Dodaj do ulubionych

Atut Grochowska- biustonosze

11.04.07, 11:21
witam czy ktos osttanio był w tym sklepie u słynnej Pani Hani, proszę o
odpowiedz bo doszły mnei słuchy,że od kwietnia nie działa juz ten sklep
Obserwuj wątek
    • novinka1 Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 15:43
      Pani przeniosla sie na Smolna bodajze 16 czy 11 (nie pamietam). Chyba od 9
      kwietnia albo od polowy ma juz tam dzialac na stale.
      • juzniepanna Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 18:15
        czy mowicie o tej pani co dobiera i modeluje indywidualnie biustonosze??
        • anusiaczek87 Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 18:20
          odbrze wiedziec bo wybieram sie tam po stanik do mojej slubnej sukni smile
          • skarbeczek Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 19:54
            mi odechciało się kupować od niej biustonosz po tym, jak chciała mi wco\isnąć
            ecru do białej sukienki ... o zachowaniu nie wspomnę. Polecem za to panią
            gorseciarkę a alei Jerozolimskich.
            • elza_lui Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 20:01
              Też się tam wybieram. Czy możesz napisać ile orientacyjnie kosztuje u tej Pani
              gorseciarki uszycie stanika/gorsetu? Nie wiem na jaką kwotę mam się
              przygotować.
              Z góry dzięki za odpowiedź.
      • martika007 Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 11:07
        przeniosła sie, ale nie ma co sprzedawać...nikt nie chce z dostawców z nią
        podpisać umowy i nie dziwne, z takim zachowaniem też bym nie ryzykowała, jesli
        potrafi wystawić każdego.... teraz ma podobno jedną firmę i to jakąs polska(
        czyli bazarkowe zakupywink) nie ma triumpha ani valisera ani feliny, w sumie nie
        wiem co ona tam sprzedaje, bo na pewno nie dobre wrażeniewink)))
    • elza_lui Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 19:58
      Witam!

Nikomu nie polecam wizyty u Pani Hani o której piszesz. Sama miałam wątpliwą
      przyjemność mieć do czynienia z tą kobietą. Wiele się naczytałam o sklepie na
      ul. Grochowskiej (duży wybór staników w dużych rozmiarach) i byłam przygotowana
      na nieco oschłe przyjęcie; jednak to jak się zachowywała osławiona Pani Hania
      przeszło moje najśmielsze wyobrażenie. Dość powiedzieć, że nic nie kupiłam i
      obiecałam sobie nigdy tam nie wracać by nie oglądać tej baby.
      Ostatnio znalazłam wątek na ten temat na jednym z forum. Chcecie, to
      poczytajcie:

www.duzy-biust.pl/t/97/Warszawa--Atut-na-Grochowskiej-%28przniesione-z-watku-%22Opole%22%29/

Jeśli ta kobieta już tam nie pracuje to ja może się tam wybiorę.
      Pozdrawiam
      E.
      • skarbeczek Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 20:03
        kupiłam triumpha za 70 zł. Poprawki od ręki i w cenie smile starsza pani
        przesympatyczna i bardzo mądra życiowo. Czas poprawki spędziłyśmy na miłej
        pogawędce smile
        • mikatwa Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 22:16
          ale w jakim sklepie? atut czy tym w centrum?
          • skarbeczek Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 10:38
            w Alejach Jerozolimskich oczywiście. Nie wyobrażam sobie "miłej pogawędki" z
            czerwonowłosą wink)
            • kamelia04.08.2007 Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 10:43
              u pani czarnowłosej byłam za każdym razem gdy kupuję stanik. nie jest fajnie
              jak krzyczy, ale niestety ma rację.
      • martika007 Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 11:03
        a nie pracujesmile)) teraz jest mały remont( odmalowywanie, zmiana wystroju i
        td..) i zapewniam, że obsługa jest bardzo miła. Ja bynajmnije jak usłyszałam,
        jak kiedys mówiła ruda ze ktoś ma cycki na plechach czy coś w tym stylu to mi
        uszy zwiędły...teraz tego nie bedzie na pewno.!!!
    • springlike.bride Re: Atut Grochowska- biustonosze 11.04.07, 20:09
      sklep atut jest w remoncie. otwarcie 7 maja. lepiej zadzwonic zamiast snuc
      domysly wink
      • iskra25 A gdzie jest Pani z Al. Jerozolimskich ???? 11.04.07, 22:44
        tak dokładniej?bo to troszkę dłuuuga ulica wink
        • anusiaczek87 Re: A gdzie jest Pani z Al. Jerozolimskich ???? 12.04.07, 08:23
          a mozecie podac mi dokladny adres do tej pani na Al. Jerozolimskich? jak tam
          dojechac?
          • skarbeczek Re: A gdzie jest Pani z Al. Jerozolimskich ???? 12.04.07, 09:34
            Aleje Jerozolimskie 59 - gorseciarstwo. Przy konsulacie brytyjskim. Ja "idę z
            buta" od metra centrum smile
    • martika007 Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 11:09
      hallo!! sklep działa!! tylko ta Pani nakłamała wszem i wobec na znak zemsty, że
      została usunięta z tego sklepu. No niestety jak jest tylke skarg od klientów,
      tyle osób skarżyło sie na nią to w końcu szef postanowił ją oddelegować, tyle
      tylkop,że ta Pani zdążyła nabruździc i wszytskim rozgadała ze sklep nie
      działa..a działa od 7 maja jest otwarty, a teraz jest najprościej na świecie
      remont, malowanko i td... ale plotki...ehhh
      • emka_waw Re: Atut Grochowska- biustonosze 12.04.07, 11:34
        Tyle, że to właśnie ona jest właścicielką, jak słyszałam... Sama siebie wylała?
      • emka_waw martika007 - spamerka 12.04.07, 11:48
        Biorąc pod uwagę, że:
        - piszesz od niedawna
        - treść wszystkich twoich postów jest bardzo podobna, w części wręcz identyczna
        - we wszystkich szkalujesz p. Hanię

to widać tu jedynie bardzo nieudolną i nachalną antyreklamę jej osoby...
        Podejrzewam raczej, że w wyniku jakiś konfliktów ze (współ)właścicielem pani
        Hania poszła na swoje i tyle. A ten niby brak umów z firmami bieliźniarskimi
        będzie łatwo zweryfikować w jej nowym sklepie. Osobiście w to wątpię, to tym
        firmom równo wisi, kto sprzedaje ich wyroby, byle sprzedawał dużo.
        • skarbeczek Re: martika007 - spamerka 12.04.07, 12:29
          to nie był sklep p. Hani - sama mi to powiedziała. Dlatego pewnie mówiła co
          mówiła. Mi m.in. to, że szef nie chce sprowadzać nowych modeli, że nie ma na
          czym pracować (czego sprzedawać) itp.
          Z tego co wiem od niej, to nie poszła "na swoje" tylko do kogoś.
          • emka_waw Re: martika007 - spamerka 12.04.07, 12:38
            I dobrze, klientki zweryfikują, który sklep będzie lepszy. Bez spamerskich
            zagrywek.
      • anitka56 Re: Atut Grochowska- biustonosze 14.04.07, 01:22
        Ja bardzo często kupowałam biustonosze w tym sklepie, fakt babka trochę
        krzykliwa ale wie co robi , zawsze byłam zadowolona
        Super polecam ją- konkretna babka , wole takie niż damulki za ladą jakby
        przychodziły za karę do pracy i dzięki za adres nowego sklepu napewno pójde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka