coolista 08.05.07, 22:19 Gdzie zamowic dobry tort trzypoziomowy, z mozliwoscia dostarczenia ok 10-15 za miasto? Docenie wszelkie wskazowki i porady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: tort - wrocław ? 08.05.07, 22:21 poszperaj na forum, ze 4 mies temu dziewczyna pokazywała cudny tort jaki zamówiła we wr Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: tort - wrocław ? 09.05.07, 13:47 pyszne i tanie w piekarniach Kubiaka (od 28 zł za kg) również pysznie, ale drogo "U Spychały" na pl. Pereca (ok. 45 zł za kg) Odpowiedz Link Zgłoś
fidia1 Re: tort - wrocław ? 09.05.07, 08:51 spróbuj się dowiedzieć U Spychały, mają piękne torty, ja też tam zamawiam www.uspychaly.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: tort - wrocław ? 09.05.07, 10:22 u tego spychaly zaczynaja sie ceny od 47 zl Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 GONDEK 09.05.07, 10:35 Są na Psim Polu. Wszystko na naturalnych składnikach. Tylko co do dekoracji trzeba iść z konkretem i rozmawiać nie z ekspedientką tylko cukiernikiem - najlepiej umówić się telefonicznie. Dostarczają za opłatą samochodem chłodnią, nawet można wybrać na która godzinę. 31,5 PLN za Kg W Centrum i na Żernikach prawie dwa razy tyle! www.gondek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Cukienka Tyszko 09.05.07, 11:38 Ja zamowilam 3 pietrowy tort z masy angielskiej w Tyszko. Tort wyglada przecudnie i bedzie z mojego ulubionego rodzaju - ciastko firmowe! . Odpowiedz Link Zgłoś
dodkax Re: tort - wrocław ? 09.05.07, 11:55 Ja jedynie mogę odradzić - cukiernię La Scala z placu Solnego. Nie wykonali tortu takiego jak chcieliśmy i dodatkowo wykonując go w 2x większej ilości aniżeli chcieliśmy. Wmawiano nam jeszcze, że taki zamawialiśmy... . Szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: tort - wrocław ? 09.05.07, 11:55 dobre ciasta mają w cukierni 'u SPychały', może jeszcze np. tutti-frutti, ale nigdy nie próbowałąm tortu weselnego od nich .. Odpowiedz Link Zgłoś