Dodaj do ulubionych

Nietypowy plener

08.06.07, 17:02
Nie chcialabym miec gdzies na polu ani "na torach". Moze ktos ma jakis fajny
pomysl?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mala_an Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:11
      - Las
      - Stary budynek
      - Morze, jezioro, staw, inne wodne rejony
      - plac zabaw (strasznie mi się podoba ten pomysł - kolorowe, drewniane zabawki i
      miejsce kojarzące się z okresem największego szczęścia czyli dzieciństwa to dla
      mnie idealne miejsce na zdjęcia przedstawiające szczęście)
      - ruiny zamku (może jeszcze pan młody na koniku? - prawdziwy rycerz z bajki)

Za chwile wymyśle coś jeszcze :]
      • ewciaaaa1 Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:13
        hej! dzieki wielkiesmile moj marek tylko jest bardzo powazny i raczej plac zabaw
        odpada. Moj brat z zona mieli plener w starej elektrowni, wydaje mi sie dosc
        oryginalny pomysl. Chcialabym tez cos takiego oryginalnego, jeszcze nie
        oklepanegosmile
      • maraxela Re: Nietypowy plener 08.06.07, 17:41
        a ja bede miala nakoniu na lace jak bede jezdzic konno
        • gioseppe maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 17:58
          www.fotopracownia.com/slub312.htm
          • maraxela Re: maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 17:59
            zeczywiscie cudne ale tylko 1 zdjecie czy to ja jestem taka tepa i nie umiem
            przerzucic
            • gioseppe Re: maraxela patrz jakie piekne 08.06.07, 18:03
              niestety tylk ojedno ale jest obłędne
              nadaje się do reklamy SIMPLE z serii konnej...
    • gioseppe pod wodą 08.06.07, 17:15

• ewciaaaa1 gioseppe 08.06.07, 17:17
        kiedy ja nie umiem plywac smile
        • gioseppe Re: gioseppe 08.06.07, 17:23
          to w plyctkiej wodzie wink
          zeby w razie czego mozna bylo szybko glowe wynurzyc
        • gioseppe ta panna mloda pewnie miala taka sesje ;) 08.06.07, 17:56
          ta panna mloda pewnie miala taka sesje wink

www.fotopracownia.com/slub313.htm
      • mala_an Re: pod wodą 08.06.07, 17:19
        hehe właśnie teraz też chciałam dodać że jeśli ktoś lubi drastyczne i naprawdę
        baardzo oringalne to można pod wodą - panna młoda z rurką do oddychania by
        wyglądała bosko tongue_out

Ale tak poza tym proponuje sobie spędzić godzinkę na tym forum:
        www.foto.forumslubne.pl/index.php?c=21&sid=4c5c4dc65369467a943a60a4ee068052
        Tam są zdjęcia naprawdę profesjonalnych fotografów - dużo jest ciekawych i
        bardzo dużo orginalnych - zapewne znajdziesz wśród nich zdjęcie miejsca które Ci
        się wyda interesujące (jak pewnie zauważysz las i stare budownictwo oraz ruiny
        są o wiele bardziej modne niż łąka wink )
    • mala_an Przy ognisku 08.06.07, 17:20
      Jeszcze wpadł mi pomysł na ognisko lub przy latarniach - ale musi być ciemno a o
      tej porze roku ciemno jest baardzo późno
      • ewciaaaa1 Re: Przy ognisku 08.06.07, 17:23
        dzieki wielkie, wlasciwie to nie myslalam, ze ktos mi odpowiesmile bardzo Wam
        dziekuje!!
        • mala_an Re: Przy ognisku 08.06.07, 17:35
          Szczerze to troche zazdroszcze większości dziewczynom na forum tutaj. Ja jestem
          fotografem a moja druga połowa muzykiem.
          Jak ktoś nam będzie robić zdjęcie to z całą pewnością zwórcę uwagę na błędy przy
          fotografowaniu (bardzo często popełniane przez fotografów) i będę miała z całą
          pewnością pretensje do siebie że tyle kasy "zmarowałam" na źle wykadrowane,
          nieprawidłowo naświetlone (itp) zdjęcia.
          Poza tym jestem prawie pewna że nie ważne jaki zespół weźmniemy to i tak po tych
          paru godzinach chłopcy z kapeli się zmęczą i będą popełniać błędy a moje
          kochanie jest na to uczulony (strasznie nie lubi jak ktoś fałszuje) i się
          nasłucham marudzenia typu "no i znowu się pomylili"
          Wszystko wyglądałoby inaczej gdyby za muzyków i fotografów nie płaciło się tyle
          (człowiek buląc 1-2 tyś ma wrażenie że może oczekiwać profesjonalizmu) - dobrze
          że nie jesteśmy kucharzami to przynajmniej jedzenie pewnie będzie nam bardziej
          smakować tongue_out

A tak poza tym też bym chciała żeby na mój temat ktoś odpowiedział tongue_out
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=63857939
          • ewciaaaa1 mala_an 08.06.07, 17:39
            wiem o czym mowisz kochana! moj tato jest ... artysta. Sam jest wspoltworca
            zespolu, tyle, ze cyganskiego (nie jestem cyganka, zaznaczam od razu, choc
            karnacja podobnasmile) i jak sie dowiedzial, ze on na weselu bedzie starosta, to
            myslalam, ze sie zapadne pod ziemie! moj brat jest wlasnie po weselu w zeszla
            sobote i przypuszczam, ze jemu tez nie poskromil uwag na temat jak grali, ze
            nie garli na zywo tylko z playbacku i na to wszystko falszowali! a ja sie
            swietnie bawilam smile
            w kazdym razie wiem o czym mowiszsmile
    • tygrysek2525 Re: Nietypowy plener 08.06.07, 20:16
      A może metro, stacja pl. Wilsona jest bardzo piękna. Przy BUWie jest taka
      różowa konstrukcja (część starego BUWu). Przy fontannie też będzie ładnie.

Tutaj jest kilka zdjęć z BUWu właśnie zobacz sobie, prawie pod koniec sesji,
      nie umiem tak wkleić żeby otworzyło się na tych zdjęciach.

"www.kasiairadek.yoyo.pl"
    • mala_an Re: Nietypowy plener 09.06.07, 13:48

Na przewodniku był konkurs na nietypowe sesje - tutaj sa wyniki (zwycięzkie zdjęcia)

www.przewodnikmp.pl/art/k_foto_bez_granic/rozrywka/menu_rozrywka.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka