dove.white 11.05.07, 14:07 Nasze plany to Morze Polskie- chałupy lub mielno albo krynica morska. Szczawnica Bieszczady zobaczymy jak padnie reszka albo orzeł potem czeka nas mały remont "gniazdka" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madnessa Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:27 Niektórzy to mają dobrze. Ja niestety muszę do pracy, wiec nigdzie nie jedziemy p0o ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:29 Po ślubie?? Hmm nie wiem jeszcze fajnie by było do jakiegoś zadupia z namiotem i jednym spiworem Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k :) 11.05.07, 14:32 ktoś wreszcie o namiocie my jedziemy na chwile nad morze, nie pod namiot a potem już na prawdziwa dłuższa podróż poślubną (3 tyg) na rowery z namiotem do skandynawii z resztą już się chwaliłam, ale skoro pada jeszcze raz pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: :) 11.05.07, 14:38 a mi się marzy taka tułaczka namiot na plecki i idziemy np kierunek połonina Wetlińska .. morze Solina Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: :) 11.05.07, 14:41 my mamy to samo, też nigdzie nie chcieliśmy się byczyć przez 2 tyg a że rowery to nasza pasja, to robimy taki objazd po skandynawii zatem cudnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:40 A może któraś z Was jedzie na zorganizowną wycieczkę?? Jakie biura polecacie i jakie wycieczki, gdzie na romantyczny tydzień lub dwa, albo na wycieczke pełną przygód, i z którym biurem podróży? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:44 Tunezja na tydzień, z ecco holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:45 Oooo my też myśleliśmy o tunezji nie orientuje się w cenach na razie, a ile wy płacicie za ten tydziń?? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:53 Wyjeżdżamy 17 sierpnia, od osoby kosztuje 1957, opcja all inclusive, hotel przy plaży. www.eccoholiday.com/hotel,1666.php Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:44 Ja jadę do Włoch z Itaką- wycieczka 'wieczne i słoneczne'- jest opis na stronie Itaki: www.itaka.pl Jest to zwiedzanie: Rzym, Wenecja, Florencja, Asyż, San Marino oraz 5-cio dniowy pobyt w Rimini. Takie 2w1 Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 14:55 zorganizowanym wycieczkom mówimy stanowcze nie! będzie 10-dniowa spontaniczna podróż po Portugalii, pozdrawiam miłośników nieprzetartych szlaków Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:02 My zwykle sami jeździmy, ale tym razem chcieliśmy aby ktoś nas zawiózł, pokazał, nakarmił.. chcielismy tak pojechać, aby sie o nic nie martwić i nie męczyć za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_99 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 10:27 a mogłabyś podać link do tego opisu. szukam i jakoś nie mogę znaleźć a bardzo mnie to zaciekawiło. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nefree Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:17 ja bylam na majorce, bylo cudownie - nie oszczedzajcie na podrozy to jedyne takie chwile w zyciu, wspomnienia beda wam towarzyszyc do konca zycia przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:34 My jedziemy do najpiekniejszego miejsca na swiecie - w moje ukochane, przesliczne Tatry. Jedziemy w ciemno, bez planow, bez przygotowania. juz nie moge sie doczekac, tak samo jak slubu! ) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:56 poki co nie mam pracy i jezeli ja dostane przed wrzesniem to pewnie nici z wyjazdu,bo urlopu nie dzadza...a tak chcielibysmy do Hiszpanii moze,poelzec w cieplej wodzie sie pokapac,w ogole nad morze Środziemne . Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:56 Ja chciałam do Egiptu ale nici z wyjazdu bo kasy zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi9 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 15:59 my jedziemy nad morze,zapomniałam gdzie dokładnie.Mam nadzieję że od 20 czerwca będzie słońce ))) Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 16:03 napewno do Krynicy Morskiej pod namiot Odpowiedz Link Zgłoś
wilde3 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 19:34 a my prawdopodobnie w gorki, moze do szczawnicy na 4-5 dn. Zazdroszcze wszystkim ktorzy wybieraja sie w podroz zagraniczna super, nam szkoda bedzie kaski bo chcemy mieszkanko fajnie wyremontowac. Udanych wojazy ) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaw91 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 11.05.07, 20:18 Monitchka my też wybieramy się do tego hotelu - może nawet w tym samym dniu wylecimy Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 08:43 Gory polskie. Nigdy tam nie bylam. A powiadaja "cudze chwalicie, swego nie znacie". Tylko nie wiem, jak sie zabrac do organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bb90 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 09:06 poszperaj po ogłoszeniach domków do wynajęcia w górach jak kiedyś patrzyłam po portalach to było tego mnóóóóstwo. Ale nie wiem czy to już nie za późno na organizowanie, pewnie dużo już zajęte - choć od października to już pewnie luz. My w przeciwną stronę, nad polskie morze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 09:22 Bułgaria, Sozopol ze Skarpy na 9 dni - atrakcyjna oferta Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 19:05 No, wlasnie sie tego obawialam, ze zanim sie zdecydujemy, to juz wszystko bedzie zajete. W pazdzierniku nie ma sensu Slub mamy w lipcu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: 13.05.07, 18:28 e tam, ja się zawsze dezyduję na kilka dni przed w krytycznych momentach typu weekend majowy, i zawsze znajduję lokum Powiedz, jaki rejon i przedział cenowy cie interesuje, może będę mogła coś fajnego polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: 14.05.07, 08:14 Heather4, wczoraj zaczelam szukac w internecie. Nie bardzo wiem, gdzie sie zatrzymac, ale na pewno gdzies w okolicach Zakopanego. Zrobilam sobie liste pokoi do wynajecia w promieniu do 20 km od Zakopanego. W samym Zakopanym nie chcemy, bo pewnie drogo i juz nie mialam nawet czasu tego wszystkiego sprawdzac. Wazne dla nas kryterium wyboru, to: odleglosc od Zakopianki (nie chcemy nocowac przy glownej trasie, ale tez nie zbyt daleko, bo chcemy sobie pozwiedzac), atrakcje turystyczne (splywy, cos do zwiedzania), mozliwosc wyjazdow rowerowych i wypozyczenia rowerow na miejscu. Jesli znasz jakies miejsca, ktore by dla nas byly odpowiednie, to prosze, daj znac. Z gory dziekuje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo do Paryża 12.05.07, 09:58 już mamy bilety. Wiem, że mało oryginalnie, ale wybieramy sie tam od 6 lat i w końcu jest dobry pretekst! Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 11:01 w sierpniu planujemy wyskoczyc na kilka dni w szwajcarskie Alpy, chcemy wejsc na Breithorn a taka dluzsza podroz poslubna jet jeszcze w fazie marzen... nie wiem czy bedziemy miec czas,zeby gdzies pojechac na dluzej. Marzy nam sie Kenia albo Tanzania, treking albo wejscie na Kilimandzaro ale to raczej malo prawdopodobne. Na pewno nie wersja all inclusive, moze podroz samochodem po Skandynawii albo szlakiem francuskich winnic pomyslow mamy wiele, gorzej juz z sama organizacja no i funduszami oczywiscie.. milej soboty zycze Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 12:16 fajne macie pomysly!!!! my jedziemy odrazu po slubie do Hiszpanii na tydzien odpoczac chociaz mysle tez o poludniu Francji (trudo bedzie jezykowo) lub Portugalia, a potem na swieta juz na prawdziwy miesiac miodowy do Tanzanii+Zanzibar. Moj narzeczony marzy wejsc na Kilimandzaro ale nie wiem czy uda sie (potrzeba kilku dni) P.S. dopiero zaliczyl Gran Paradiso we Wloszech Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 12:37 a Afyke organizujecie sami krok po kroku? zastanawiam sie jak to wyglada czasowo.. na kilimandzaro potrzebuje sie dobrych kilku dni, wprawdzie trasa jest stosunkowo latwa (z tego co wiem to praktycznie nie ma wspinaczki) ale to prawie 6000m n.p.m Nie wiem jak wysoko byliscie ale ja na ponad 4000m nie czuje sie rewelacyjnie (a roznica 200m w tym wypadku robi swoje). Breithorn to bedzie dla mnie taki maly sprawdzian, chociaz sama gora jest stosunkowo latwa. Pomyslow na podroze mam zawsze bardzo duzo znalazlam w Krakowie fajne biuro turystyczne- Supertramp, ktore organizuje ciekawe wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 12:54 my jedziemy (nie wiem jak to po polsku opisac!!!!!!!) nie z biura ale wybieramy z katalogu tzw.tailor-made holidays i mamy sobie rozne opcje dopasowac do wlasnych checi. na pewno wiem ze tanzania o wiele bardzie jest rekomendowana niz kenia, mniej turystow i lepsza czesc parku narodowego no i wodospad victoria. chcemy 12 dni w tanzaii i 12 na zanzibar (na plaze oraz pozwiedzac plantacji przypraw itp) Kilimandzaro tez slyszalam ze stosunkowo latwe ale chorobe wysokosciowa ma sie na 100%. ja wyzej 2.5 ok 3 000 nie weszlam.. za to moj narzeczony jest zapalonym "alpinista" i 2 razy do roku wyjazd w alpy i wspinaczka sa na porzadku dziennym 2 tyg temu wszedlna Gran Paradiso bodajze ponad 4000 m i czul sie troche kiepsko na szczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
nesca77 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 20:34 My jedziemy do Rzymu na 5 dni www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html?propertyID=497 a potem do Turcji na 10 dni www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html? propertyID=289 , Pracujemy dla grupy Starwood wiec mamy niesamowite znizki w ich hotelach, niestety tylko dla siebie i najblizszej rodziny... nie moge sie doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
advoccat Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 12.05.07, 22:36 Nie polecam tej Tunezji. Hotel zdecydowanie rozczarowuje. Z pewnością nie zasługuje na 4* jakie sobie przypisuje. Obsługa fatalna. Posiłki bardzo słabe. Niezły basen, ale leżaki należy rezerwować do 6.45 rano. W innym przypadku nie ma się gdzie położyć. To samo dotyczy leżaków hotelowych na plaży. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 13.05.07, 20:17 my jedziemy do Paryża - ale jeszcze nie zarezewowaliśmy.. Francja to moje marzenie jeszcze z czasów liceum - gdy zaczełąm sie uczyć francuskiego... i jedziemy sami sie powłóczyć, tak zwiedzaliśmy już USA i kilka miast w Europie, ... chcieliśmy do Prowansji samochodem na 2 tygodnie... ale zostawiamy to na wakacje za rok - brak czasu... poza tym mogę o tej porze już nie zobaczyć lawendowych pól.... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie22 Re: Gdzie jedziecie po ślubie? 13.05.07, 21:47 Moj Kochany robi mi niespodzianke- ale z tego co wiem na pewno za raz po slubie pojedziemy na jakies 5 dni do Rzymu(bo "zostawilam" to miasto na "specjalna"okazje)a potem na jakies romantyczne, cieple...z piekna plaza itd wakacje.Z tego co udalo mi sie podpytac to byc mose Bora Bora, hoc wszystko zalezy od pogody itd. Nasz slub 22 wrzesnia) Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś