ensemble1 Re: poszukiwany zespół na 1 wrzesnia 2007!!!!!!!! 05.07.07, 17:45 polecam zespol "ensemble". mozna zadzwonic i sprawdzic czy maja wolne, bo mi sie wydaje ze tak ale nie jestem pewna tel. 600-542-462 www.ensemble.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: poszukiwany zespół na 1 wrzesnia 2007!!!!!!!! 05.07.07, 19:46 Sorry, ale to forum ślubne, a nie skrzynka kontaktowa. Chcesz kapeli- to forumki mogą doradzić, ale sama sobie dzwon i się umawiaj. Jakby każda jedna szukała usługodawców- osobno kapeli, florystki, samochodu, fotografa, krawcowej- to byłby burdel, a nie forum ślubne. Odpowiedz Link Zgłoś
pit312 do memphis90 05.07.07, 23:14 na tym forum jestem od dawna i z tego co wiem, to nie jedna juz tu szukała fotografa, kamerzysty, zespołu, sali, sukni, itd....Więc w czym rzecz?? I ja nikogo nie prosze zeby dzwonił za mnie i sie umawiał!!! Ale moze ktos cos wie, albo sam ma do odstąpienia. Chyba po to miedzy innymi jest to forum. Żeby pomagać sobie nawzajem. O co ci chodzi?? Bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vouguebleue Re: do memphis90 06.07.07, 14:19 no włsnie, dlaczego niby nie mozna pytac o takie życzy na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
muminkaminka Re: poszukiwany zespół na 1 wrzesnia 2007!!!!!!!! 06.07.07, 14:33 Przygadał kocioł garnkowi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=65274814&a=65274814 Fajnie co? Abstrachujac od tego mnie tam osobiście takie ogłoszenia w ogóle nie przeszkadzają, zwłaszcza że nie jest to post komercyjny. Pit312 prosi nas o pomoc w rozwiązaniu problemu. Przynajmniej ja to tak odbieram. Przecież trudno żeby leciała z tym na dukropek albo wykupiła reklamę. Czasu na załatwienie zespołu nie zostało prawie wcale (coś o tym wiem bo musieliśmy przełozyć z podobnego powodu nasz ślub na przyszły rok)i tak wiekszosć jej telefonów skończyłaby się na tym, że termin zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś