ślubne, ale... Czekałam nieco dłużej niz termin 3 tyg. - około miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazza4 Re: buty AKCES 28.03.07, 08:54 Ja zamawiałam buty w Akcesie. BYły to białe sandałki do tańców latynoamerykańskich. Miały przyjść na dwa dni przed ślubem, więc bałam się, że nie będzie czasu na reklamacje. Okazały się idealne, przetańczyłam w nich całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: buty AKCES 28.03.07, 10:19 ...też zamawiałam w AKCES-ie, pojechałam sobie osobiście do Krakowa (z Katowic rzut beretem), to tak dla pewności, bo bałam się, że coś poknocę z mierzeniem stopy, mają być 22-go maja, czyli po dwóch miesiącach...no zobaczymy...mam nadzieję, że do lipca zdążą dojść Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: buty AKCES 28.03.07, 14:39 Ja zamawiałam co prawda niemal pół roku temu, ale przyszły w ciągu 2 tygodni. Może warto zadzwonić i się zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: buty AKCES 28.03.07, 15:37 o! ja miałam buty ślubne robione w firmie AKCES. Były rewelacyjne, BAAARDZO wygodne, gorąco polecam A czekałam...... hmmm... trochę ponad dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
ka_sia Re: buty AKCES 04.04.07, 12:12 Czesc, zamowione buty przyszly po 2 miesiacach. Sa fantastyczne. Polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: buty AKCES 04.04.07, 12:14 A ja zamawiałam w Kozdrze we Wrocławiu - termin realizacji to 4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Jak wyglądają te buty? 04.04.07, 12:17 Dziewczyny pokażcie jakies zdjecia tych butów - może któras ma do sprzedania ? rozm. 37 waga około 52 kg wzrost 161 Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Jak wyglądają te buty? 04.04.07, 13:23 są zdjęcia na stronie: www.akces.biz ostatnio widziałam te buty na żywo i jakoś niespecjalnie mi się spodobały... ale rzeczywiście są super wygodne. Szkoda, że mała jest w Polsce oferta butów do tańca... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jak wyglądają te buty? 04.04.07, 13:52 Wszystko zależy od tego, jak wiele mają zamówień. Zazwyczaj jednak czeka się ok. 2 miesięcy. Spejcalnie się dowiadywałam, bo mam zamiar zamówić tam buty do tanców latynoamerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mysza Re: buty AKCES 05.04.07, 23:16 przyszly dzisiaj. sa bardzo wygodne i chociaz jak sobie samotnie stoja to nie powala na kolana to duzo zyskuja na stopie, a poza tym spod sukni za bardzo widac nie bedzie. Wazne ze juz teraz czuje, ze to najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek mialam img75.imageshack.us/img75/7074/buty008zw5.jpg img75.imageshack.us/my.php?image=buty008zw5.jpg img443.imageshack.us/my.php?image=buty026ji2.jpg img443.imageshack.us/img443/6104/buty026ji2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mysza Re: buty AKCES 06.04.07, 18:20 ma 5 cm - balam sie ze wyzszy moze byc malo wygodny a teraz troszke zaluje, ze nie wzielam np 7cm. Ale moze to lepiej skoro i tak mam 180 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś