ewciaaaa1 08.06.07, 17:02 Nie chcialabym miec gdzies na polu ani "na torach". Moze ktos ma jakis fajny pomysl? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_an Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:11 - Las - Stary budynek - Morze, jezioro, staw, inne wodne rejony - plac zabaw (strasznie mi się podoba ten pomysł - kolorowe, drewniane zabawki i miejsce kojarzące się z okresem największego szczęścia czyli dzieciństwa to dla mnie idealne miejsce na zdjęcia przedstawiające szczęście) - ruiny zamku (może jeszcze pan młody na koniku? - prawdziwy rycerz z bajki) Za chwile wymyśle coś jeszcze :] Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:13 hej! dzieki wielkie moj marek tylko jest bardzo powazny i raczej plac zabaw odpada. Moj brat z zona mieli plener w starej elektrowni, wydaje mi sie dosc oryginalny pomysl. Chcialabym tez cos takiego oryginalnego, jeszcze nie oklepanego Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:41 a ja bede miala nakoniu na lace jak bede jezdzic konno Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 17:58 www.fotopracownia.com/slub312.htm Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 17:59 zeczywiscie cudne ale tylko 1 zdjecie czy to ja jestem taka tepa i nie umiem przerzucic Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 18:03 niestety tylk ojedno ale jest obłędne nadaje się do reklamy SIMPLE z serii konnej... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: gioseppe 08.06.07, 17:23 to w plyctkiej wodzie zeby w razie czego mozna bylo szybko glowe wynurzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ta panna mloda pewnie miala taka sesje ;) 08.06.07, 17:56 ta panna mloda pewnie miala taka sesje www.fotopracownia.com/slub313.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mala_an Re: pod wodą 08.06.07, 17:19 hehe właśnie teraz też chciałam dodać że jeśli ktoś lubi drastyczne i naprawdę baardzo oringalne to można pod wodą - panna młoda z rurką do oddychania by wyglądała bosko Ale tak poza tym proponuje sobie spędzić godzinkę na tym forum: www.foto.forumslubne.pl/index.php?c=21&sid=4c5c4dc65369467a943a60a4ee068052 Tam są zdjęcia naprawdę profesjonalnych fotografów - dużo jest ciekawych i bardzo dużo orginalnych - zapewne znajdziesz wśród nich zdjęcie miejsca które Ci się wyda interesujące (jak pewnie zauważysz las i stare budownictwo oraz ruiny są o wiele bardziej modne niż łąka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_an Przy ognisku 08.06.07, 17:20 Jeszcze wpadł mi pomysł na ognisko lub przy latarniach - ale musi być ciemno a o tej porze roku ciemno jest baardzo późno Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 Re: Przy ognisku 08.06.07, 17:23 dzieki wielkie, wlasciwie to nie myslalam, ze ktos mi odpowie bardzo Wam dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_an Re: Przy ognisku 08.06.07, 17:35 Szczerze to troche zazdroszcze większości dziewczynom na forum tutaj. Ja jestem fotografem a moja druga połowa muzykiem. Jak ktoś nam będzie robić zdjęcie to z całą pewnością zwórcę uwagę na błędy przy fotografowaniu (bardzo często popełniane przez fotografów) i będę miała z całą pewnością pretensje do siebie że tyle kasy "zmarowałam" na źle wykadrowane, nieprawidłowo naświetlone (itp) zdjęcia. Poza tym jestem prawie pewna że nie ważne jaki zespół weźmniemy to i tak po tych paru godzinach chłopcy z kapeli się zmęczą i będą popełniać błędy a moje kochanie jest na to uczulony (strasznie nie lubi jak ktoś fałszuje) i się nasłucham marudzenia typu "no i znowu się pomylili" Wszystko wyglądałoby inaczej gdyby za muzyków i fotografów nie płaciło się tyle (człowiek buląc 1-2 tyś ma wrażenie że może oczekiwać profesjonalizmu) - dobrze że nie jesteśmy kucharzami to przynajmniej jedzenie pewnie będzie nam bardziej smakować A tak poza tym też bym chciała żeby na mój temat ktoś odpowiedział forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=63857939 Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 mala_an 08.06.07, 17:39 wiem o czym mowisz kochana! moj tato jest ... artysta. Sam jest wspoltworca zespolu, tyle, ze cyganskiego (nie jestem cyganka, zaznaczam od razu, choc karnacja podobna) i jak sie dowiedzial, ze on na weselu bedzie starosta, to myslalam, ze sie zapadne pod ziemie! moj brat jest wlasnie po weselu w zeszla sobote i przypuszczam, ze jemu tez nie poskromil uwag na temat jak grali, ze nie garli na zywo tylko z playbacku i na to wszystko falszowali! a ja sie swietnie bawilam w kazdym razie wiem o czym mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: Nietypowy plener 08.06.07, 20:16 A może metro, stacja pl. Wilsona jest bardzo piękna. Przy BUWie jest taka różowa konstrukcja (część starego BUWu). Przy fontannie też będzie ładnie. Tutaj jest kilka zdjęć z BUWu właśnie zobacz sobie, prawie pod koniec sesji, nie umiem tak wkleić żeby otworzyło się na tych zdjęciach. "www.kasiairadek.yoyo.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
mala_an Re: Nietypowy plener 09.06.07, 13:48 Na przewodniku był konkurs na nietypowe sesje - tutaj sa wyniki (zwycięzkie zdjęcia) www.przewodnikmp.pl/art/k_foto_bez_granic/rozrywka/menu_rozrywka.php Odpowiedz Link Zgłoś