muminek80 03.06.07, 12:45 Mam pytanie, orientujecie się czy bukiet z białych frezji podoła w upale ślubnym i nie klapnie po 5 min? albo białe hortensje? I czy pod koniec czerwca je dostanę? Laik totalny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia84 Re: frezje lub hortensje 03.06.07, 14:05 Jeżeli chodzi o frezje to będę miała z nich bukiet. Są dostępne 365 dni w roku z tym nie ma problemu. A jak pytałam mojego dekoratora o wytrzymałośc to powiedział, ze jak się zrobi w mikrofonie to spokojnie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
domchab Re: frezje lub hortensje 03.06.07, 16:25 no to ja tez pytalam swojej "dekoratorki" czytaj kwiaciarki, ktora zna sie na rzeczy niczym dekorator i powiedziala,ze frezje raczej 365 dni w roku dostepne nie sa, a najtrwalsze i najpiekniejsze sa w zimie, wiec odradzam. tez chcialam frezje, bo to moje ulubione,ale mnie przekonali Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 frezje 04.06.07, 15:46 moja koleżanka miała w październiku ubiegłego roku frezje w odcieniu fioletowym. Zamocowano je na tzw. mikrofonie. na weselu trzymały się dzielnie, poległy dopiero o północy, gdy rzucała bukietem - po prostu wypadły gdyby nie to, trzymałyby do rana. Ale wtedy było zimno, a nie upalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anias85 Re: frezje 04.06.07, 15:59 zamówione przeze mnie frezje trzymały się tydzień! najzwyczajniejszy okrągły bukiet różnokolorowych fezji wysle ci zdjęcie mailem Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna1311 do anias85 05.06.07, 09:11 Ja też poproszę zdjęcie!! Na kasia556@interia.pl A w jakim miesiącu brałaś ślub, mi marzą się frezje w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś