karolin-k Re: a mi tydzień krócej :D 22.04.07, 22:33 u nas w środę moja pierwsza przymiarka garnitur do znalezienia kapelusz do znalezienia bukiet i tort znaleziony wczoraj szukaliśmy obrączek i nic nie znaleźliśmy z zaproszeniami musimy się jeszcze wstrzymać ale chyba zdążymy, a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: no to zostały nam 2 miesiące :) 23.04.07, 09:24 O cholera... faktycznie rowne dwa miesiace! Z jednej strony, przeraza mnie ze ten czas tak szybko leci, z drugiej - chcialabym miec to juz z glowy, za duzo zajmuje nam to wszystko czasu i zaprzata uwagi. No i nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: no to zostały nam 2 miesiące :) 23.04.07, 11:41 no do 30 czerwca już coraz bliżej, pamiętam jak w styczniu zdecydowaliśmy sie na ślub i myśleliśmy ze nie zdążymy i tak bardzo chciałam żeby z tych 6 mieśiecy było juz 2miesiące i coraz bliżej czas leci Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: no to zostały nam 2 miesiące :) 23.04.07, 12:40 równe 2 miesiące, 61 dni wydaje się dużo, ale minie jak z bicza trzasnął DD 61 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: no to zostały nam 2 miesiące :) 23.04.07, 12:41 2 miesiące i jeden dzień oj bliziutkooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: no to zostały nam 2 miesiące :) 23.04.07, 17:52 a my bedziemy chyba mieli ślub bez zaproszeń i bez obrączek jak tak dalej pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś