Dodaj do ulubionych

WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa)

11.05.07, 10:43
www.bestbridalprices.com/bel-aire-veil-p-1305.html
szukam welonu takiego jak na zdjeciu z linka, zeby nie mial zwyklej lamowki
na koncach tylko cos co sie bedzie swicilo. znalazlam tylko takie z
porozrzucanymi po calym welonie kamyczkami czy innymi cekinkami i
swicidelkami ale szukam takiego co bedzie mial to wszystko na jednej
lini...pls help... sad
Obserwuj wątek
    • marta_s25 Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 10:56
      moj welon mial haft zloty, www.feliczita.fotosik.pl, ul, Kijowska-susanblanche
      czy lisaferrera-juz nie pamietam jeden z tych sklepow, maja duzy wybor ladnych
      welonow z wykonczeniem swiecacym, czy koronkowym, moze podjedz i zobacz, albo
      zadzwon
    • jeramar Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 10:57
      Ja tez szukalam czegos takiego ale niestety nie znalazlam... i welon robie na
      zamowienie w pracowni krawieckiej (wielkopolska) odbieram go 17/05 wiec pokaze
      zdjecie, moj bedzie mial na brzegu w jednej linie naklejone symilki podobne do
      cyrkonii.
      • nikola.b Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 11:13
        no wlasnie ale jak robisz w pracowni to musialas im sama dostarczyc te
        swiecidelka zeby je naszyli na welon? mi chodzi o to zeby on byl obrebiony
        takim czyms srebrym jak na zdjeciu.

ktos tu na forum polecal krawcowa zajmujaca sie tez welonami na nowilipiu czy
        nowolipkach w wawie. jak by ktos pamietal namiary to ja jeszcze raz je poprosze

a ile placisz za ten welon w pracowni?
        • jeramar Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 11:20
          Place 130zl. ale nic nie dostarczam zadnych materialow, swiecidelek, oni
          wszystko zrobia, z pol roku temu widzialam na forum ze jedna z dziewczyn miala
          takie cudo, niestety nie pamietam kto to byl i nie moge odszukac zdjecia ale
          wtedy je wydrukowalam i zanioslam do pokazania na wzor...ciekawe jak im to
          wyjdzie...

> no wlasnie ale jak robisz w pracowni to musialas im sama dostarczyc te
          > swiecidelka zeby je naszyli na welon? mi chodzi o to zeby on byl obrebiony
          > takim czyms srebrym jak na zdjeciu.
          >
          > ktos tu na forum polecal krawcowa zajmujaca sie tez welonami na nowilipiu czy
          > nowolipkach w wawie. jak by ktos pamietal namiary to ja jeszcze raz je
          poprosze
          >
          > a ile placisz za ten welon w pracowni?
          • nikola.b Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 11:24
            o to w takim razie zaczne zaraz przeszukiwac wszystkie watki z welonami bo ten
            mi widac gdzies umknal sad
    • agnrek Re: WELON obrebiony czyms swiecacym (wawa) 11.05.07, 11:55
      Mi taki welon na zamówienie uszyli w salonie Młoda i Moda. Dołem naszyli mi
      wzory z sukni - bardzo delikatne cyrkonie.
      • olgaaa1 DO marta_s25 11.05.07, 12:36
        marta_s25 , pięknie wyglądałaś, w ogóle to piękna z Ciebie dziewczyna.
        • nowa23 Re: DO marta_s25 11.05.07, 15:03
          taki welon mozesz zamowic na kijowskiej w salonie panna młoda, ja bede mieć 3
          warstwowy smile
          • nikola.b Re: DO marta_s25 11.05.07, 15:36
            dzieki dziewczyny za namiary
            czyli probowac na kijowskiej i w mloda i moda? Dzieeeki. jak ktos jeszcze
            gdzies widzial takie "cos" smile to prosze dalej o namiary i z gory dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka