gosia152 06.07.07, 07:42 jestem tanecznym beztalenciem, ale odkryłam ten taniec, ma dosyc proste kroki, i moje pytanie dotyczy tego, czy te kroki da się dopasowac do szeroko pojetej muzyki weselnej, albo może do jakiej, poza latynoam. pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinez027 Re: taniec bachata 21.07.07, 00:06 gosia152 napisała: > jestem tanecznym beztalenciem, ale odkryłam ten taniec, ma dosyc proste > kroki, i moje pytanie dotyczy tego, czy te kroki da się dopasowac do szeroko > pojetej muzyki weselnej, albo może do jakiej, poza latynoam. pasuje? Raczej bedzie ciezko cos znalesc poza typowa bachata,sprobuj zadac to pytanie na forum"taniec".Ale jak puscisz na weselu piosenke "aventura"to bedzie ok.Bo polskiej bachaty to na 99%niema!!Jest za to polskie marengue w wykonaniu Kasy Kasowskiego pt"Maczo". Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: taniec bachata 21.07.07, 00:11 najprostszy taniec na wesele, pasujacy do kazdej piosenki i muzyki to 2 na 1 polecam!!! z wlasnego doswiadczenia wiem, ze super si eprzydaje na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: taniec bachata 21.07.07, 00:54 z bachata jest tak, ze najlepiej wyglada jednak do latynoskiej polecam Ci aventure "obsesion" bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
martinez027 Re: taniec bachata 21.07.07, 15:45 gosia152 napisała: > jestem tanecznym beztalenciem, ale odkryłam ten taniec, ma dosyc proste > kroki, Dodatkowo powiem,ze moze wyglada to prosto jak na kogos sie patrzy,ale w praktyce zeby to dobrze wygladalo to niejest takie proste!!Rytm dosc ciezko wyczuc-szczegolnie jak sie niema doswiadczenia w tancowaniu...Na poczatek i na wesele najlatwiejsze bedzie tu wyzej wspominany"2 na 1" zwany niekiedy "disco"lub"hustle??"-to sa proste kroki i latwy rytm a reszte czyli obroty itd to juz wedlug wlasnych upodoban Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: taniec bachata 21.07.07, 15:50 Ty a skad Ty jestes?? bo bachaty to my was mozemy nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś