kroliczyca80 20.06.07, 15:18 Jak to jest z rzutem welonem? Czy panna, która go złapie powinna dostać go na własność, czy raczej oddać go pannie młodej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubin04 Re: Oczepiny - welon 20.06.07, 15:25 A ja bym nie chcia oddawać. Chcę mieć długi, haftowany ręcznie.. I mysląlam by zostawić go na pamiątkę, bo suknie sprzedam pewnie. Moze w tej sytuacji rzucac bukietem? Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: Oczepiny - welon 20.06.07, 15:26 Tzn. jestem za oddaniem go pannie młodej po oczepinach! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl ja rzucam bukietem, welon i podwiazke zostawiam 20.06.07, 15:31 sobie na pamietake! a ta ktora ja złapie (a bedzie ich malusko) bedzie miala piekna (w dodatku drozsza od welonu!) wiazanke Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz1938 Re: Oczepiny - welon 20.06.07, 21:44 jeśli będziesz miała ładny, drogi welon to myslę że powinien do Ciebie wrócić. w moim wypadku było inaczej. wogóle nie miałam welonu tylko kwiaty we włosach. więc pojawił się problem czym rzucę przy oczepinach? bukietu było mi szkoda bo miał przetrwać do poniedziałku do sesji w plenerze. więc kupiłam tani, zwykły welon który tuż przed oczepinami wpięto mi we włosy, potem odpięto i rzuciłam nim. welon dosłała panna która go złapała na pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś