postka
17.08.11, 21:06
Się nie spodziewałam że wrócę jeszcze na forum wózkowe:) A tu proszę:) Wózek ma oczywiście być do wożenia dziecka przez babcię, a nie babci w wózku;)
Mamy na stanie Jedo Fyna i Arię. Jak na potrzeby nasze i naszej 2.4 letniej panienki w zupełności nam te dwa wózki wystarczają na wszystkie możliwe okoliczności.
No ale za tydzień babcia i dziadek zabierają wnuczkę samolotem w ciepłe kraje. I babcia stwierdziła, że z Arią nie polecą, bo ona jej nie umie rozkładać (!!!) i ogólnie ją ten wózek wkurza i już i mam jej znaleźć inny, który ona sobie kupi na ten wyjazd. I wózek potem u babci zostanie w oczekiwaniu na kolejne dzieci w rodzinie.
Babcia chce żeby wózek się "normalnie" składał (w sensie jak zwykła parasolka, nie jak Aria) i to wszystko. I co ja mam zrobić? Babcia wynalazła w internecie Volo Maclarena, bo lekki. Ale jak dla mnie to on ma kółka takie mikroskopijne i jak się tym będzie jeździć? I pomacać bym chciała - gdzie w Warszawie? No i nie widzę alternatywy za bardzo, bo kupowanie drugiej spacerówki ważącej tyle, co Aria, to mi się bez sensu wydaje... Ale może jest jakaś inna opcja, o której po prostu nie wiem?
Doradźcie please!!! Dzięki!!!