agrafka781 23.05.07, 11:00 Witam ślub 16 czerwca, fotograf nas wystawił, gdzie ja teraz znajdę innego (( pomóżcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:10 spróbuj u niego www.lkfoto.pl Chłopak jest fajny i może ma wolny termin ale nie wiem na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:11 A miasto to Ty jakie jesteś ? DC? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:24 Skąd jesteś? ja szukałam fotografa na 16 czerwca- zgłosil sie do mnie fotograf z Lublina- powiedział, że spokojnie może przyjechać do Płocka na nasz ślub- w każdym razie ma wolny termin 16 czerwca i jest chetny do podrózowania. A tu jego strona: www.fotochromia.com Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka781 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:35 jestem z Warszawy dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 11:49 napisałam maila - M ma wolny termin Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 13:05 Bardzo proszę zajrzeć do skrzynki, przedstawiłam ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
petra24 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 13:07 Polecam Pana Piotra którego znalazłam jakiś czas temu dla mojej koleżanki a później zdecydowała się na niego moja siostra. Młody, konkretny i elegancki. Spodobały mi sie jego fotografie może i Tobie przypadną do gustu-jego strona www.retrospektywa.com.pl Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 15:31 agrafka781 napisała: > Witam > ślub 16 czerwca, fotograf nas wystawił, gdzie ja teraz znajdę innego (( > pomóżcie !!! Mam wolny ten termin , wysłałem wiadomość na gazetowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
studiobeznazwy Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 23.05.07, 15:39 Witamy, 2 tygodnie temu zwolnil nam sie ten termin i poki co wolny pozostaje. W razie zainteresowania - Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanowski.pl Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 10:17 Na stronie- foto.forumslubne.pl/viewforum.php?f=5&sid=3fd01bf957dacb548df13be76fbf8c08 możesz umieścić swoje ogłoszenie. Jest to forum dla fotografów ślubnych z całej Polski. Powodzenia. www.ulanowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:51 w tym globalnym publicznym sprincie fotografów i ich żon do Państwa Młodych pragnę nadmienić, że nie wysłałem maila, bo mam ten termin zajęty. moja żona dodaje, że ja w ogóle jestem przez nią zajęty faktycznie najlepszym miejscem na szukanie fotografów jest: www.foto.forumslubne.pl pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziecie odpowiadającego Wam fotografa. jak widać ze zgłoszeń parę osób jest wolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 15:22 jawny "globalny sprint".....jest lepszy niż "cichociemny mailowy" drogi panie.... moje klientki "od kwiatków" wspominały mi jak sa nagabywane przez rozne kwiaciarko-florystki (jedna to nawet wykorzystuje zdjęcia moich bukietów) na maila, podonie dzieje sie z wieloma fotografami publicznie nie piszą - tylko zasypują mailami; proszę nie zapominac, ze w tym sprincie pan rózniez uczestniczy (o czym swiadczy obecnosc na forum).....no przy okazji dokształcając nas "forumowe blondynki" elaboratami na tematy techniczno-teoretyczno-fotograficzne; Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 15:48 ja chyba też żonę zatrudnię jako nagabywacza plus zawsze może niby postronnie się wypowiedzieć, prawda? czemu jawny globalny sprint ma być lepszy od mailowego? ktoś pyta, piszesz do niego. pisząc na forum to jakbyś się ogłaszała. może o to chodzi? o ogłaszanie się? stąd moje przemyślenie że pisanie bezpośrednio do osoby zainteresowanej jest nieco bardziej zgodne z netykietą. ale - masz prawo do swojego zdania. tym bardziej, że w temacie zdjęć reprezentujesz interesy męża reszty już nie komentuję, szkoda naszego czasu. i tak wiesz lepiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:06 no to ja mojemu M. musze wspomniec, ze "konkurencja" zony ZATRUDNIA, a ja "niezatrudniona ochotniczka" jestem ">zawsze może niby postronnie > się wypowiedzieć" = nie rozumiem? ja sie wypowiadam za siebie a nie postronnie, chyba nie zarzucasz mi, ze jestem "udawaną żoną" hahaha oczywiście, ze wiem lepiej a czyje mam interesy reprezentowac? - jesli mam okazję polecam go jako fotografa (jakby nie było to on "poluje na mamuty" w naszym związku) w temacie zdjęc wypowiadam sie jako Katarzyna D. mająca o fotografi co-nieco do powiedzenia, na tyle, zeby móc się wypowoadac (zresztą niedawno wypowiadałam się n.t. prac Wyspiańskiego) ja nie komentuje Twojego zaistnienia na tym forum ani podlizywania się na "fotografii slubnej" i nagłego zaistnienia wsród "elity" - ty masz na to czas, M nie... mimo wszystko pozdrawiam! i ciebie i twoja pewnie tez mająca "jakies" pojecie o fotografii zonę P.S. ja zajmuję sie kwiatkami (i dziećmi) i jako fotograf-amator nie stane sie zagrozeniem dla ciebie - spoko..... Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:07 aa nie kontynuujmy - ide na spacer po wsi ))) robić zdjęcia synkowi z łanie zboża Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:23 mam6lat napisała: > ja nie komentuje Twojego zaistnienia na tym forum ani podlizywania się > na "fotografii slubnej" i nagłego zaistnienia wsród "elity" - ty masz na to > czas, M nie... a jednak... ja nie mam czasu 16go a M ma? nie pisz że czegoś nie komentujesz, bo właśnie to zrobiłaś powyżej i w średnio kulturalny sposób. Kasiu D, ja nie wstawiam na tym forum linka do zdjęć ślubnych własnych. na stronie marcinrusinowski.com nie ma linka do oferty zdjęć ślubnych. mało elegancko spamujesz moim zdaniem lansując męża i siebie jako florystkę. i na tym zakończmy temat tego kto się podlizuje a kto nie. nie muszę się podlizywać, bo żyję z innych zdjęć. Twój M chyba też. zresztą wysłałem Ci na priv wyjaśnienie, niestety chęć lansu jest wyższa niż kultura. > mimo wszystko pozdrawiam! a ja nie pozdrawiam. chory masz sposób ekspresji. w jednym zdaniu piszesz, że się podlizuję a za chwilę "pozdrawiam". Kasiu D, nie pozdrawiam Cię i prawdę mówiąc: podlizuj się sama dalej. mi to nie pasuje, szczególnie w duecie z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:32 oj jesli nadal będzie miał - to pojedziemy w Beskid wstawianie linka w sygnaturkę (podobnie jak nick "marcinrusinowski") nie jest zakazane wiec możesz to robić nie łamiąc netykiety; nie zauwazyłes wielu forumowiczów z linkami? czepiasz się wszystkich - czy tylko mnie? - wszak nie jestem twoją "kumpela z forum fotografów slubnych" jesteś bezinteresownie złosliwy (i nie masz żadnych uprawnien do komentowania mojej kultury ani ekspresji) ja w duecie z tobą nic, nigdy, nawet za pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:39 przez duet niestety miałem na myśli ten nieszczęsny dialog. PLONK proszę Pani. niestety do ignorowanych się nie da dodać. nie ma takiej miłej opcji. i naprawdę zakończmy ten dialog - psuje Pani atmosferę, która rzekomo jest dla Pani tak ważna. bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 18:48 nachalne i notoryczne wciskanie swojego mężusia w kazdym watku fotograficznym jest juz tak niesmaczne,ze chce sie zwymiotowac jak sie czyta posty Mam6lat.Nie ma Pani innego zajęcia czy co? zwłaszcza,ze te foty współmałzonka do dobrych raczej nie należa...O fotografii slubnej pojecie ma raczej marne .Po co wiec wciskac go na siłe ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 19:12 foto-zbyszek napisał: > nachalne i notoryczne wciskanie swojego mężusia w kazdym watku fotograficznym > jest juz tak niesmaczne,ze chce sie zwymiotowac jak sie czyta posty Mam6lat.Nie > > ma Pani innego zajęcia czy co? zwłaszcza,ze te foty współmałzonka do dobrych > raczej nie należa...O fotografii slubnej pojecie ma raczej marne .Po co wiec > wciskac go na siłe ? foto-zbyszek, pisałem dzisiaj w innym wątku - fotografujesz, nie oceniaj. nie jesteś obiektywny. mam6lat ma męża fotografa, jakie robi zdjęcia może każdy sobie zobaczyć i ocenić sam. ani mam6lat nie robi "etycznie" polecając go i zachwalając ani Ty krytykując. wiem - etyka zawodu to coś niemodnego. a jednak postarajmy się. wyścig szczurów, gdzie indziej i innym razem. albo przynajmniej niepublicznie. that's all folks. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 20:37 to sobie wymiotuj, puszcaj gazy i dłub w nosie - w czterech scianach toalety, to nie musi odbijac się echem na forum ślubnym; nie rozmuniesz słowa etyka, wiec go nie profanuj.... a polecanie męża (nigdy nie ukrywałam , ze jest moim mężem, ani nie pisałam jako zadowolona jego klientka) przez podanie linka do jego strony jest nieetyczne?? ludzie! nie jest tym samym co chwalenie go (czego na forum nigdy nie robiłam) a co robią logujące się pod róznymi nickami pseudo-zadowolone-klientki innych fotografów (zainteresowanym chetnie podam nicki "forumowiczek") Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 18:19 marcinrusinowski napisał: > czemu jawny globalny sprint ma być lepszy od mailowego? ktoś pyta, piszesz do > niego. pisząc na forum to jakbyś się ogłaszała. może o to chodzi? o ogłaszanie > się? stąd moje przemyślenie że pisanie bezpośrednio do osoby zainteresowanej > jest nieco bardziej zgodne z netykietą. ale - masz prawo do swojego zdania. tym Chciało by się napisać : nie pamięta wół ... itd : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=61813553&a=61846240 Ech Marcin , Marcin .... po co tyle piany ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 19:04 jasne, Jurek postaraj się gwoli ścisłości znaleść więcej takich moich postów to będzie historia z wołem lub z krową. zależy czy to historia o Masaju czy ta inna myślę, że wiesz w czym jest rzecz - w umiarze. i jeszcze w jednej rzeczy ale to już na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:57 Witam !! JA mam zamowionego fotografa na 16 czerwca,jelzi chcesz dam Ci namiar,bo u mnie nie bedzie fotografował,naprawde dobry, z polecenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 11:58 czemu nie będzie fotografował? Odpowiedz Link Zgłoś
anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:04 Ponieważ zmienilismy miejsce slubu.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:06 zmiana miejsca ślubu = zmiana fotografa? Odpowiedz Link Zgłoś
anecia1984 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 12:10 W naszym przypadku tak,bo fotograf z Wawy nie bedzie jechal na drugii koniec Polskii Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 13:24 aaa - rozumiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka1979 Re: fotograf na 16 czerwca-pomocy 24.05.07, 16:21 Może to komuś pomoże w szukanie operatora, orkiestry, fotografa, samochodu, sali itd www.fotografiaslubna.toplista.pl/ wesele.rankking.com/ wesele.najlepsze.net/ wesela.toplista.pl/ wesele.top-100.pl/ uw.toplista.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś