toratora6 17.04.07, 12:19 Dziewczyny czy planujeci ejakieś upominki dla gości? mały szampa?czekoladki? coś innego? chciałabym to zrobić ale nie mam pomysłu prosze o rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: upominki dla gości 17.04.07, 12:23 ale na wejscie czy PO uroczystosci? my dajemy paczki z ciastami ale u nas jest taki zwyczaj teraz sporo osob nabiera manier zachodnich i daje np migdałki albo woreczki z ryzem Odpowiedz Link Zgłoś
toratora6 Re: upominki dla gości 17.04.07, 12:25 w momencie, kiedy będziemy żegnać naszych gości chciałabym im wreczać jakiś skromny upominek, ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe patrz wyżej :) 17.04.07, 12:30 a jesli to nie pasuje to juz trzeba uzyc kreatywnosci hehe zawsze mozna wymyslec cos fajnego. trzeba tylk odrobine fantazji i dobrych checi do zrealizowania pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: upominki dla gości 17.04.07, 12:28 U nas tez jest zwyczaj dawania na pozegnanie pudelka z ciastami albo ciastkami plus jakas karteczka z podziekowaniem. Widzialam tez tzw. "bomboniery", czyli male ozdobne pudeleczka z czekoladkami plus bilecik z podziekowaniem za przybycie (popatrz na Allegro), ewentualnie woreczki z migdalami. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna1311 Re: upominki dla gości 17.04.07, 13:40 My damy gościom małe aniołki zapakowane w pudełeczku (allegro). Moja kuzynka, która mieszka w Niemczech w rejonie gdzie uprawia się winogrona dała gościom na pamiątkę małą kiść winogron zrobioną z koralików. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 Re: upominki dla gości 17.04.07, 13:54 My dajemy male aniolki zrobione przez Pania plastyczke przedstawiajace parke slubna. Na plecach aniolkow bedzie przyklejona karteczka z data naszego slubu, imionami oraz napisem "Dziekujemy ze byliscie z nami" Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: upominki dla gości 17.04.07, 13:56 My chcemy kupic gosciom los na loterii moze komus sie uda!!!! to bedzie miec frajde. No i ciasto w pudeleczku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 u nas jest panstwo młodzi dają gościom 17.04.07, 16:10 flaszkę wódki, która jest otwierana na okoliczność urodzenia pierwszego dziecka (albo chrzcin). Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: u nas jest panstwo młodzi dają gościom 17.04.07, 16:16 a ja nabralam zachodnich zwyczajow , dodalam do tego cos od siebie i zrobilam pudeleczka w ktorych beda po trzy rozne orzechy Odpowiedz Link Zgłoś