sangare 29.06.07, 23:58 szukam fajnego autka do slubu. Nie ma znaczenia czy stary, czy jakas bombowa nowosc. Choc przyznam,ze czaje sie na Mercedesa CLS 500 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarzynka17 Re: tarnow i okolice 30.06.07, 11:00 kiedys marzyłam o tym żebyśmy do slubu jechali pieknym czerwonym Chryslerem PT Street Cruiser. cos pięknego. ale jak już kupiliśmy swój samochodzik no to Zmieniłam zdanie i On tez. wiem że można takiego chryslera wypożyczyc w tarnowie ale nie mam namiarów. koleżanka jechałą takim samochodem, ale nie pytałam o szczegóły. myślę że na necie znajdziesz w wyszukiwarce lub na tarnow.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: tarnow i okolice 30.06.07, 15:54 skąd jesteś dokładnie?? moge popytac... Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: tarnow i okolice 01.07.07, 00:37 Ja też jestem z Tarnowa. Wiem, że lokal Tarnowianka na ul. Budowlanej ajmuje się też wynajmem samochodów, tzn. chyba mają namiary do kogoś kto te samochody ma i z nimi wspólpracuje. Ale najprościej będzie pójść do Centrum Ślubnego na ul.Targowej i tam zapytać. Pan Ma kontakty chyba do wszystkich firm związanych z organizacją ślubów i wesel w Tarnowie. POLECAM, zwlaszcza, że pan w tym Centrum est prze sympatyczny i bardzo kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: tarnow i okolice 04.07.07, 20:58 www.100lat.e-city.tarnow.pl/limuzyna.htm zależy jaka kasą dysponujesz Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: tarnow i okolice 04.07.07, 21:04 również przy komisach zajmują sie wypożyczniem samochodów za całkiem niezła kaskę Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: tarnow i okolice 05.07.07, 13:20 dziewczyny, KIEDY ŚLUBUJECIE??? Moze się poodwiedzamy na ślubach Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: ooo super pomysl 06.07.07, 09:05 sangare napisała: > Ja zapraszam 18 sierpnia Napisz jeszcze gdzie!!!! Ja: 14.07.2007 o 16 w kosciele NNMP w Tuchowie Odpowiedz Link Zgłoś
sangare Re: ooo super pomysl 07.07.07, 14:31 oooooo to juz tuz tuz A ja pracowalam caly ten rok w szkole podst.w Tuchowie no prosze prosze Hehehe Ja mam 18 sierpnia o godiznie 16.00 w kossciele Sw.Krzyza i Sw.Filipa Neri. Czyli tzn FILIPINI Po drugiej stronie I LO. Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: ooo super pomysl 08.07.07, 10:55 OOooo, bedzie u nas na weselu Aneta, nauczycielka z podstawówki (angielski), moze się spotkacie??? czego Ty uczysz?? Tym bardziej zachęcam do stawienia się na nasz ślub!!! PS. Też jestem z zawodu nauczycielem, ale nie pracuje w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sangare ulalala. Ale ten nasz swiat jest maly 08.07.07, 18:08 ja tez j.angielski, tak jak Aneta,ktora oczywiscie znam. Hehhee nawet na ostatniej radzie pedagog.ogladalam jej sukienke,ktora soebie kupila wlasnie na jakis slub ..... przypuszczam,ze TWOJ ale fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: ulalala. Ale ten nasz swiat jest maly 08.07.07, 22:17 Hehe!!! Fantastycznie!!! To jeszcze BARDZIEJ zobowiązuje Cię by sie pokazać u nas Odpowiedz Link Zgłoś