salsa.loca 11.07.07, 00:23 ale jakoś jeszcze o tym nie napisze BYŁO ODLOTOWO wesele do 6 rano Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:15 adrianna79 napisała: > to po co ten post? Post jest dla moich kumpelek formowych, żeby wiedziały ze żyje tylko ciągle jeszcze nie mogę zebrać myśli żeby powalczyć z materią Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 12:17 to jest tak jak machasz przed nosem dziecka cukierkiem i nie chcesz go dac. miej serce! ha!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 01:42 no i znalazlam HAHA a ja to widziałam w małym przelocie, ale warto było - jeszcze raz dziękuję za zaproszenie - mężata salso szkoda, że swojego chłopa musiałam zostawić za rogiem, bo niestety moja mama mu się wygadała, że tą Twoja suknie chyba chce mieć , a nie może zobaczyć nawet skrawka taka mamy umowę dlatego jak szłaś grodzką to mój głupek zobaczył pochód ślubny i zatkał sobie oczy mówiąć "o jezu, nie patrzę, chyba idzie ta dziewczyna w TEJ sukni" ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:22 Jeszcze raz dziekuje bardzo ze przybyłas i dziekuje za te wszystkie ciepłe słowa i komplementy, mam nadzieje ze zasłuzone))) ale co ja tam plotłam z tym welonem?? powiem CI ze nie moge sie doczekac na film, poniewaz połowy nie pamietam))))))))) Byłas na slubie czy Tylko po? Wogole nie pamietam jak mi grali ci moi grajkowie, musze to zobaczyc na dvd Mam nadzieje, ze powstrzymałas chłopa i nie widział sukni, bo po reakcji mojego stwierdzam, ze dobrze ejst to zachowac w tajemnicy ślinił sie jak nastolatek i jak katarynka gadał jaka to jestem piekna i jaka suknia wspaniała napisze wszytsko i załącze fotki, tylko mam mase amatorskich takich sobie, a chciałabym zamiescic te profesjonalne, albo przynajmniej te z lepszych aparatów a bukiet miała z róz kremowych i z eustomy w koloże oberżyny-ni to bordo, ni to burak, sama byłam zaskoczona tylko kolorek ale strasznie mi sie podobały)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 11:11 byłam na części mszy, grajkowie byli super - pan pijak, który się do mnie przyplątał (chyba tam pracował w kościele - ja mam szczeście do takich zawsze do mnie zaczynają gadać ) stwierdził, że to musi brać ślub jakiś VIP, bo tyle ludzi i tak pięknie grali i zaczał płakać!, że nigdy mu nie wyszło z kobietą na tyle, żeby się ożenić!! , a to tak pięknie u Was wygląda - tak więc wzbudziłaś wiele uczuć w różnych osobach a co do welonu, to wiało i Ci latał i zaproponowałaś, że może zdejmiesz - na co okoliczne panie (pewnie rodzinne mamy, ciotki) ze zgrozą zakrzyczały Cię, że absolutnie, poklepały po grzebyku (żeby już przybić na stałe chyba ) a Ty pod nosem "to co? mam w nim może jeszcze tydzień chodzić? " - myślałam, że ryknę na dziedzińcu ;D ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 08:49 Gatuluję salso!!!! Mocno myslałam o Tobie w sobote... Bardzo czekam na Twój opis i zdjęcia! Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:24 bedzie bedzie, tylko sie musze do kupy zebrac bo przezycie wielkie i chce juz z fotosami Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 08:52 wszystkiego najlepszego! czekamy na fotki!!! p.s. jak tam spotkanie w Krakowie? Na kiedy się umawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:25 hmm,, a kiedy mozesz przyjechac??/ w ten weekend wyjezdzamy ale za dwa tygodnie robimy imprezę, przed-remontówkę, moze wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:27 z terminem się określić jeszcze nie mogę będziemy musiały z Malinką dopasować się do mojego kolegi, który będzie właśnei wracał z W-wy do Krakowa dam znać mam nadzieję, że będzie to 27.07, ewentualnie 3.08 jeśli będzie w w-wie w środku tygodnia, to kicha Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:11 daj mi znac, jak juz bedziesz wiedziec)) Malina pewnie pojechała w podroz poslubna my na razie odłozylismy to na "po remoncie" w sierpniu ojedziemy gdzues na tydzien a potem w pazdzierniku z inna para poślubiona zrobimy sobie dwa tygdonie podrózy chyba Kanary Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:02 no to teraz czekamy na zdjecia. Widziałyśmy z przymiarki, ale to się nie liczy... Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:17 Wszystkiego najlepszego Czekam na dłuższą relację Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 09:33 wszystkiego najlepszego czekamy na fotki. my do krakowa wybieramy się 4 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 19:43 Wszystkiego najlepszego Salsa!!!! Gratulacje!!! I czekam na wiecej tez nic/ malo pamietalam z mojego slubu, wiec uzbroje sie w cierpliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: no i ja tez po......... 11.07.07, 19:49 Hej, hej Gratuluję Czekam na fotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:09 beda w poniedziałek tzn bede miec juz jutro ale wyjezdzamy na weekend i nie zamieszcze dzis jeszcze o 7 rano zaliczylismy plener po starym krakowie i po wawelu suknia jest mega brudna, ale duzo wytrzymała, mam nadzieje ze nei ebdzie tego widac na fotkach)) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:11 Gratukuje i milego weekendu! Czekam na zdjecia - plener na miescie brzmi b. ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:40 moge zamiescic jedno, ale na prawde jest takie sobie, bo to z kiepskiego aparatu img412.imageshack.us/img412/6150/20070707033jr5.jpg a plener był super, świetnie sie bawilismy o 7 rano w krakowie jest prawie pusto)) Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:47 wyglądałaś super! a mąż jaki dumny))z przyjemnością obejrzę więcej fotek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:52 dziekuję bardzo moj Mężus tez pieknie wygladał, choc na tej fotce jakis czerwony na twarzy wszyscy zgodnie orzekli, ze sukinia lepeij wyglada na zywo niz w necie-głownie dlatego ze nie widac tych kamyczków czułam sie tak cudownie, ze nic nie było w stanie mi zmącić tego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:51 Aparat moze i kiepski, ale jaka piekna panna mloda!!! Cudnie wygladalas! Wiecej, wiecej, wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 15:54 ja protestuje ... żeby nam tu robić takiego smaka jednym zdjęciem ... my chcemy więcej my chcemy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:14 mika9983 napisała: > ja protestuje ... żeby nam tu robić takiego smaka jednym zdjęciem ... my chcemy > > więcej my chcemy więcej kochana, nie chce dawac wam takiego chłamu jak ta jedna fotka, w poniedziałek zamieszcze juz wiecej i to dobrej jakosci) a tez nie chciałam sie ukrywac cały tydzien, skoro siedze na dupsku i nigdzie na razie nie pojechalismy)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:13 a nie mówiłam, że piękna ? więcej, więcej - powtarzam za tłumem czytała Pani o welonie ? ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:15 cztała, czytała i sie niezle usmiałam chyba mi sie dowcip wyostrzył z okazji slubu a podobno przed kosciołem powiedziałam (przed wejsciem na msze) powiedziała: jedziemy z tym koksem)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:17 niezły głupol dawaj zdjęcia, nie zagaduj kiedy będą? ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:24 bede miec jutro juz od fotografa, postarali sie jutro bede miec tez od kuzynki , ktora ma zaciecie i dobry sprzet niesety od razu jedziemy i wrocimy w niedziele w nocy wiec fotki na bank obiecuje w poniedziałek))) a tu jeszcze kiepscizna: img524.imageshack.us/img524/1889/20070707038jj2.jpg img341.imageshack.us/img341/1820/20070707044qy5.jpg img529.imageshack.us/img529/336/20070707045ww4.jpg img529.imageshack.us/img529/4039/dsc00010xi7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:26 to ja od razu zamawiam fotka zbliżenie biżu koniecznie bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:28 masz to jak w banku)) fotograf zrobił mi piekne fotki dloni jak udaje ze gram na fortepianie) z naciskiem na udaje a perełkowa branzolete kupił mi mężu w YES Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:27 pięknie wyglądaliście ... a mąż dumny i zdecydowany... mam nadzieje że o moim po ślubie to samo będę mogła powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:29 oczywiscie ze tak!! jak mozesz myslec inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: no i ja tez po......... 12.07.07, 16:31 Zdjecia co prawda nieostre, ale panna mloda jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:27 beda dobre, ja juz bede miała dzis Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:33 salsa... draniu... obiecujesz te zdjęcia i obiecujesz a tu nic. zima nas zastanie Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:36 zuzia_8 napisała: > salsa... draniu... obiecujesz te zdjęcia i obiecujesz a tu nic. zima nas > zastanie kochana, bede miała juz dzis, i bym je wrzuciła gdyby nie to ze wyjezdzam ale sesja była supe, licze ze bede miała co pokazac> jak zawsze lecze na prawdziwe komentarze, ja nie z tych co to trzeba jej słodzic))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:38 po ostatnich wydarzeniach na forum chyba powinnysmy czuć się zawiedzione taką postawą Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:40 zuzia_8 napisała: > po ostatnich wydarzeniach na forum chyba powinnysmy czuć się zawiedzione taką > postawą > no wiesz-golinda juz nie ma gdzie poszalec, biedaczka, pozwole jej w moich watkach sie wyzyc)) a swoja droga strasznie mnie kreci, która to laska jest na codzien FORUMOWICZKA 79 )))))))))) u mnie nie ma cenzury, przyjme wszystko na twarz (i na klate) mozecie byc spokojne, nie doniose na was do admina)))))))))))))))) conajwyzej wysle robaka) Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:47 ??? czy to o mnie chodzi czy mam jakąś paranoję? pozdr)) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:50 np1979 napisała: > ??? czy to o mnie chodzi czy mam jakąś paranoję? pozdr)) ale, jak to o Ciebie??? jestes forumowiczka 79?? czy moze robakiem? ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:53 nie, robakiem nie, raczej laską no i te 79 mnie zmyliło)) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:54 np1979 napisała: > nie, robakiem nie, raczej laską no i te 79 mnie zmyliło)) ))))))))))))))))))))))))))) jestes urocza)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:53 nie - nie o ciebie chodzi.... chyba. pojawiła się tu taka forumowiczka79 (to jej nick tylko do obrażania innych) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:54 zuzia_8 napisała: > nie - nie o ciebie chodzi.... chyba. > pojawiła się tu taka forumowiczka79 (to jej nick tylko do obrażania innych) > raczej do scigania Golindy ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:41 > jak zawsze lecze na prawdziwe komentarze, ja nie z tych co to trzeba jej > słodzic))) no to przygotuj się na DUUUUUUŻĄ dawkę cukru ta amatorszczyzna wyglada świetnie już nie moge sie doczekać tych profesjonalnych super, super Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:39 ślicznie wyglądałaś, stara ruro! i paszczę masz ładną, taką w moim stylu - ostrą i zdecydowaną ale ten brzuch.....no stara......hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:42 golinda napisała: > ślicznie wyglądałaś, stara ruro! > i paszczę masz ładną, taką w moim stylu - ostrą i zdecydowaną > ale ten brzuch.....no stara......hahaha! ooo, Trol sie odezwał))))))))))) no i jak tam? dobrze sie bawiłas jak Cie jakis babsztyl chciał dojechac??? ciekawe czemu mnie sie jeszcze nie dostało... za mało mnie chyba widac na tym forum, chlip chlip a brzuch to dobrze czy zle, bo wykropokowałas)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:55 no bawiłam się prawie wybornie oj stanęłaś jakoś tak dziwnie i brzuch ci się wydął, to musiałam ci dopieprzyć... moja droga, kto jak kto, ale ja wszystko zauważę i wytknę ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:03 no no , właśnie na to licze! a potem jak juz mnie odwiedzisz to zrobimy sobie zapasy w kisielu żeby wyrównać rachunki) a ten brzuch to wiesz-bobu sie najadłam przed wyjściem do kościoła))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:04 zapasy w kisielu?!? już się nie mogę doczekać!!! myślisz, że Malinka się dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:18 golinda napisała: > zapasy w kisielu?!? > > już się nie mogę doczekać!!! myślisz, że Malinka się dołączy? no ba!!! specjalnie dla niej zrobimy kisiel malinowy)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 oj golinda 13.07.07, 12:07 chyba sobie wzięłaś za bardzo do serca opinię o twoim rzekomym wredniactwie. ;-DDDDD choc szczerze przyznam, że wątek założony wczoraj sprawił, że mi szczęka opadła. Zdążyłam cos złośliwego napisać autorce. Niektórym naprawde jad splywa po pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 11:38 zeby każdy miał takie "kiepskie" zdjęcia. wprawdzie jestem anty-welon, bo uważam, że firanki ładnie na oknach wygladają, ale twój mi sie podobał, szczególnie mgiełka "zasłaniajaca" twarz. To teraz pokaż te nie kiepskie zdjęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 11:46 kamelia04.08.2007 napisała: > zeby każdy miał takie "kiepskie" zdjęcia. > > wprawdzie jestem anty-welon, bo uważam, że firanki ładnie na oknach wygladają, > ale twój mi sie podobał, szczególnie mgiełka "zasłaniajaca" twarz. > > > To teraz pokaż te nie kiepskie zdjęcia.... Kochana, z tym welonem to tak było, ze mnie pani w salonie namowiła, powiedziałą ze akurat ten model bedzie lepiej z welonem... to wziełam, bo mi za darmo dała))))))) w sueim to sie nawet ciesze, bo było kupe zabawy z firana na sesji, choc przyznam sie ze generalnie tez jestem anty welon. sciągnełam go na poczatku imrezy, po 1 tancu, moj wujek stwierdził ze pierwszy raz widzi zeby panna młoda sama sobie sciagała welon na poczatku wesela))) ale suknie to ufajdałam zawodowo) głownie to przez ten sacer z koscioła na Rynek i z rynku na sale Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 11:49 tak, welon super i fajnie wyglądałaś z przysłoniętą twarzą (trochę to śmiesznie brzmi )a kiedy się odsłoniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 11:51 np1979 napisała: > tak, welon super i fajnie wyglądałaś z przysłoniętą twarzą (trochę to śmiesznie > > brzmi )a kiedy się odsłoniłaś? zrobilismy to tak swiadkowa załozyła mi firane na twarz i tak z Ojcem do ołtarza potem mnie Tata pocałował i podał panu młodemu KOtek odsłonił mi twarz, pocałował mnie i juz byłam bez welonu na paszczy)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 12:00 chciałabym pochwalić za pomysł zdjęcia welonu po pierwszym tańcu. Jeszcze rozumiem, że niektóre chca welonu na slub, ale na wesle po jakiego grzyba? Majta się toto w tańcach, wygląda nieelegancko. Czasem panie w sklepach maja rację, twoja pani miała rację. A w ogóle kto powiedział, że wszystko musi byc tak (zdjęcie welonu przez PM), bo tak zawsze jest? Suknia tez mi sie podobała, tego rodzaju fasony podobaja mi się. Nadal czekam na zdjęcia profesjonalne, czy możesz je umieścić w nowym wątku, a jeśli juz będa w tym, to oznacz ten post, to rzucę się do ogladania. Bitte. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: "a tu jeszcze kiepscizna", też wymysliłaś.... 13.07.07, 12:17 kamelia04.08.2007 napisała: > chciałabym pochwalić za pomysł zdjęcia welonu po pierwszym tańcu. > Jeszcze rozumiem, że niektóre chca welonu na slub, ale na wesle po jakiego > grzyba? Majta się toto w tańcach, wygląda nieelegancko. > Czasem panie w sklepach maja rację, twoja pani miała rację. tez wyszłam z takiego załozenia mam sie dobrze bawic a nie mordowac poł nocy dlatego wybrałam suknie lekka a welonu opzbyłam sie szybko)) > > A w ogóle kto powiedział, że wszystko musi byc tak (zdjęcie welonu przez PM), > bo tak zawsze jest? > Nie wiem kto tak powiedział, ale powiem szczerze ze na ta czesc nie miałam kompletnie pomysłu-wiec zrobiłam tak jak sie robi standardowo > Suknia tez mi sie podobała, tego rodzaju fasony podobaja mi się. > > Nadal czekam na zdjęcia profesjonalne, czy możesz je umieścić w nowym wątku, a > jeśli juz będa w tym, to oznacz ten post, to rzucę się do ogladania. Bitte. umieszcze w nowym, zeby juz nie było bałaganu) a tu sobie pogadajmy o tych nieprofesjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia101 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 22:03 Salsa, GRATULACJE!!!!! I wszystkiego co najlepsze..... )))) Wygladalas super, ogolnie sliczna Mloda Para (lubie cukier ) Czekam na dalsze zdjecia. I bukiet super!! Czekam na zblizenia. Udanego wyjazdu!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:47 Gratuluje!!! Wszystkiego najlepszego! Piekna ale to naprawde piekna Mloda Para!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 11:52 listek_a napisała: > Gratuluje!!! Wszystkiego najlepszego! Piekna ale to naprawde piekna Mloda > Para!!! Powiem mężowi o tym-bo on mysli ze po slubie koniec szlabanu na KIT KATY ,a tu niesodzianka)) Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:01 > Powiem mężowi o tym-bo on mysli ze po slubie koniec szlabanu na KIT KATY ,a tu > niesodzianka)) Jak Ci się udało zrobić szlaban na słodkości? Mój N. wcina bez opamiętania, a później marudzi, że mu brzuszek się zaczął robić Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:02 dziewczyno, dobrze wiesz ze pieknie wygladalas, to po co te komentarze w stylu "kiepscizna." czy czujesz sie malo doceniona? nie powinnas. zamiast postow " mam zdjecia, ale nie pokaze" zabierz sie do roboty i je wklej. czy ta sukienka nie byla ciezka. jakos tak mi sie wydaje.. rowniez czy bylo tobie wygodnie miec te koronke wokol szyji. wyglada bardzo niewygodnie - jakby ciebie cos dusiolo. rowniez dlaczego wybralas zeby twoi swiadkowie szli za toba w kosciele? wedlug mnie to jakies dziwne rozwiazanie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:28 ale kiepscizna to było do jakosci fotek, robionych jakims badziewiem)))))))) nie czuje sie jak kiepscizna i dlatego u mnie w watkach można sie wyzywać, bo ja mam poczucie swojej wartosci i sie nie obruszam jeśli ktos widzi mnie inaczej )) mam fotki, ale sa na prawde kiepskie i mało na nich widac chce pokazac zdjecia od fotografa oraz zdjecia od ludzi z lepszymi aparatami, niz komórka i aparat ku[iony na alegro za 200 zł)) Powiem ci ze suknia jest super lekka nawet z podpiętym trenem tańczyłam w niej do 6 rano tańczyliśmy tez duzo salsy, i może nie dało sie zrobić wszystkich figur, ale bardziej na fryzurę niż na suknie) ta koronka jest bardzo miękka wiec nie drapie w szyje poza tym pani w salonie zrobiła mi taki bajer na moja prośbę i sama obroże na szyje zmniejszyła-przez co nie było za wysoko i nie skracało szyi jest to lekkie i wygodne, koronka jest na cienkiej siateczce i nie rpzeszkadza miałam tam luz i nie dusiło, nawet nie obcierało co do świadkow, to chciałam tak, bo chciałam ołaczyc dwie rzeczy z jednej strony odoba mi sie jak Ojciec prowadzi PM, a z drugiej podoba mi sie tzw orszak, ktory z kolei jest blizszy Polskiej kulturze orszak czyli wszyscy swiadkowie i para młoda wchodza do koscioła razem ja chciałam miec orszak ale chciałam miec i Tate rowadzacego mnie do ołtarza ) no i gdy ma sie suknie z trenem i długi welon to posiadanie z tyłu swiadkowiej bardzoooooo pomaga moja swiadkowa spisała sie wspaniale załozyła mi welon na twarz, rozkłozyła welon i tren i to było cudowne i rpaktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:36 no dobra... juz nie moge sie doczekac tych fotek zeby wszystko ocenic.... :- )... na mnie pora by spadac do pracy.... buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:39 adrianna79 napisała: > no dobra... juz nie moge sie doczekac tych fotek zeby wszystko ocenic.... :- > )... na mnie pora by spadac do pracy.... buzka! a ja dzis w domu siedze, i szykuje nas do wyjazdu, mąz musiał isc do pracy a ja wolne) to miłego dnia w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:45 alsa.loca napisała: > ale kiepscizna to było do jakosci fotek, robionych jakims badziewiem)))))))) Jak ktos umie robic zdjecia, to i z "malpa" sobie poradzi. Tak jak w tym dowcipie "Ale pan dobrze gotuje, musi miec Pan dobre garnki" > nie czuje sie jak kiepscizna i dlatego u mnie w watkach można sie wyzywać, bo > a mam poczucie swojej wartosci i sie nie obruszam jeśli ktos widzi mnie >inaczej : Co masz na mysli "wyzywac sie"? Czy wiesz, ze sa osoby, ktore naprawde maja problemy ze swoja figura/wygladem i wyzywanie sie na nich moze miec oplakane skutki? Pewnie, ze komentarze "ale masz brzuch" Cie rozsmieszaja, bo go nie masz i powodow do przejmowania sie takimi komentarzami tym samym tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:51 mayagaramond napisała: > > nie czuje sie jak kiepscizna i dlatego u mnie w watkach można sie wyzywać > , bo > > a mam poczucie swojej wartosci i sie nie obruszam jeśli ktos widzi mnie > >inaczej : > > Co masz na mysli "wyzywac sie"? Czy wiesz, ze sa osoby, ktore naprawde maja > problemy ze swoja figura/wygladem i wyzywanie sie na nich moze miec oplakane > skutki? Pewnie, ze komentarze "ale masz brzuch" Cie rozsmieszaja, bo go nie mas > z > i powodow do przejmowania sie takimi komentarzami tym samym tez nie. > > kochana, spokojnie, ja mowie o sobie, nie o innych wiem ze nie mam brzucha, wiec jak ktos mi pisze cos takiego to sie smieje ale mam inne "problemy" ktorych nie widac na fotkach slubnych , ale widac gdy zaliczam toples na plaży czy mam sie tym rpzejmowac ??? np z okresu dojrzewania zostały mi rozstepy na udach udało mi sie przez lata kuracji je ograniczyc i zmniejszyc ale i tak zostana albo małe piersi, bez wyrazu no i co?? myslsiz ze jak dziewczyna szczupła to jej ciało wyglada jak z okładki czasopizma grunt to kochac siebie a tak jak w magazynie to zadna laska nie wyglada polecam Ci fotki Kate Mos zrobione na ulicy i do reklamy to nie ta sama kobieta prawdziwe kobiety to takie jak My tu wszytskie na forum a w gazetach to masz twory photoshopu jedna ma duza pupe, inna, małe piersi, jeszcze inna masyne biodra lub rozstepy i K..ur..wa CO Z TEGO???????????? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 12:54 salsa.loca napisała: > prawdziwe kobiety to takie jak My tu wszytskie na forum > a w gazetach to masz twory photoshopu > > jedna ma duza pupe, inna, małe piersi, jeszcze inna masyne biodra lub rozstepy > > > i K..ur..wa CO Z TEGO???????????? > No i właśnie nic z tego ... i tak jesteśmy najpiękniejsze ... przynajmniej dla naszym N/M - dla mnie to jest najważniejsze buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:10 > jedna ma duza pupe, inna, małe piersi, jeszcze inna masyne biodra lub rozstepy > > > i K..ur..wa CO Z TEGO???????????? Salsa, to bardzo dobrze, ze tak myslisz, ja tez. Ale naprawde sa osoby z takim kompleksami, ktore krytyke bardzo zle znosza, to moze miec rozne przyczyny, ale zaden ze mnie psycholg i nie chce sie na ten temat rozwodzic. Moj chlopak studiowal na Wyzszej Szkole Pegagogicznej i tam profesorowie tak potrafili cie zjechac na zajeciach albo na egzaminach koncowych (w Niemczech musisz zdac egzamin panstwowy, najpierw 1. potem 2.), ze ludzie choc mieli wszystkie zaliczenia nie podchodzili ze strachu (!!!) do egzaminow a kilkoro wyskoczylo z 12 pietra... Ja mialam tez na studiach taka pania, ktora cie z blotem zmieszac potrafil. Tez bylam zdanie, ze ona ma racje, bo ludzie sie nie przygotowywuja do zajec, robia podstawowe bledy gramatyczne itp. Dopoki nie dowalila sie do mnie w ostatnim semestrze, nie wiem czy zapomniala wziac Prozac czy cos, ale przez 45 minut ja stalam na srodku, bo prowadzilam zajecia, a ona sie wyzywala. I wierz mi, ze nie miala powodu, bo bylam super przygotowana i byl to 3 tydzien z rzedu jak je prowadzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:24 mysle, ze w sytuacjach ktore opisujesz nalezy raczej rpacowac nad soba niz nad otoczeniem chodzi tu oto, aby budowac wewnetrzna siłe i poczucie własnej wartosci aby nikt nie mogł cie wpedzic w trach i kompleksy tego typu problemy nie wynikaja z zewnetrzynych problemów, ale z tego ze taka osoba w srodku jest dosc mocno zagoniona i zaszczuta swoimi własnymi myslami tez miałam ostre studia i duzo stresu (prawo) ale odpowiednie myslenie podouje ze umiesz sie dociac od takiej nagonki i prania mozgu mam kolezanki ktore nie sa zbyt urodziwe ale rpzez swoja pewnosc siebie sa bardzo atrakcyjne dla mezczyzn i nie moga sie opedzic z twarza bardzo rpzecietnaą i rozmiarem 42 mam tez kolezanke ktora wyglada jak gwiazda filmowa, jesli piekna i inteligentna ale rpzez swoje niskie poczucie włsnej wartosci a ma okropnego faceta, brzydkiego i małego a do tego złosliwego i chamskiego wobec niej płacze rpzez niego i cierpi , ale mowi ze nikt inny jej nie zechce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:33 salsa.loca napisała: > mysle, ze w sytuacjach ktore opisujesz nalezy raczej rpacowac nad soba niz nad > otoczeniem > chodzi tu oto, aby budowac wewnetrzna siłe i poczucie własnej wartosci > aby nikt nie mogł cie wpedzic w trach i kompleksy Kompleksy to bardzo zlozona sprawa, nie kazdy np. zostal poblogoslawiony madrymi i wspierajacymi rodzicami, sa tacy, ktorzy swoja ciagla krytyka i wymaganiami wpedzaja wlasne dzieci w depresje. Poza tym nikt nie ma prawa wyzywac kogos innego od glupkow przy pelnej sali wykladowej! Jak student sobie nie radzi, to sie go zaprasza na rozmowe. Tak jak zaden normalny szef nie nawymysla ci od debili przy reszcie pracownikow, a jesli tak robi to jego "miekkie kompetencje" sa zadne i nie nadaje sie na szefa! > mam kolezanki ktore nie sa zbyt urodziwe ale rpzez swoja pewnosc siebie sa > bardzo atrakcyjne dla mezczyzn i nie moga sie opedzic > z twarza bardzo rpzecietnaą i rozmiarem 42 Bardzo dobry przyklad, ale poczucie wlasnej wartosci tez nie bierze sie z nikad. Podejrzewam, ze wyrosly w zdrowym srodowisku, mialy madrych rodzicow, ktorzy je wspierali. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:37 niestetey, masz racje to rodzice w duzej mierze sa winni tego, ze ludzie sa totalnie pogubieni w zyciu podejrzewam ze te osoby, ktore lubuja sie w wyzywaniu innych to są własnie ofiary wychowania i osoby o głebokim wewnetrznym zakompleksieniu jednak swiadomosc tego, ze cos jest z nami i nie tak i ze trzeba to zmienic to juz połowa sukcesu nikt nie mowi ze ma byc łatwo, ale nie ma innej drogi jak swiadoma praca nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:26 no co wy z tym brzuchem? przeciez zartowałam, kretynki! )) (zaraz dostane za kretynki, hihihi) idę się przelecieć wkoło budynku, bo mi jakaś napisała, żebym pobiegała, bo mam co zrzucić, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:30 no to już golinda do biegania ty patyczku jeden!!! zaraz dostanę robala hihi Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:31 golinda napisała: > no co wy z tym brzuchem? > przeciez zartowałam, kretynki! )) (zaraz dostane za kretynki, hihihi) > > idę się przelecieć wkoło budynku, bo mi jakaś napisała, żebym pobiegała, bo mam > > co zrzucić, hihi oj, nie jak mogłas mnie nazwac kretynką, teraz sie w sobie zamknę, znienie nika i bede Cie napsatowac jakims ciekawym watkiem)))) i koniecznie sie odchudz ty grubasie!! jak wogole Twoj mąż moze na Ciebie patrzec?! daj spokoj z tymi bzdetami ja nie lubie biegac wole taniec mozna krecic tyłkiem i wyrywac facetów na chate) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:33 Salsa jak już będziesz miała te zdjęcia to chyba będiesz musiała założyć dla nich nowy wątek bo już mi się nie chce strony przewijać do dołu żeby zobaczyć coście za głupoty dopisały )))) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:34 mika9983 napisała: > Salsa jak już będziesz miała te zdjęcia to chyba będiesz musiała założyć dla > nich nowy wątek bo już mi się nie chce strony przewijać do dołu żeby zobaczyć > coście za głupoty dopisały )))) oto mi własnei chodziło prosze, nie uciekaj jeszcze, popiszmy troche, zeby sie druga strona zrobiła wtedy wciepne te foty i obejrza je tylko najwytrwalsze porzucamy sobie wtedy miesem, bedzie fajnie , zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:35 już się cieszę na samą myśl o rzucaniu w ciebie mięsem Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:37 mika9983 napisała: > już się cieszę na samą myśl o rzucaniu w ciebie mięsem poprosze młodymi piersiami, dobrze robia na cere) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:39 jeśli moje małe A Cię zadowoli to proszę bardzo... myślę że N się nie obrazi że obiecuje że jego Maluchami tu będę rzucać Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:40 mika9983 napisała: > jeśli moje małe A Cię zadowoli to proszę bardzo... myślę że N się nie obrazi że > > obiecuje że jego Maluchami tu będę rzucać haha spoko, moje Maluchy z Twoimi pewnie razem beda wygladały jak "prawie piersi" zobacz, kochana, zaraz osiagniemy druga strone czytasz w drzewku czy masz wszystkie rozwieniete? Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:41 czytam w drzewku... te "prawie piersi" świetne )))) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:43 mika9983 napisała: > czytam w drzewku... > te "prawie piersi" świetne )))) ja tez w drzewku wiesz co-mozemy te zkompensowane piersi pożyczać raz mojemu Męzowi raz dwojemu niech sie chłopaki troche pociesza a nie tak-całe zycie na pustyni biustowej)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:44 zapytam zapytam pewnie się chłopisko ucieszy )))) choć on moje maluchy tak kocha.... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:47 mika9983 napisała: > zapytam zapytam pewnie się chłopisko ucieszy )))) choć on moje maluchy tak > kocha.... jak sie kiedys mojego zapytałam czy nie zaluje ze nie mam wiekszych piersi to mi poweidział ze dzieki nim moze spac spokonnie bo wie ze go w nocy biustem nie udusze)) poczciwy jest, prawda?? zreszta, on jakis jest "nie teges", bo jego wczesniejsza laska miała piersi mniejsze od moich (!!!) a jeszcze wczesniejsza miała takie zezowate, co jej pod pachy patrzyły wiec on chyba lubi takie cyckowe niedoroby)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:50 Mojemu też rozmiar nie przeszkadza, tzn. lubi takie kształtne biuściki, nie znosi "patrzących pod pachy" i "zwisających na brzuch" (co mojemu nie grozi)... a tak w ogóle to chyba bardziej go kręcą moje pośladki Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:56 urok małych piersi-brak zwisów choc dziewczyny z biusciastego forum twierdza ze zadne nie beda widsiały ejsli sie nosi dobry stanik ja dzieki nim przerzuciłam sie na 65 DD i 60 E )) od razu uprzedzam, to mały biust Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:59 też czytałam to forum))) jak na razie nie stosowałam tamtych rad ale przed ślubem na pewno jeszcze się dokładnie wymierze i pewnie też to zmieni moje spojrzenie na mój własny biust w kwestii rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:06 salsa.loca napisała: > > 65 DD i 60 E )) > co racja to racja micha rośnie wraz ze zmniejszaniem się obwodu pod nią też nosiłam zawsze B ale po przeczytaniu w jaki sposób dobiera się stanik okazało się że 75C jest na mnie idealne Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:21 kasia-k napisała: > salsa.loca napisała: > > > > > > 65 DD i 60 E )) > > > > co racja to racja > micha rośnie wraz ze zmniejszaniem się obwodu pod nią > > też nosiłam zawsze B ale po przeczytaniu w jaki sposób dobiera się stanik > okazało się że 75C jest na mnie idealne > > i już mam powód, żeby cię nie lubić Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:27 Golinda ty masz powód żeby jej nie lubić?? to co my z Salsą mamy powiedzieć?? "Dawać mięso!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:30 mika9983 napisała: > Golinda ty masz powód żeby jej nie lubić?? to co my z Salsą mamy > powiedzieć?? "Dawać mięso!!!!! w Golinde bedziemy rzucac wieprzowina!!!!!!!!!! gdyby Kasia-k zeszłą do mojego obwodu musiałby miec miskę 65E lub 60 F wrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:34 e tam, po ciąży sobie zrobie plastikowe silikony Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:35 Golinda tylko koniecznie takie do pasa Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:35 i to taką wieprzowiną z włośnicą a nie jakąś taką byle jaką o rany 65 F Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:44 oswiadczam, ze osiagnełysmy druga strone) Biedna Golinda-jak ta jej koronowana głowa bedzie wygladała w gustownym tatrze) ej, Golinda, nie masz nas dosyc? bo sobie tu jezdzimy bez opamietania) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:49 salsa.loca napisała: > oswiadczam, ze osiagnełysmy druga strone) > > > Biedna Golinda-jak ta jej koronowana głowa bedzie wygladała w gustownym tatrze: > )) > > > ej, Golinda, nie masz nas dosyc? > bo sobie tu jezdzimy bez opamietania) kur..! tępam chyba, ale nie wiem o co chodzi! tłumaczyć mi tu natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:52 doszłyśmy do wniosku z salsą że na taką wstręciuche jak ty to będziemy rzucać wieprzowine Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:53 aaa.....przeczytałam "teatrze" zamiast "tatrze" goopie! "tatarze" się pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:56 goopia "tatrze" czyta się tatarze a nie teatrze)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:59 golinda napisała: > aaa.....przeczytałam "teatrze" zamiast "tatrze" > goopie! "tatarze" się pisze! cicho baby!!!! ja mam dysklawiature, wytarly mi sie litery a niestety musze torche widziec litery na klawiszach pisze na niej jak debilka przyznaje ale mąź już mi szuka nowej i tatar bedzie oprawny jak cholera) nie uwazacie ze fajnie sie mowi o swoim facecie MĄŻ?! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:53 golinda napisała: > salsa.loca napisała: > > > oswiadczam, ze osiagnełysmy druga strone) > > > > chodziło mi oto, ze juz jest druga strona watku na ktorej zreszta mnie bija, juz dwie laski, ale sie nie daje))) ] osmieliłam sie powiedziec, ze mi sie cos tam nie podobało i wyszłam na zazdrosnice i złosliwą głupia brzydule)) a do teog jestem jakas niewyrażna bo nikt mnie nie zapamietł))))))))) hahahaha super, lubie takie klimaty > > Biedna Golinda-jak ta jej koronowana głowa bedzie wygladała w gustownym > tatrze: > > )) > > > > > > ej, Golinda, nie masz nas dosyc? > > bo sobie tu jezdzimy bez opamietania) > > kur..! tępam chyba, ale nie wiem o co chodzi! > tłumaczyć mi tu natychmiast! > > chodzi mi oto czy nie masz nas dosyc, bo Cie nazwałam koronowana głowa, a to juz chyba gdzies było))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k kochana ........... 13.07.07, 15:00 moge cię pocieszyć ........... jak się mierzę to NIESTETY wychodzi mi 80B tak to jest jak się przytyje ponad 10kg w cyckach też musi przybyć ale przy moim wystającym brzuchu niestety tego C nie widać zawsze byłam deska o nieusztywnianym staniku mogę zapomnieć, bo wtedy i A brzydko się układa ale znalazłam super bardotkę INES firmy Sanpelegrino (chyba) i od razu kupiłam hurtem i teraz moge się chwalić że mam C więc myślę że jakbyś mnie zobaczyła to byś mnie (z cyckowego powodu) BARDZO polubiła Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:39 no no! ja mam pierwszeństwo w rzucaniu mięsem! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 13:41 golinda napisała: > no no! > ja mam pierwszeństwo w rzucaniu mięsem! to wez koniecznie na ten zlot swoja korone ze ślubu, zebysmy wiedziały kto tu rzadzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:20 jestem bardzo ciekawa co takiego wynalazlas, co ci sie nie podobalo w zdjeciach elborn. Bo ona w porownaniu do Ciebie wypadła olśniewająco i naprawdę szczerze mnie to nurtuje. Jeśli nie masz ochoty wypowiadać się tutaj, to przeslij mi prosze odpowiedz na maila gazetowego. Proszę. Dziękuję. Nie doszukuj sie tu zlosliwosci. NAprawde mi na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:30 teraz Salsie się dostanie hihi no dawaj stara WIącej MOCY Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:42 rozumiem, ze "w porównaniu do mnie" oznacza, ze mój ślub CI sie nie podobał, czy tez ja wygladałam nie halo? jesli mozna to oczywiscie ocenic po kuilku fotkach z telefonu komorkowego) ale ok, masz do tego rpawo, gdybysmy wszyscy byli tacy sami i odobałyby nam sie te same slubu, to swiat byłby nudny absolutnie nie uwaza, ze jesli komus sie cos nie podoba, to od razu musi byc złosliwy albo zazdroasny, wiec spokojnie, nie posadzam Cie oto moi goscie byli oczarowni, ludzi ktorzy tłumnie stali wokół naszego auta chyba tez ale do rzeczy: (mam nadzieje ze Elborn tego nie przeczyta, bo jednak kazdy ma prawo do swojego slubu i nie chce zeby komus było przykro, ale tez nie sadze zeby była osoba, ktora bedzie sie rpzejmowac moimi słowami) nie opdobał mi sie orszak, Ci rycerze na koniach , te konie z srebrnych uszach, a za tym kareta z innej epoki-pomieszanie z oplataniem, taki kicz troche-rycerze średniowieczni a kareta barokowa, jak kwiatek do kożucha wogole nie lubie takich atrakcji na slubach, to nie teatrzyk kolejne to dodatki do sukni model taki zobowiązuje do dyskrecji i elegancji a tu widzimy tandetne kolczyki, białe rajtki , welon z lamówka, nie podoba mi sie suknia, ale to juz wynika tylko z moich upodoban, poza ty widac szwy na materiale nie podoba mi sie fryzura-w zestawieniu akurat z Uroda PM daje efekt paris hilton no i na koniec-dlaczego PM młody ma kwiatek i chusteczke?? okropne nie podobaja mi sie sztuczne ognie na torcie, tego sie juz nie robi od lat dlaczego w Polsce panuje przekonanie ze nie mozna dla anglików zrobić polskiego wesela, tylko trzeba robic wszystko na zachodnia nute-bo co?? bo Polskie to be, a angielskie to cacy? śmiać mi sie chce jak czytam komentarze o tym ze to nareszcie cos eleganckiego i z klasa bo w stylu angielskim w Krakowie Anglicy są synonimem brudasów i łobuzów, bo to co wyczyniają w naszym mieście na swoich wypadach weekendowych doprowadza nas do szału, sami maja brudny kraj, wiec po co chcą nam jeszcze zarzygać Kraków?! i co, cieszysz sie ze ze mnie to wyciągnęłaś?? przepraszam do razu Elborn gdyby kiedyś to przeczytała to Był jej ślub i dla niej powinien być piękny nie chciałam tego pisać, ale skoro mnie tu koleżanka na moim terytorium rposi to prosze bardzo reasumując-na forum widziałam kilka ślubów które mnie urzekły, ale ten niestety do nich nie należy. mam nadzieje ze na tym możemy zakończyć, bo nie chce żeby było nieprzyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 14:57 Mysle ze mialas ochote to napisac publicznie, ja prosilam zebys przeslala mi odpowiedz na maila Fakt ze anglicy przyjezdzaja do Krakowa, Poznania czy Warszawy. Ale gdzie znajdą takie tanie piwo i łatwe panny? Mam wielu znajomych anglików, a moja siostra wychodzi za jednego za mąż i ostatnią rzeczą którą mogę o nich powiedzieć to że są brudasami. Myślę że zwyczajnie pozazdroscisz elborn pompy , przystojnego narzeczonego (nie czerwonego hi hi) i pięknej okolicy (ta odrapana rudera za wami wygląda okropnie) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:00 no nie brudasy sa niezniemskie z nich!mieszkam na wyspach i takiego syfu w zyciu nie widziala! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:00 shellerka napisała: > Mysle ze mialas ochote to napisac publicznie, ja prosilam zebys przeslala mi > odpowiedz na maila Fakt ze anglicy przyjezdzaja do Krakowa, Poznania czy > Warszawy. Ale gdzie znajdą takie tanie piwo i łatwe panny? Mam wielu znajomych > anglików, a moja siostra wychodzi za jednego za mąż i ostatnią rzeczą którą mog > ę > o nich powiedzieć to że są brudasami. Myślę że zwyczajnie pozazdroscisz elborn > pompy , przystojnego narzeczonego (nie czerwonego hi hi) i pięknej okolicy (ta > odrapana rudera za wami wygląda okropnie) jasne oczywicie sorki, nie bede udowadnieac, ze nie jestem wielbładem duzo wyniosłas z mojej wypoiedzy gratuluje kontaktu z własnym mozgiem nie wiem czego mogłabym komukolwiek zazdroscic, ale amsz racje zazdrosc mi az czache grzeje ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:01 Salsa to ty naprawde nie jesteś wielbłądem ???? nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:02 mika9983 napisała: > Salsa to ty naprawde nie jesteś wielbłądem ???? nie wierze cicho!!] jestem, ale jak schowam kopyta i przyklepei siersc to mozna sie pomyslic)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:04 a mąż już zauważył że jesteś wielbłąbem czy on też przypudrowany dwugrarbny że po nim nie widać?? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:06 mika9983 napisała: > a mąż już zauważył że jesteś wielbłąbem czy on też przypudrowany dwugrarbny że > po nim nie widać?? ooo, zeby tylko moj maz pochodzi ze słoniowatych, wyobraz sobie co sie bedzie działo jak zamiescze na forumie fotosy naszych dzieci)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:30 wiesz co ja właśnie przeczytałam w tym wątku że 3500 za suknie to jest "przecietna cena" za suknie (to była cytata) i się normalnie chyba zaraz wkurze i komuś tu rzucę takim wieprzem ... moja kosztowała 1000 to już chyba gorzej być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:32 mika9983 napisała: > wiesz co ja właśnie przeczytałam w tym wątku że 3500 za suknie to > jest "przecietna cena" za suknie (to była cytata) i się normalnie chyba zaraz > wkurze i komuś tu rzucę takim wieprzem ... moja kosztowała 1000 to już chyba > gorzej być nie może eeeee To kochana Twoj slub bedzie jak ze śmietanika a nie jak z bajki a buty to za ile masz?/ a maz garniaczek za jaka sumke kupił?? co ty tu robisz stara miotło-nie masz kasy an suknie, najlepej za 20 tysiaków, to wynocha!! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:33 salsa.loca napisała: > > eeeee > To kochana Twoj slub bedzie jak ze śmietanika a nie jak z bajki > a buty to za ile masz?/ > a maz garniaczek za jaka sumke kupił?? > > co ty tu robisz stara miotło-nie masz kasy an suknie, najlepej za 20 tysiaków, > to wynocha!! miotło!!! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:35 no że miotło to rozumiem ale że zaraz stara... Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:34 no właśnie tak myślałam przenosze się do podziemia i tam będę slinić się swoim jadem na te panienki co mają ślub jak z bajki Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:35 mika9983 napisała: > no właśnie tak myślałam przenosze się do podziemia i tam będę slinić się swoim > jadem na te panienki co mają ślub jak z bajki taaa ja musze sie rpzeniesc tam z Toba-niesetty moja keicka tez była ejszcze za tania choc jak dawałam za nie tule kasy to mi prawie serce klękło no i ten moj jezyk mało kobiecy i wolgarny-to dlatego ze prawnicy to złodzieje i duzo ppija Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:37 Salsa bo jak wielbłąd ma być kobiecy nie rób mi tutaj żadnych modyfikacji genetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:40 zaraz wychodzę z pracy i jade kupić buty do sukni z moim N. więc miłego wyjazdu Ci życzę wielbłądzico i zaraz jak wrócisz wklejaj te zdjęcia szybciutko a my tu z golindą przygotujemy tatarka jak ta lala żeby ci było w nim do twarzy (hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:42 ale jak juz wkleje to napiszcie mi ze ładne, bo inaczej sie załamie i bedziecie musiały mnie pomscic) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:43 łapówki przyjmuję od godziny 16 kiedy wychodzę z pracy to a propos tego że mamy napisać że ładne więc szykuj kopertke Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:05 shellerka napisała: > Myślę że zwyczajnie pozazdroscisz elborn > pompy , przystojnego narzeczonego (nie czerwonego hi hi) i pięknej okolicy (ta > odrapana rudera za wami wygląda okropnie) ale z ciebie głupia pi...! co to za wycieczki osobiste?!? jakieś komentarze względem męża Salsy?!? to jest dopiero chamstwo i prostatctwo! wątpię, żeby Salsa miała czego zazdrościć Elborn, bo jest piękną brunetką, a nie blond lalą bez wyrazu (to nie był komentarz do kogokolwiek) a ta pompa - taaa....wiejskim dziewuchom zawsze takie szopki się podobają! wku.....ś mnie nieziemsko tym tekstem na temat meża! p.s. anglicy są tragiczny - najczęściej rudzi i piegowaci... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:10 golinda napisała: > shellerka napisała: > > > Myślę że zwyczajnie pozazdroscisz elborn > > pompy , przystojnego narzeczonego (nie czerwonego hi hi) i pięknej okolic > y (ta > > odrapana rudera za wami wygląda okropnie) > > ale z ciebie głupia pi...! > co to za wycieczki osobiste?!? jakieś komentarze względem męża Salsy?!? > to jest dopiero chamstwo i prostatctwo! > > wątpię, żeby Salsa miała czego zazdrościć Elborn, bo jest piękną brunetką, a > nie blond lalą bez wyrazu (to nie był komentarz do kogokolwiek) > a ta pompa - taaa....wiejskim dziewuchom zawsze takie szopki się podobają! > > wku.....ś mnie nieziemsko tym tekstem na temat meża! > > p.s. anglicy są tragiczny - najczęściej rudzi i piegowaci... > > > hahahahahahah hahahahahahahh buahahahahaha o matko Golinda to MOja dziewucha!! Ty ale nie zarejestrowałam swoim rpzezartym przez zazdrosc mozgiem tego tekstu ze moj Mąż jest nie teges ej sorki, no ale jakbym miała takiego pana jak ten na zdjeciu E, jedno oko na maroko drugie na kłakaz tobym tak nie galopowała w komentarzach moj rpzynajmniej nie ejst w wieku mojego tatusia)) dobra teraz ja zrobiłam sobie wycieczke osobista, ale powalił mnie ten tekst a ta rudera to fragmetn zabytkowej ulicy grodzkiej w krakowie, widac ktos mało sie znam na architekturze Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:12 golinda napisała: > wątpię, żeby Salsa miała czego zazdrościć Elborn, bo jest piękną brunetką, a > nie blond lalą bez wyrazu (to nie był komentarz do kogokolwiek) > a ta pompa - taaa....wiejskim dziewuchom zawsze takie szopki się podobają! > > wku.....ś mnie nieziemsko tym tekstem na temat meża! > > p.s. anglicy są tragiczny - najczęściej rudzi i piegowaci... Mieszkam w Uk wiec sie nie zgodze-Szkoci owszem ale brytyjskie chlopaki to niezle towary!!!! co do wiejski dziewczyn-wiesz skoro ty z wielkiego miasta jestes to juz Ci daje pozwolenie na wyzywanie wszystkich w kolo,to dopiero wiesniactwo, a uroda Salsy czy Elborn to sprawa sporna,ile ludzi tyle gustow, Elborn wyglada bajkowo,nienaturalnie ale o to chodzi w tym dniu-aby wygladac inaczej(definicja dowolna). Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:12 golindo skarbie poprostu zacytowałam słowa samej salsa loci o swoim wybranku sama bym sie nigdy o swoim narzeczonym tak nie wypowiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:14 shellerka napisała: > golindo skarbie poprostu zacytowałam słowa samej salsa loci o swoim wybranku > sama bym sie nigdy o swoim narzeczonym tak nie wypowiedziala dystans do siebie to zacna zaleta ale mało kto ja w sobie nosi moze własnie Twoj jest jakis nie teges skoro masz rpoblemy z zaratmia na jego w swoj temat>>?? knatak z mozgiemm coraz mocniej wskazany Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:18 posłuchaj, ja mogę powiedzieć o swoim mężu coś niepochlebnego i on o mnie (bo robimy to w formie żartu), jak robi to publicznie ktoś inny, ma szansę na wojnę ze mną wtedy: si vis pacem, para bellum! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:19 Dokładnie, mjego Kochanego męża bede bronic jak lwica, bo jest rpzystojny jak diabli) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:23 tak sobie miło tu gaworzyłyśmy o małych cyckach, tatarze i kisielu, a jakaś makolągwa nam bagno zrobiła... nieładnie! idź sobie do jednego z założonych przez siebie wątków... ach, nie! tam też się skompromitowałaś... no to nie wiem, na ryneczek idź po młodą kapuchę i koper! Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:24 salsa ty się weź zdecyduj czy wy jesteście wielbłąd i słoń czy lew i diabeł Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:27 mika9983 napisała: > salsa ty się weź zdecyduj czy wy jesteście wielbłąd i słoń czy lew i diabeł > ej, juz nie wiem ja umien tylko o tatarze gadac i do tego miesem rzucac co Tu sie w tym watku wyrabia juz mi sie mozg zlasował Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: no i ja tez po......... 13.07.07, 15:12 shellerka napisała: > Myślę że zwyczajnie pozazdroscisz elborn > pompy , przystojnego narzeczonego (nie czerwonego hi hi) chyba nie widziałas jednak tych fotek nie ebde tu podsumowywac pana młodego a nie dosc ze wyglada na duzo starszego to ma czerwona niezdrowa cere i lekkiego zeza i pięknej okolicy (ta > odrapana rudera za wami wygląda okropnie) RUDERA!!! za długo mieszkach chyba za granica i Ci sie mozg zlasował toz to stara zabytkowa czesc Krakowa ta do ktorej twoi ukochani anglicy robia sobie wycieczki eh-POlka a taka lanserka na styl zachodni zenada