Dodaj do ulubionych

Do Inkageo

16.04.07, 11:09
Inko,

Mam do Ciebie pytanie. Widzialas moja suknię na żywo powiedz jaki kolor pończoch bys do niej wybrala? Ogladalam wczoraj taki zestawik www.triumph.com/pl/ - pierwszy ktory pokazuje sie zaraz po otowrzeniu strony, ale mam wrazenie ze on moze nie pasowac tymbardziej ze buty sa tez zlote (z zakrytymi palcami)Z kolei jesli kupie cieliste ponczochy to nigdzie nie moglam znalezc do nich pasa :(

Co o tym myslisz?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Do Inkageo 16.04.07, 15:32
      Myślę i myślę i sama nie wiem.. Mimo wszystko te jasne niezbyt mi pasują jak
      odtwarzam w pamięci suknię.. I te złote buty.. Rozumiem, że nie da się kupić
      osobno jasnego pasa i do niego cielistych pończoch? Jeżeli te jasne są raczej
      transparentne to może nie będzie źle.. Zerknij na tą fotkę, dziewczyna ma
      raczej jasne rajstopy i złoty buty, za to sukienkę kremową:
      img441.imageshack.us/my.php?image=pronoviasindia2lk9.jpg
      Albo kup ten jasny komplet i odżałuj jeszcze trochę pieniędzy na cieliste
      pończochy bez pasa, na pewno są i będziesz mogła założyć na jedną nogę jasne,
      na drugą ciemne i decydować:)
      • medea11 Re: Do Inkageo 16.04.07, 21:02
        Inko bardzo Ci dziekuje. Chyba tak zrobie, ze kupie te i te...chyba ze jeszcze jutro mnie oswieci:-)

Tymczasem u nas sie wszystko wali...ja juz chce zeby bylo przed slubem:(
    • inkageo Re: Do Inkageo 17.04.07, 20:58
      Sukienka w domu?:) Pończochy kupione?:) Ze mnie ciągle parują emocje po
      przymiarce:)
      • medea11 Re: Do Inkageo 18.04.07, 09:30
        Sukienka w domu - jest cudna:) Zrezygnowalam z ponczoch na rzacz bardzo cieniutkich rajstop z tego powody, ze cieliste ponczochy maja taka brzydka koronke i niebieska podwiazka sie nie bedzie z tym ladnie komponowala.

Opowiadaj jak Twoja suknia. Masz jakies zdjecia?
        • inkageo Re: Do Inkageo 18.04.07, 10:13
          Zazdroszczę, że masz już suknię w domu...
          Tu link do fotek:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=60909196
          Ja też nie lubię tej beżowej pseudokoronki, kupuję pończochy z gatty, które
          mają zamast koronki poziome paski:) Nawet fajnie wyglądają:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka