dorina04 09.04.07, 13:00 Drogie, prosze pomozcie, juz nie mam sily wertowac stron internetowych z propozycjami bukietu slubnego. Moze wkleicie swoje propozycje, moglabym wtedy zaczerpnac troche pomyslu od Was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magicfrog Re: bukiet - help 09.04.07, 13:09 na moim forum znajdziesz w dziale : bukiety wiele propozycji -> slub.k10.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: bukiet - help 09.04.07, 13:13 moze napisz najpierw cokolwiek... kiedy masz slub, jaki model sukni, urode, upodobania kolorystyczne itd Odpowiedz Link Zgłoś
dorina04 Re: bukiet - help 09.04.07, 13:21 ślub 28 kwietnia, jestem wysoką blondynka, a sukienka bedzie ecru. Wstepnie zamowielam w kwiaciarni bukiet z roz roznego rodzaju w kolorach kremowych z przejsciami pomaranczu. Nie do konca jestem przekonana z moim wyborem, dlatego please pomozcie... Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: bukiet - help 09.04.07, 13:32 chwilę temu, któraś z dziewczyn wrzuciła watek z anemonami "spokrewnione" są z nimi pełniki - nieco pękate "różyczki" i jaskry - to przepiękne kwiaty na ten sezon - moze ciebie skusza - mają cała paletę kolorów poglądowo: wogrodzie.cal.pl/20/index.html www.allegro.pl/item181231537_na_wilgotne_stanowiska_pelnik_europejski.html www.allegro.pl/search.php?string=jaskier&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś