Dodaj do ulubionych

Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie?

15.04.07, 15:59
Dziewczyny, czy któraś z Was odwiedziła ten salon? Czy byłyście zadowolone?
Obserwuj wątek
    • jaghooda Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 18:19
      ja jeszcze nie byłam, ale wybieram się we wtorek, bo wiele dobrego o tym salonie
      słyszałam. I mam do kas kobietki poytanko: czy ktoś wie w jakich godzianch
      otwarty jest ten salon, bo nie maja takiej informacji na stronie.
      • akacja_26 do jaghooda 15.04.07, 18:40
        Hej, czy mogłabyś podać mi adres swojej poczty albo gg, bo pisałam na gazetowego
        ale nie chce wysłaćsmile Pozdrawiam!
        • jaghooda Re: do jaghooda 15.04.07, 19:00
          no tak się logowałam, ze nie założyłam poczty na gazecie, mój adres:
          pokrak0@poczta.onet.pl
          • akacja_26 Re: do jaghooda 15.04.07, 19:04
            Wysłałam infosmile))
    • gabip1 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:13
      Ja bylam w Gebi w styczniu. Nie ma tam nic ciekawego, suknie szyte na wzor
      firmowych, ale z marnym wynikiem. Ja mierzylam wtedy podrobke farage galaxy,
      ktora w oryginale kosztuje 2350 w skarlet nad hotelem europa, w gebi chca za
      nia 2100. Nie polecam.
      • akacja_26 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:17
        Hmm tam szyją suknie?? Nie ma oryginałów?? A który salon polecasz?
      • jaghooda Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:21
        ja napiszę we wtroek po wizycie jakie są moje odczucia, jadę zobaczyć,
        pomierzyć. Próbowałam to zrobić we Wrocławiu, ale po pierwszt, trzeba mieć czasu
        dużo, bo w salonach spore kolejki, po drugie wciąż zastanawiam sie co lepsze:
        kupno sukiemki w salonie (też zresztą szytej) czy szycie u ,,niesalonowej"
        krawcowej. Wątek na forum był zresztą poruszany wiele razy, i zdania podzielone.
        A może któraś z was zna godna polecenia krawqcową ,,niesalonową" z dolnośląskiego.
    • aniak1211 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:19
      hej,ja kupilam tam swoja suknie,tzn.zamowilam bo szyja mi na wymiar(mierzylam
      suknie o 2 rozmiary za duza).pierwsze pare minut nie byly za ciekawe bo
      czekalam az pani dowie sie o cene sukni ktorej akurat nie mieli na stanie a
      mnie sie podobala i w tym czasie nikt nie okazal zainteresowania,ale pozniej
      bylam bardzo zadowolona,pani pomogla wybrac mi welon i rekawiczki ktore beda
      mialy te same dodatki co suknia,i sa w cenie sukni.Sama slyszalam wiele dobrego
      o tym salonie i chwale!GORACO POLECAM.

Ps.
      Mozna tez buty zamowic,wszystko jak sobie zazyczysz,ksztalt
      obcasa,wysokosc,czuby nie czuby.Ja akurat nie skorzystalam.
      Powodzenia smile
    • aniak1211 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:28
      maja tam "podrobki" jak i oryginaly,jezeli zamowisz oryginal to musisz dosc
      dlugo czekac,a moga uszyc co sobie zazyczysz"z trzech sukni zrobic
      jedna".Zawsze sa za i przeciw,sama musisz sie przekonac.Maja tam tez
      wypozyczalnie i komis.
    • agatren Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 19.04.07, 16:37
      Zamówiłam w tym salonie uszycie sukienki. Bardzo miła obsługa. Są oryginały
      i "podróbki". Zależy kto co lubi. Osobiście wolę idealnie dopasowaną sukienkę
      niż metkę. Panie pracujące w tym salonie doskonale znają się na swojej pracy.
      Doradzą, podpowiedzą. Biorą pod uwagę wszelkie wątpliwości. Jestem bardzo
      zadowolona i z niecierpliwością czekam na ostanią przymiarkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka