agajp7 01.04.07, 12:14 MOŻE TUTAJ ZNAJDZIECIE SWOJĄ POKUSĘ.... www.rosaclara.es/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k może coś wiesz? 01.04.07, 15:24 piękna jest ta: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fa4c2d56ca9b8d3.html czy Ty mieszkasz w Hiszp? wiesz gdzie można je w Polsce dostać? (penie nigdzie) i ile może kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
agajp7 Re: może coś wiesz? 01.04.07, 16:29 hej karolin-k niestety nie mieszkam w Hiszpani sama załozyłam dwa wątki odnośnie oceny sukienek, które wybrałam, bo sama szukam inspiracji na własną sukienkę, na tę stronę natknęłam się przypadkiem dziś rano a że forum dla mnie to jak poradnik to również chciałam pomóc i podzielić się tym co znalazłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: może coś wiesz? 01.04.07, 16:40 hej, był tu na forum kilka dni temu wątek o sukniach rosa clara, znajdź sobie i poczytaj, sprowadza je salon tylko ona w wwie ale niestety są dość drogie Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k piękne, piękne, piekne 01.04.07, 15:41 są rewelacyjne, połowę z nich mogłabym spokojnie miec niesamowicie cudne Odpowiedz Link Zgłoś