przyszla_zonka 03.05.07, 21:27 Dziewczyny - pomocy!!!! Szukam sprawdzonej fryzejrki. Moje włosy z pewnością będa wyzwaniem. Podobnie termin Mam tylko tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyszla_zonka Re: Sprawdzona fryzjerka - Warszawa 03.05.07, 21:40 no dobra, może być też i fryzjer )) Kogoś musze znaleźć, pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogusiag Re: Sprawdzona fryzjerka - Warszawa 04.05.07, 14:46 Niezawodna jest Ola Zin z Akademii Perfect Hair ul. Świętokrzyska 30 ale problem może być z terminem. Zadzwoń 620-80-50 i możesz się czesać w ciemno, zawsze będzie OK. Cena za upięcie okolicznościowe 170zł, ale efekt super Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Sprawdzona fryzjerka - Warszawa 04.05.07, 14:53 www.salonpieknosci.pl/ Tu się pacykowałam, godności pani fryzjerki nie znam niestety. Moje włosy też były wyzwaniem i poradziła sobie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueant Re: Sprawdzona fryzjerka - Warszawa 04.05.07, 19:01 Hejka. Udaj sie do p. Elizy z "atelier Pre dore" na ul. gen Zajączka. Jest to fryzjerka z wyobraznią, na pewno nie zrobi krzywdy ani wlosom ani Tobie, no i dodatkowo stylizuje modelki, wiec ma doswiadczenie. Jak jestes zainteresowana daj znac na gazetowego maila: dam Ci namiary i "rekomendacje" Odpowiedz Link Zgłoś
mwa77 Re: Sprawdzona fryzjerka - Warszawa 04.05.07, 22:42 ja od kilku lat czesze sie na wesela w Laureacie przy rondo wiatraczna w grzybkach (tel.8102681). polecam szczegolnie Agnieszke (dziewczyna ma fantazje, czesze sie u niej ok kilku lat). Mariola rowniez dobrze upina wlosy. moje upiecia trzymaly sie zawsze jeszcze cala niedziele, nie mowiac o tym ze czesto mlodym koki rozsypywaly sie pod koniec wesela. do tego nie wygladaly nigdy przytlaczajaco. ceny rozsadne (za weselne nie placilam wiecej niz 150 pln) Odpowiedz Link Zgłoś