30.06.07, 11:18
dziewczyny czy wierzycie w przesad na temat nie pokazywania sukni ślubnej
przyszłemu mężowi, czy moze san wsrod was ktore razem z narzeczonym kupowały
suknie
Obserwuj wątek
    • strzygula Re: przesądy 30.06.07, 11:20
      w przesądy nie wierze ale moj N. sukni nie widzial i do slubu nie zobaczy bo
      tak on chce bo chce miec niespodzianke
    • misiaczek187 Re: przesądy 30.06.07, 11:26
      ja nie wierzę ale mój N nie chciał widzieć smile
    • tornado81 Re: przesądy 30.06.07, 19:27
      nie wierzę ale jeśli można z siostrą/przyjaciółką to chyba lepiej w babskim
      gronie wybierać - facetom z reguły wszystko się podoba a przy 3 przymiarce i tak
      im się miesza...
      • andziotka Re: przesądy 30.06.07, 19:30
        ja nie wierze w ten przesąd ale sukni nie pokazuje bo chciałabym mieć tzw. efektowne wejście smile)) i zobaczyć jego minkę jak ujrzy swoją panne młodą smile))
        • bozena.dp Re: przesądy 30.06.07, 19:51
          andziotka napisała:
          > ja nie wierze w ten przesąd ale sukni nie pokazuje bo chciałabym mieć tzw.
          efek
          > towne wejście smile)) i zobaczyć jego minkę jak ujrzy swoją panne młodą smile))

to zupełnie tak jak ja :o)
          pozdrawiam
          • znow_wedrujemy Re: przesądy 30.06.07, 22:04
            ja też nie wierzę w żadne przesądy, ale chcę zrobić lepsze wrażenie wink
            • 1kasia2007 Re: przesądy 30.06.07, 22:26
              ja niewierzę w przesądy i sukienkę kupowalam z moim mężem bo kto jak nie
              mężczyzna szczerze powie co sądzi o twojej sukni mimo że niektóre z nas uważają
              inaczej nieżaluję bo mimo że widzial mnie w sukni to w dniu ślubu byl
              zachwycony moim wyglądem
              • biedroneczqa Re: przesądy 30.06.07, 22:48
                A'propos przesądów... ja się wczoraj dowiedziałam, że nie wolno nam być na
                pierwszych zapowiedziach uncertain pierwszy raz słyszę... tym bardziej, że akurat
                pewnie bedziemy i to całkiem przypadkiem, bo idziemy na spowiedź, mój N. dostał
                w pracy wolne w niedziele, a to do slubu już na pewno się nie uda!!! Rano jade
                po butki, więc pewnie w sam raz na msze na 12:30 (na niej są zapowiedzi tylko)
                bedziemy *******
                Nie wierzę w przesądy. Ale w zwyczaje tak wink uważam np, że jesli przyszły maz
                ma być zaskoczony, to niech zobaczy suknię pierwszy raz ciut przed ślubem smile z
                resztą sam nie chciał widzieć.
    • olimpia_b81 Re: przesądy 30.06.07, 22:52
      jasne,ze widzial,,mieszkamy razem a nie bede jej trzymac w piwnicy przeciez.
      zreszta efektowne wejscie moge zrobic i bez tego,jak mnie zobaczy z make-upem i reszta pie..jego sie radzilam tylko i wylacznie przy wyborze.
      • 1kasia2007 Re: przesądy 30.06.07, 23:09
        popieram cie olimpia-b81 jak sie mieszka z narzeczonym to trudno ukryć suknie
        jak wspomnialam mój mąż widział suknie ale z makijażem,fryzurą i resztą jak
        mnie zobaczył był poprostu zachwycony niewiedzial co powiedzieć zatkało go i co
        mimo przesądu jesteśmy szczęśliwi
        • gosiaq83 Re: przesądy 01.07.07, 10:59
          Apropos innych przesadow smile

www.netslub.pl/p_przesady.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka