paula2803 06.07.07, 16:39 Dziewczyny, a czy wy zakrywałyscie tatuaż? zupelnie nie wiem co zrobic, lub jak to zrobic?mam tuatuaz na lewym ramieniu..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe sa takie specjalnenalepiane aplikacje z koronki 06.07.07, 16:45 moze cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: sa takie specjalnenalepiane aplikacje z koron 06.07.07, 16:48 gioseppe napisała: > moze cos takiego a gdzie moge je dostac?zobaczyc jak wygladaja?i jak to sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: sa takie specjalnenalepiane aplikacje z koron 06.07.07, 16:51 > a gdzie moge je dostac?zobaczyc jak wygladaja?i jak to sie nazywa? niestety nie wiem widzilam takie na zdjeciach PM wydaje mi sie ze niektore salony maja takie w ofercie jako ozdoba nawiazujaca do sukni Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: sa takie specjalnenalepiane aplikacje z koron 08.07.07, 20:37 w Cymbelline widziałam takie naklejki Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: co zrobic z tatuazem..? 06.07.07, 16:45 paula2803 napisała: > Dziewczyny, a czy wy zakrywałyscie tatuaż? zupelnie nie wiem co zrobic, lub > jak to zrobic?mam tuatuaz na lewym ramieniu..? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: co zrobic? 06.07.07, 16:47 jak zwykle to zależy od tego jaki jest ten tatuaż, duży, mały, ładny czy jaiś dziergany przy lampce nocnej. Jesli się bardzo upierasz by go zakrywać, to bolerko albo szal do ślubu w usc/kościele rozwiąże problem. A wesle to zabawa, więc na weselu możesz wystąpić z odsłonietymi ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: co zrobic? 06.07.07, 16:49 o kościól się nie boje, slub mamy w pazdzierniku, wiec na penwo bede miala coś na sobie..raczej o wesele, bo pół mojej "oh i ah rodziny" zemdleje, przed pierwszym toastem Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 to do tej pory tego nie zauważyli? 06.07.07, 16:53 przecież to jest na ramieniu. Poczekaj jak będą po pierwszym toaście, chyba cie nie zlinczuja, ani nie rzuca się na ciebie. Jesli chodzi o tolerancje i rodzine, to niestety nie zaznasz jej od własnej rodziny (prawie) nigdy. Mi tam sie tatuaże podobają, jak są ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 za często mnie nie widują 06.07.07, 17:00 nie widują mnie często na moje i ich szczeście, rodzice i babcia stwierdzili że jest bardzo ładny, babcia tylko skomentowała, żebym "jej"juz więcej tego nie robiła(czego?przecież zrobilam coś tylko sobie)chyba poczekam do pop pierwszym toaściealbo po "n-tym" Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: nie mam 06.07.07, 17:16 ok 6 cm chinski znak..oznaczający harmonie Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 skoro babcia już wie, to reszta 06.07.07, 19:09 jakos przezyją. A chiński znak jest ładny. taki tatuaż to ozdoba Odpowiedz Link Zgłoś
przytul.anka Re: co zrobic? 06.07.07, 17:21 są bardzo kryjące podkłady VICHY takie do ukrywania znamion- zapytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: co zrobic? 06.07.07, 17:37 Ja bym nie zakrywala. Sama też mam tatuaż ale nie będzie go widać (dól pleców z lewej strony), ale nawet gdybym miala w widocznym miejscu, to na pewno nie chcialabym go specjalnie ukryć. Mam też kolczyk w brwi i na pewno go nie będę wyjmować na ślub. Kupię sobie tylko jakiś ladniejszy niż zwykle kulki Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: co zrobic? 06.07.07, 17:50 ależ ja tez nie mam zamiaru go ukrywac pytam poporstu co wy kobietki robicie w takich "różnych"wypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
iksa_nl Re: co zrobic? 06.07.07, 17:44 nie rozumiem za bardzo po co chcesz go zakrywac sobie na weselu. To koszulek bez rekawow tez rozumiem nie nosisz... To po co byl zrobiony jesli sie go wstydzisz? Jesli Tobie sie podoba innym nic do tego. co do podkladu jesli tatuaz jest w miare swiezy [nie kilkunastoletni bez poprawek] to ciezko bedzie CI przykryc ciemny wzor [a jak ktos sie o Ciebie wytrze w tancu biala koszula? czy jak sie spocisz to nie splynie?] wg mnie szkoda zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Re: co zrobic? 06.07.07, 17:58 ciekawa bylam poprostu co planujecie zrobic wy lub co zrobiłyście. ja go nie zakrywam, tak jak powiedziałas nie po to był zrobiony zeby go ukrwac,ale same sobie powiedzmy szczerze, tatuaż niekoniecznie pasuje do KAZDEGO rodzaju stroju..do sukienek owszem ale nie wszytskich, dlatego pytam co robicie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: co zrobic? 06.07.07, 18:59 Nie wiem jak duży jest tatuaż ale w kolekcji Cymbelline jest taka suknia, do której były takie kwiatki chyba nalepiane, sama nie wiem, poszukaj w salonach sukien ślubnych na pewno dziewczyny coś Ci doradzą. "www.mojafotopasja.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
monyaa Re: co zrobic? 08.07.07, 18:51 a ja mam 4 kolczyki w jednym uchu i na pewno ich nie zdejme choc jeszcze nikt mnie o to nie pytal- cztać tesciowa przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: co zrobic? 08.07.07, 18:54 jeszcze by tego brakowało, zeby ci teściowa kazała kolczyki z ucha wyciągać. Chyba bedziesz musiała sobie teściowa wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: co zrobic? 08.07.07, 19:12 ja mam trzy, ale to nie znaczy, ze zawsze je wszystkie nosze. Na slubie mialam po jednym w kazdym uchu dlatego, ze tak ladnie wygladalo, a nie dlatego, ze ktos kazal mi wyjmowac. Co do tatuazu, wg mnie jak jest ladny to nie zakrywac, a rodzina sie nie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś