akacja_26 15.04.07, 15:59 Dziewczyny, czy któraś z Was odwiedziła ten salon? Czy byłyście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaghooda Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 18:19 ja jeszcze nie byłam, ale wybieram się we wtorek, bo wiele dobrego o tym salonie słyszałam. I mam do kas kobietki poytanko: czy ktoś wie w jakich godzianch otwarty jest ten salon, bo nie maja takiej informacji na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
akacja_26 do jaghooda 15.04.07, 18:40 Hej, czy mogłabyś podać mi adres swojej poczty albo gg, bo pisałam na gazetowego ale nie chce wysłać Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jaghooda Re: do jaghooda 15.04.07, 19:00 no tak się logowałam, ze nie założyłam poczty na gazecie, mój adres: pokrak0@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gabip1 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:13 Ja bylam w Gebi w styczniu. Nie ma tam nic ciekawego, suknie szyte na wzor firmowych, ale z marnym wynikiem. Ja mierzylam wtedy podrobke farage galaxy, ktora w oryginale kosztuje 2350 w skarlet nad hotelem europa, w gebi chca za nia 2100. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
akacja_26 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:17 Hmm tam szyją suknie?? Nie ma oryginałów?? A który salon polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jaghooda Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:21 ja napiszę we wtroek po wizycie jakie są moje odczucia, jadę zobaczyć, pomierzyć. Próbowałam to zrobić we Wrocławiu, ale po pierwszt, trzeba mieć czasu dużo, bo w salonach spore kolejki, po drugie wciąż zastanawiam sie co lepsze: kupno sukiemki w salonie (też zresztą szytej) czy szycie u ,,niesalonowej" krawcowej. Wątek na forum był zresztą poruszany wiele razy, i zdania podzielone. A może któraś z was zna godna polecenia krawqcową ,,niesalonową" z dolnośląskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:19 hej,ja kupilam tam swoja suknie,tzn.zamowilam bo szyja mi na wymiar(mierzylam suknie o 2 rozmiary za duza).pierwsze pare minut nie byly za ciekawe bo czekalam az pani dowie sie o cene sukni ktorej akurat nie mieli na stanie a mnie sie podobala i w tym czasie nikt nie okazal zainteresowania,ale pozniej bylam bardzo zadowolona,pani pomogla wybrac mi welon i rekawiczki ktore beda mialy te same dodatki co suknia,i sa w cenie sukni.Sama slyszalam wiele dobrego o tym salonie i chwale!GORACO POLECAM. Ps. Mozna tez buty zamowic,wszystko jak sobie zazyczysz,ksztalt obcasa,wysokosc,czuby nie czuby.Ja akurat nie skorzystalam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 15.04.07, 19:28 maja tam "podrobki" jak i oryginaly,jezeli zamowisz oryginal to musisz dosc dlugo czekac,a moga uszyc co sobie zazyczysz"z trzech sukni zrobic jedna".Zawsze sa za i przeciw,sama musisz sie przekonac.Maja tam tez wypozyczalnie i komis. Odpowiedz Link Zgłoś
agatren Re: Salon "GEBI" w Jeleniej Górze - jakie opinie? 19.04.07, 16:37 Zamówiłam w tym salonie uszycie sukienki. Bardzo miła obsługa. Są oryginały i "podróbki". Zależy kto co lubi. Osobiście wolę idealnie dopasowaną sukienkę niż metkę. Panie pracujące w tym salonie doskonale znają się na swojej pracy. Doradzą, podpowiedzą. Biorą pod uwagę wszelkie wątpliwości. Jestem bardzo zadowolona i z niecierpliwością czekam na ostanią przymiarkę. Odpowiedz Link Zgłoś