Dodaj do ulubionych

do Inkageo

27.06.07, 09:15
twoja sukienka, nawet Twoim rozmiarze jest na allegrosmile
www.allegro.pl/item209006158_suknia_slubna_pronovias.html
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: do Inkageo 27.06.07, 09:26
      Dziękismile W sumie mogłaby byćsmile W prawdzie ja mam 32/34, ale lepsze 36 niż 38wink
    • inkageo Re: do Inkageo 27.06.07, 09:29
      Ale wiesz nie żałuję, że zamówiłam nową, do końca czerwca i tak nie mogłabym
      czekać.. Najpóźniej w maju musiałabym zamówić w salonie...
      • zuzia_8 Re: do Inkageo 27.06.07, 09:31
        wiem, bo mogłoby się okazać, że pojawi się w sierpniu...

ja zamówiłam suknię do wypożyczenia. I jak będzie ok (a trzymam kciuki) to bedę
        miała wypozyczaną nową).
        ale rozglądam się po aukcjach - mojej nie ma niestety.
        • inkageo Re: do Inkageo 27.06.07, 09:41
          Moja w rozmiarze 34 też się tak naprawdę nie pojawiła.. Ale obawiałam się
          sytuacji, że zamówię w salonie, a później co tydzień będą nowe aukcje z
          sukniami o idealnych wymiarachwink Ja też mam nałóg przeglądania ogłoszeń. Lubię
          oglądać panny młode i jużwinkwinkwink
          • zuzia_8 Re: do Inkageo 27.06.07, 10:06
            ze mną jest troche inaczej.
            Tzn. lubie oglądać te zdjęcia, podglądać kwiaty, uczesania etc. ale oglądając
            te zdjęcia cały czas stwierdzam, że ta moja i tak jest ładniejsza. Nie po to,
            żeby się pocieszyć ale serio.
            Twoja jest śliczna ale nosząc rozmiar 40 (jak ja) raczej ciężko pokazać się w
            rybce. Widziałam już takie wyskoki i......... z grzeczności nic nie napisze.
            • maraxela Re: do Inkageo 27.06.07, 10:38
              sorki ze wcoinam sie wam w watek ale mam pytanie do inki moglabys mi podac tel
              do tej fryzjerki no i jeszcze pyt nr 2 ile dalas za buty bo pamietam ze byly
              fajne a mojhe strusiowe musze zastopic na tance czyms nizszym ,moglabys jeszcze
              raz wkleic do nich link ??
              • inkageo Re: do Inkageo 27.06.07, 12:32
                Już jestemsmile Telefon do Marty (Bellissima, ul. Jaracza 65/A) 501 751 909, od
                pon-pt 11:00-20:00, soboty 9:00-15:00.
                Chodzi Ci o te buty do tańca Tango? Kosztowały 160 zł, tu fotki:
                picasaweb.google.pl/Inkageo/200706ButyTango
                • maraxela Re: do Inkageo 27.06.07, 13:18
                  a jak wysoki masz obcas?? sluchaj mozna bylo wybierac sobie kolory bo ja bym
                  potrzebowala srebrny i obcas ok 6 cm sluchaj a wygodne one sa ??
                  • inkageo Re: do Inkageo 27.06.07, 13:23
                    Ja mam niecałe 8 cm. Srebrne to chyba będziesz musiała zamawiać, bo gotowe
                    widziałam tylko ze złotych i takich beżowo-różowych (dziwny odcień), ale może
                    pod ladą byływink Niższe obcasy też bez problemu sąsmile Są bardzo wygodne, ale
                    dłużej niż 30 minut na nogach ich nie miałam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka