koraa2 08.06.07, 13:02 img182.imageshack.us/my.php?image=pic02528qv3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
np1979 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:04 o, widzę, że się zdecydowałaś! jak już pisałam b ładna sukienka tylko zmień dodatki i pokombinuj coś z ramiączkami Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:06 tak kupialm aj jednak za 400zl,ramiaczek nie chce wogole jest sznurowana wiec ze bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:08 no to super! a tak w ogóle to twoja suknia wcale nie jest oklepana. na pewno będziesz ślicznie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:10 dziekuje,popracuje nad moimi centymetrami i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
anies821 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:40 Śliczna Szkoda, że nie wkleiłaś swojego zdjecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 13:55 Ładna ja bym wywaliła te rękawice, wogóle przy żadnej sukni mi się rękawice nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 14:42 jeszcze jej nie mam w domku to sa zdjecia poprzedniej wlascicielki,mam nadzieje ze dojdzie taka jak na zdjeciach a nie szmatka Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 21:55 ok wiec dokladam kolejny link img171.imageshack.us/my.php?image=pic02524qn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gabip1 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 22:03 A czy to nie jest suknia szyta na wzór dolores marie de paris? Bardzo podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 23:20 trafnie zauwazylas Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 22:16 Bardzo się podoba A czemu oklepana? Nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 22:38 tak mi sie wydaje ,ze mnustwo jest juz tych modeli sukienek.Obawiam sie ze moja przyszla szwagierka mogla wybrac podobny model sukienki a ma slub w te wakacje: (jakos mnie stresuje ta wizja Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 23:23 mnie się podoba i buciki takie sexy. Nie pomyslałam żeby takie fajne nabyć i już mam też fajne ale zabudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 08.06.07, 23:24 hm no wlasnie chcialam sandalki ale podobno szczescie ucieka hihi przez palce odkryte i pietke;p Odpowiedz Link Zgłoś
agatk_michta Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 13:37 bardzo ładna sukienka, taka delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
indira3 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 13:57 bardzo ladna, mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 16:02 a nie uwazacie ,ze taka w sumie zwykła?Juz sama sie zastanaiwam czy dobrze zrobilam Odpowiedz Link Zgłoś
lumidee23 tak wczesnie????????????????????????? 09.06.07, 22:10 rok przed ;p hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 22:43 mam nadzieje,ze mi mole nie zjedza;p;p jesli o to ci chodzi;p;p;D Odpowiedz Link Zgłoś
piera16 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 22:52 Suknia jest naprawde ok jeżeli czujesz się w niej dobrze to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 22:55 nie jeszcze sie nie czuje bo dopiero do mnie idzie<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
jablkoewy Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 09.06.07, 23:18 Hm suknia ładna, ale jak na moje oko troszke te rekawiczki nie za bardzo pasują Poza tym ślicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 buciki 10.06.07, 21:50 a co myslicie o takich bucikach do niej img512.imageshack.us/my.php?image=bucikioi6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
loltka masz racje 10.06.07, 23:30 oklepana niestety, nie załozyłabym ale kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: masz racje 10.06.07, 23:43 oklepana nie....ale czemu na drugim zdjeciu wyglada jak surdut+spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: masz racje 10.06.07, 23:48 masz racje,troszke dziwnie to wyglada na tym foto.Troszke nie ladnie jest podpiety tren i unosi to do gory,poza tym na ta Pania jest ciut za szeroka,powinna byc bardziej dopasowana Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: masz racje 10.06.07, 23:54 yyy przepraszam za pomyleczke,myslalm ze umiescilam zdjecie jej z tylu.Tak masz racje,wyglada tak jakby byla 2 czesciowa,tak jak mowie na ta Pania jest ciut za szeroka,na osobce tezszej uklada sie ladniej Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: masz racje 10.06.07, 23:52 ale przynajmniej jest hitem juz dwoch sezonów, fason piekny i lezy idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: masz racje 10.06.07, 23:55 zalezy czy ktos szuka hitow czy nie,ja to drugie,skoro ja wybralam musi mi sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: masz racje 11.06.07, 00:03 alez oczywiscie ze msui sie podobac przeciez nie wybarałam tej sukni bo ejst hitem tylko dlatego ze ejst to w moim odczuciu najpiekniejsza suknia na swiecie tak jak Twoja dla CIebie odpowiedziałam tylko na Twoja zaczepke, ze moja jest oklepana ja bym tak o swojej nie powiedziala, ale Ty o swojej tak napisałas Pytasz sie, czy suknia sie nam dziewczynom na forum podoba to CI odpowiadamy no chyba ze zalezało Ci na tylko i wyłacznie pochlebstwach, to rpzykro mi , ze sie rozczarowałas jesli suknia Ci sie podoba, to chyba to jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 do loltka 11.06.07, 00:06 nie no cos Ty,dziekuje Ci za opinie,ciesze sieSzczerze powiem,ze oczekiwalam wlasnie opinii negatywnych,ze dziewczyny wypisza np co w niej sie um nie podoba.W tej chwili jestem nia zauroczona,szukalam od jakiegos czasu i nic mi sie nie podobalo za bardzo.Ciekawa jednak jestem co ewentualnie sie nie podoba.Przepraszam jesli Cie urazilam w jakis sposob,nie chcialam Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: do loltka 11.06.07, 00:10 mysle ze po pierwsze sukienka jest za duza na ta dziewczyne ze zdjecia po drugie -czy ona jest dwuczesciowa??" nie lubie dwuczesciowych sukienek , bo zawsze w okolicy talii cos sie marszczy albo odstaje-jak zreszta na tym drugiem zdjeciu ktore zamiesciłas problem polega na tym ze ona wyglada jakby była zle uszyta nie wiem jakiej jestes postury i figury ale jesli jestes drobna to utoniesz w tej sukience a jesli masz kobiece kształty to ona Ci wszytsko uwypukli no i jeszcze wydaje mi sie ze przód jest za długi-sprawia wrazenie jakby sie "ciągnął" jesli wiesz o co mi chodzi tu nie tyle chodzi o fason i materiał, co włąsnie o to jak ta dziewcznya w niej wyglada przymierzałas ta sukienke? Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: do loltka 11.06.07, 00:13 sukienka jest jednoczesciowa,na ta dziewczyne jest za szeroka w biodrach.Ładnie wygladala na dziewczynie o szerokich biodrach waskim pasie.Bede miala okazje przymierzyc ja jutro,jak bede zle wygladac to ja zwroce ale po porownaniu wymiarow powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: do loltka 11.06.07, 00:14 wyglada jak duczesciowa a ta dziewczyna w niej wrecz tonie Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: do loltka 11.06.07, 00:17 tak bo marszczy sie jej ta jakby druga czesc pod spodem,nie powinno tak byc,psuje to wszystko,zobacze jak bedzie wygladac na mnie.Mam dosc szerokie biodra jednak nie mam zamiaru tego chowac,mojemu N bardzo sie to podoba,zreszta mnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do loltka 11.06.07, 00:21 hmmm, a co to znaczy dosc szerokie biodra?? jaki masz rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: do loltka 11.06.07, 00:22 koniecznie przymierz, zebys nie załowała jestes odwazna skoro chcesz kupic sukienke, ktora na włąscieilce zle lezy kobiece biodra sa fajne powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 re 11.06.07, 00:26 tak bo widzialm zdjecie dziewczyny o innych ksztaltach niz ta wlascicielka,wygladalo bardzo fajnie ale w bisucie sie nie dopinala Odpowiedz Link Zgłoś
gabip1 Re: kupiłam sukienke,oklepana ale czy podoba sie 28.06.07, 00:13 I co przyszla sukienka? Jak wyglada na zywo, jestem ciekawa bo tez ma dolores i czekam na odbior (7 lipca). Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje ładna 28.06.07, 12:25 i nie mna tej beznadziejnej sztucznie wygladajacej przy byle ruchu halki na kołach . Odpowiedz Link Zgłoś