kaami1982 30.06.07, 11:18 dziewczyny czy wierzycie w przesad na temat nie pokazywania sukni ślubnej przyszłemu mężowi, czy moze san wsrod was ktore razem z narzeczonym kupowały suknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzygula Re: przesądy 30.06.07, 11:20 w przesądy nie wierze ale moj N. sukni nie widzial i do slubu nie zobaczy bo tak on chce bo chce miec niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: przesądy 30.06.07, 11:26 ja nie wierzę ale mój N nie chciał widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
tornado81 Re: przesądy 30.06.07, 19:27 nie wierzę ale jeśli można z siostrą/przyjaciółką to chyba lepiej w babskim gronie wybierać - facetom z reguły wszystko się podoba a przy 3 przymiarce i tak im się miesza... Odpowiedz Link Zgłoś
andziotka Re: przesądy 30.06.07, 19:30 ja nie wierze w ten przesąd ale sukni nie pokazuje bo chciałabym mieć tzw. efektowne wejście )) i zobaczyć jego minkę jak ujrzy swoją panne młodą )) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: przesądy 30.06.07, 19:51 andziotka napisała: > ja nie wierze w ten przesąd ale sukni nie pokazuje bo chciałabym mieć tzw. efek > towne wejście )) i zobaczyć jego minkę jak ujrzy swoją panne młodą )) to zupełnie tak jak ja :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: przesądy 30.06.07, 22:04 ja też nie wierzę w żadne przesądy, ale chcę zrobić lepsze wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
1kasia2007 Re: przesądy 30.06.07, 22:26 ja niewierzę w przesądy i sukienkę kupowalam z moim mężem bo kto jak nie mężczyzna szczerze powie co sądzi o twojej sukni mimo że niektóre z nas uważają inaczej nieżaluję bo mimo że widzial mnie w sukni to w dniu ślubu byl zachwycony moim wyglądem Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: przesądy 30.06.07, 22:48 A'propos przesądów... ja się wczoraj dowiedziałam, że nie wolno nam być na pierwszych zapowiedziach pierwszy raz słyszę... tym bardziej, że akurat pewnie bedziemy i to całkiem przypadkiem, bo idziemy na spowiedź, mój N. dostał w pracy wolne w niedziele, a to do slubu już na pewno się nie uda!!! Rano jade po butki, więc pewnie w sam raz na msze na 12:30 (na niej są zapowiedzi tylko) bedziemy ******* Nie wierzę w przesądy. Ale w zwyczaje tak uważam np, że jesli przyszły maz ma być zaskoczony, to niech zobaczy suknię pierwszy raz ciut przed ślubem z resztą sam nie chciał widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: przesądy 30.06.07, 22:52 jasne,ze widzial,,mieszkamy razem a nie bede jej trzymac w piwnicy przeciez. zreszta efektowne wejscie moge zrobic i bez tego,jak mnie zobaczy z make-upem i reszta pie..jego sie radzilam tylko i wylacznie przy wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
1kasia2007 Re: przesądy 30.06.07, 23:09 popieram cie olimpia-b81 jak sie mieszka z narzeczonym to trudno ukryć suknie jak wspomnialam mój mąż widział suknie ale z makijażem,fryzurą i resztą jak mnie zobaczył był poprostu zachwycony niewiedzial co powiedzieć zatkało go i co mimo przesądu jesteśmy szczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaq83 Re: przesądy 01.07.07, 10:59 Apropos innych przesadow www.netslub.pl/p_przesady.php Odpowiedz Link Zgłoś