oliwkafortwilliam 30.05.07, 21:40 kilka fotek bylo cudownie www.szkocja2006.fora.pl/bylo-sobie-wesele-t1121.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Juz po slubie :-) 30.05.07, 21:47 Witaj Widzę, że miałaś gałązkę zielonych storczyków! Właśnie ta odmiana mi się marzy Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam Re: Juz po slubie :-) 30.05.07, 21:56 tak pistacjowy storczyk wiazanka skromna a zarazem bogata musialabys popytac w kwiaciarniach ja weszlam do pierwszej lepszej i zobaczylam tego storczyka kazalam jej przystroic trawa i wzielam go jako wiazanke slubna do tego zamowilam maly bukiecik do rzucenia bo storczyka planowalam zabrac ze soba do Szkocji na pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Juz po slubie :-) 30.05.07, 21:58 Już byłam w kwiaciarni i okazuje się, że ta sama odmiana ma różne odcienie od żółtego do bladozielonego i nie ma gwarancji jakie będą we wrześniu.. Twój odcień był śliczny Masz fotkę samego bukietu? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam zdjecie storczyka 30.05.07, 22:09 maz tu w tym linku bo na gazecie nie pokazuje sie zdjecie zaraz dodam wiecej storczyk jest ostatni www.szkocja2006.fora.pl/post9434.html#9434 Odpowiedz Link Zgłoś