misia7401 04.05.07, 12:26 wychodzę za mąż 16.06.jestem puszystą kobietką,więc poszukiwanie sukni ślubnej jest koszmarem,w nic się nie mieszczę.może ktoś zna adres jakiegoś salonu albo krawcowej,gdzie mogłabym coś uszyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suziliu Re: duża panna młoda 04.05.07, 13:55 Spróbuj na ulicy Kijowskiej 11 jest kilka salonów mi.in susan labo i panna młoda. Mają domierzenia suknie m.in. sincerity które są szyte az do rozmiaru 50. Również w blue city jest salon chyba inn love - tam każda prawie suknia wisi w kilku rozmiarach równiez tych większych. Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: duża panna młoda 04.05.07, 14:08 duza tzn? duza to pojecie wzgledne. dla niektorych salonów 42 to duze Odpowiedz Link Zgłoś
principessa82 Re: duża panna młoda 04.05.07, 14:09 Ja szyłam sukienkę w pracowni Juliette. Polecam. Zwiedziłam większośc salonów w Wawie i przymierzałam sukienki w rozm. 38, noszę 40-42 więc kiecki sie na mnie nie doopinały, zresztą żadna z nich niepowaliła mnie na kolana. Szukanie rozpoczęłam na 2,5 m-ca przed ślubem i w każdym salonie pytali sie dlaczego tak późno. Do wyboru pozostawały mi tylko sukienki polskich firm -szyte przez 1,5 m-ca. Prawie się załamałam. Na szczęscie wynalzałam tę pracownię i uszyli mi sukienke wg mojego porjektu, dzięki temu miałam taką suknię, jaką sobie wymarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: duża panna młoda 04.05.07, 14:16 www.slubne.waw.pl/ Polecam dlatego, że spodobała mi się suknia z tego salonu właśnie i "na stanie" była w naprawdę dużym rozmiarze. Może i inne suknie "większe" też tam mają. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-wiem-sama Re: duża panna młoda 04.05.07, 14:43 w wawie na kijowskiej 11 jest salon (chyba) Karina - pamiętam, że mieli tam osobną kolekcję dla większych dziewczyn. To jest na przeciwko dworca PKP wawa wschodnia - w tym budynku są obok siebie 4 salony ślubne - ten o którym mówię ma jakiś-taki ciemny kolor ścian... Odpowiedz Link Zgłoś