Dodaj do ulubionych

fotograf na 16 czerwca-pomocy

23.05.07, 11:00
Witam
ślub 16 czerwca, fotograf nas wystawił, gdzie ja teraz znajdę innego sad((
pomóżcie !!!
Obserwuj wątek
    • zuzia_8 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:10
      spróbuj u niego www.lkfoto.pl Chłopak jest fajny i może ma wolny termin ale nie
      wiem na pewno.
    • emilkab2 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:11
      A miasto to Ty jakie jesteś wink ?
      DC?
      • monia515 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:24
        Skąd jesteś? ja szukałam fotografa na 16 czerwca- zgłosil sie do mnie fotograf
        z Lublina- powiedział, że spokojnie może przyjechać do Płocka na nasz ślub- w
        każdym razie ma wolny termin 16 czerwca i jest chetny do podrózowania.
        A tu jego strona:
        www.fotochromia.com
        • agrafka781 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:35
          jestem z Warszawy

dzięki za info
          • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:49
            napisałam maila - M ma wolny termin
    • tygrysek2525 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 13:05
      Bardzo proszę zajrzeć do skrzynki, przedstawiłam ofertę.
    • petra24 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 13:07
      Polecam

Pana Piotra którego znalazłam jakiś czas temu dla mojej koleżanki a później
      zdecydowała się na niego moja siostra. Młody, konkretny i elegancki. Spodobały
      mi sie jego fotografie może i Tobie przypadną do gustu-jego strona
      www.retrospektywa.com.pl
      Powodzenia
    • abpc1 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 15:31
      agrafka781 napisała:

> Witam
      > ślub 16 czerwca, fotograf nas wystawił, gdzie ja teraz znajdę innego sad((
      > pomóżcie !!!

Mam wolny ten termin , wysłałem wiadomość na gazetowy adres
    • studiobeznazwy Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 15:39
      Witamy, 2 tygodnie temu zwolnil nam sie ten termin i poki co wolny pozostajesmile.
      W razie zainteresowania - Zapraszamy!
    • ulanowski.pl Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 10:17
      Na stronie-
      foto.forumslubne.pl/viewforum.php?f=5&sid=3fd01bf957dacb548df13be76fbf8c08
      możesz umieścić swoje ogłoszenie. Jest to forum dla fotografów ślubnych z całej
      Polski.
      Powodzenia.

www.ulanowski.pl
    • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:51
      w tym globalnym publicznym sprincie fotografów i ich żon do Państwa Młodych
      pragnę nadmienić, że nie wysłałem maila, bo mam ten termin zajęty. moja żona
      dodaje, że ja w ogóle jestem przez nią zajęty smile

faktycznie najlepszym miejscem na szukanie fotografów jest:
      www.foto.forumslubne.pl

pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziecie odpowiadającego Wam fotografa. jak
      widać ze zgłoszeń parę osób jest wolnych.
      • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 15:22
        jawny "globalny sprint".....jest lepszy niż "cichociemny mailowy"
        drogi panie....
        moje klientki "od kwiatków"
        wspominały mi jak sa nagabywane przez rozne kwiaciarko-florystki (jedna to
        nawet wykorzystuje zdjęcia moich bukietów) na maila,
        podonie dzieje sie z wieloma fotografami publicznie nie piszą - tylko zasypują
        mailami;
        proszę nie zapominac, ze w tym sprincie pan rózniez uczestniczy (o czym
        swiadczy obecnosc na forum).....no przy okazji dokształcając nas "forumowe
        blondynki" elaboratami
        na tematy techniczno-teoretyczno-fotograficzne;
        • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 15:48
          ja chyba też żonę zatrudnię jako nagabywacza smile plus zawsze może niby postronnie
          się wypowiedzieć, prawda?

czemu jawny globalny sprint ma być lepszy od mailowego? ktoś pyta, piszesz do
          niego. pisząc na forum to jakbyś się ogłaszała. może o to chodzi? o ogłaszanie
          się? stąd moje przemyślenie że pisanie bezpośrednio do osoby zainteresowanej
          jest nieco bardziej zgodne z netykietą. ale - masz prawo do swojego zdania. tym
          bardziej, że w temacie zdjęć reprezentujesz interesy męża smile reszty już nie
          komentuję, szkoda naszego czasu. i tak wiesz lepiej.

pozdrawiam
          • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:06
            no to ja mojemu M. musze wspomniec, ze "konkurencja" zony ZATRUDNIA, a
            ja "niezatrudniona ochotniczka" jestem wink
            ">zawsze może niby postronnie
            > się wypowiedzieć" = nie rozumiem? ja sie wypowiadam za siebie a nie
            postronnie,
            chyba nie zarzucasz mi, ze jestem "udawaną żoną" hahaha
            oczywiście, ze wiem lepiej smile
            a czyje mam interesy reprezentowac? - jesli mam okazję polecam go jako
            fotografa (jakby nie było to on "poluje na mamuty" w naszym związku)
            w temacie zdjęc wypowiadam sie jako Katarzyna D. mająca o fotografi co-nieco do
            powiedzenia, na tyle, zeby móc się wypowoadac (zresztą niedawno wypowiadałam
            się n.t. prac Wyspiańskiego)
            ja nie komentuje Twojego zaistnienia na tym forum ani podlizywania się
            na "fotografii slubnej" i nagłego zaistnienia wsród "elity" - ty masz na to
            czas, M nie...smile
            mimo wszystko pozdrawiam!
            i ciebie i twoja pewnie tez mająca "jakies" pojecie o fotografii zonę

P.S. ja zajmuję sie kwiatkami (i dziećmi) i jako fotograf-amator nie stane sie
            zagrozeniem dla ciebie wink - spoko.....
            • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:07
              aa nie kontynuujmy - ide na spacer po wsi smile)))
              robić zdjęcia synkowi z łanie zboża
            • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:23
              mam6lat napisała:

> ja nie komentuje Twojego zaistnienia na tym forum ani podlizywania się
              > na "fotografii slubnej" i nagłego zaistnienia wsród "elity" - ty masz na to
              > czas, M nie...smile

a jednak... ja nie mam czasu 16go a M ma? nie pisz że czegoś nie komentujesz, bo
              właśnie to zrobiłaś powyżej i w średnio kulturalny sposób. Kasiu D, ja nie
              wstawiam na tym forum linka do zdjęć ślubnych własnych. na stronie
              marcinrusinowski.com nie ma linka do oferty zdjęć ślubnych. mało elegancko
              spamujesz moim zdaniem lansując męża i siebie jako florystkę. i na tym zakończmy
              temat tego kto się podlizuje a kto nie. nie muszę się podlizywać, bo żyję z
              innych zdjęć. Twój M chyba też. zresztą wysłałem Ci na priv wyjaśnienie,
              niestety chęć lansu jest wyższa niż kultura.

> mimo wszystko pozdrawiam!

a ja nie pozdrawiam. chory masz sposób ekspresji. w jednym zdaniu piszesz, że
              się podlizuję a za chwilę "pozdrawiam". Kasiu D, nie pozdrawiam Cię i prawdę
              mówiąc: podlizuj się sama dalej. mi to nie pasuje, szczególnie w duecie z Tobą.
              • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:32
                oj jesli nadal będzie miał - to pojedziemy w Beskid smile
                wstawianie linka w sygnaturkę (podobnie jak nick "marcinrusinowski") nie jest
                zakazane wiec możesz to robić nie łamiąc netykiety;
                nie zauwazyłes wielu forumowiczów z linkami?
                czepiasz się wszystkich - czy tylko mnie? - wszak nie jestem twoją "kumpela z
                forum fotografów slubnych"
                jesteś bezinteresownie złosliwy
                (i nie masz żadnych uprawnien do komentowania mojej kultury ani ekspresji)
                ja w duecie z tobą nic, nigdy, nawet za pieniądze...wink

• marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:39
                  przez duet niestety miałem na myśli ten nieszczęsny dialog. PLONK proszę Pani.
                  niestety do ignorowanych się nie da dodać. nie ma takiej miłej opcji. i naprawdę
                  zakończmy ten dialog - psuje Pani atmosferę, która rzekomo jest dla Pani tak ważna.

bez pozdrowień
                • foto-zbyszek Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 18:48
                  nachalne i notoryczne wciskanie swojego mężusia w kazdym watku fotograficznym
                  jest juz tak niesmaczne,ze chce sie zwymiotowac jak sie czyta posty Mam6lat.Nie
                  ma Pani innego zajęcia czy co? zwłaszcza,ze te foty współmałzonka do dobrych
                  raczej nie należa...O fotografii slubnej pojecie ma raczej marne .Po co wiec
                  wciskac go na siłe ?
                  • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 19:12
                    foto-zbyszek napisał:

> nachalne i notoryczne wciskanie swojego mężusia w kazdym watku fotograficznym
                    > jest juz tak niesmaczne,ze chce sie zwymiotowac jak sie czyta posty Mam6lat.Nie
                    >
                    > ma Pani innego zajęcia czy co? zwłaszcza,ze te foty współmałzonka do dobrych
                    > raczej nie należa...O fotografii slubnej pojecie ma raczej marne .Po co wiec
                    > wciskac go na siłe ?

foto-zbyszek, pisałem dzisiaj w innym wątku - fotografujesz, nie oceniaj. nie
                    jesteś obiektywny.

mam6lat ma męża fotografa, jakie robi zdjęcia może każdy sobie zobaczyć i ocenić
                    sam. ani mam6lat nie robi "etycznie" polecając go i zachwalając ani Ty
                    krytykując. wiem - etyka zawodu to coś niemodnego. a jednak postarajmy się.
                    wyścig szczurów, gdzie indziej i innym razem. albo przynajmniej niepublicznie.
                    that's all folks. pozdrawiam
                    • mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 20:37
                      to sobie wymiotuj, puszcaj gazy i dłub w nosie - w czterech scianach toalety,
                      to nie musi odbijac się echem na forum ślubnym;
                      nie rozmuniesz słowa etyka, wiec go nie profanuj....

a polecanie męża (nigdy nie ukrywałam , ze jest moim mężem, ani nie pisałam jako
                      zadowolona jego klientka) przez podanie linka do jego strony jest nieetyczne??
                      ludzie!
                      nie jest tym samym co chwalenie go (czego na forum nigdy nie robiłam)
                      a co robią logujące się pod róznymi nickami pseudo-zadowolone-klientki innych
                      fotografów (zainteresowanym chetnie podam nicki "forumowiczek")

• abpc1 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 18:19
            marcinrusinowski napisał:

> czemu jawny globalny sprint ma być lepszy od mailowego? ktoś pyta, piszesz do
            > niego. pisząc na forum to jakbyś się ogłaszała. może o to chodzi? o ogłaszanie
            > się? stąd moje przemyślenie że pisanie bezpośrednio do osoby zainteresowanej
            > jest nieco bardziej zgodne z netykietą. ale - masz prawo do swojego zdania. tym

Chciało by się napisać : nie pamięta wół ... itd :
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=61813553&a=61846240
            Ech Marcin , Marcin .... po co tyle piany ???
            • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 19:04
              jasne, Jurek postaraj się gwoli ścisłości znaleść więcej takich moich postów smile
              to będzie historia z wołem lub z krową. zależy czy to historia o Masaju czy ta
              inna smile

myślę, że wiesz w czym jest rzecz - w umiarze. i jeszcze w jednej rzeczy ale to
              już na priv.

pozdrawiam
    • anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:57
      Witam !! JA mam zamowionego fotografa na 16 czerwca,jelzi chcesz dam Ci
      namiar,bo u mnie nie bedzie fotografował,naprawde dobry, z polecenia !!
      • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:58
        czemu nie będzie fotografował?
        • anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:04
          Ponieważ zmienilismy miejsce slubu....
          • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:06
            zmiana miejsca ślubu = zmiana fotografa?
            • anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:10
              W naszym przypadku tak,bo fotograf z Wawy nie bedzie jechal na drugii koniec
              Polskii
              • marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 13:24
                aaa - rozumiem. pozdrawiam
                • emilka1979 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:21
                  Może to komuś pomoże w szukanie operatora, orkiestry, fotografa, samochodu,
                  sali itd smile

www.fotografiaslubna.toplista.pl/
                  wesele.rankking.com/
                  wesele.najlepsze.net/
                  wesela.toplista.pl/
                  wesele.top-100.pl/
                  uw.toplista.pl/
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka