monitchka26 23.07.07, 13:33 Zakupilismy w sobotę garnitur dla K, do sukni ladery img411.imageshack.us/my.php?image=garniturec1.jpg img299.imageshack.us/my.php?image=laderat1ek1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 13:55 Fotka mała, ale fajny musi być Nieźle się zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
7siodemka Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 14:49 Gdzie zakupiliscie ten garnitur? Bardzo mi sie podoba. Prosze podaj szczegoly na forum lub priv. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 15:15 Garnitur kupiliśmy w |Centrum Mody w Nadarzynie koło Warszawy. Cena 1600 + kamizelka, musznik i koszula, razem 1999zł. Drogi ale robi wrażenie, jak zobaczyłam mojego K to aż mnie w motylki obleciały w brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
7siodemka Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 16:11 A mozesz pozniej sprawdzic jakiej jest firmy i napisac? Nie jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 17:25 to jest jakaś niemiecka firma cos na w, nie pamietam ale jak odbiore garnitur w sobote to ci napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 18:07 Idealny garnitur na Slub, troszke sie swieci, prawda ? Inna sprawa, ze ciezko go chyba bedzie ponownie wykorzystac, bo jest " oryginalny " i taki troche inny ( mam na mysli ten material ). Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 18:21 A Wilvorst ? To chyba ten, co nie ? www.wilvorst.de/zres/TitelSeitenBilder/HW2007/Bild4.jpg W Niemczech juz od 200€ mozna ich garnitury kupic, ale w Polsce pewnie sa drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
7siodemka Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 19:27 czy jestes pewna ze juz od 200 Euro mozna kupic? Hmmm moze warto jechac do Niemiec po garnitur... w Polsce chyba ok 2 tys zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 20:22 7siodemka To mnie nie dziwi, ze jest taniej, przede wszystkim to niemiecka firma, wiec wiadomo ze jezeli beda promocje to przede wszystkim tu, to tak jak w niemieckim Esprit, kupisz spodnie tu za 15€ na przecenie a w Polsce te same przecenia Ci na 150 zl. To samo z nowosciami, tutaj widze cos, a jak przyjezdzam do Polski to po pol roku to sie pojawia, badz w ogole nie, bo nie wprowadzaja tego na rynek polski. Nie ma takiego wyboru niestety. Przykladowo : Nie udalo mi sie skopiowac calej strony, wiec wklejam tylko fotki tych 3 modeli. www.herrenmodewelt.de/~upload/3106.jpg ten za 229€ www.herrenmodewelt.de/~upload/3119.jpg ten za 300€ www.herrenmodewelt.de/~upload/3123d2.jpg ten za 249€ www.fashiononsale.de/php/partner/index.php?afnr=5&pnr=6429 www.fashiononsale.de/php/partner/index.php?afnr=5&pnr=9498 www.bankowski.de/eshop/Fest-und-Abendmode/Festliche-Hemden/29293 www.bankowski.de/eshop/Fest-und-Abendmode/Hochzeitsanzug/Hochzeitsanzug-Grau Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 20:24 Aha, chcialam jeszcze napisac ze to sa ceny ze sklepow internetowych, normalnie w sklepach z garniturami, frakami itp mozna jeszcze ubiegac sie o jakas promocje. I druga sprawa ze w necie nie ma duzego asortymentu, w sklepie jest duzy wybor i promocje. Takze to tylko namiastka. Odpowiedz Link Zgłoś
7siodemka Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 21:41 Dzieki! A gdzie bys polecila pojechac? Mysle, ze do Berlina moglibysmy sie wybrac na zakupy. Widzialam na www.wilvorst.de ze mozna wydrukowac liste sklepow gdzie mozna kupic. Jak myslisz czy ceny we wszystkich tych sklepach beda takie same czy moga sie znaczaco roznic? Czy jesli chodzi o Berlin mozesz polecic jakies konkretne CH? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: garnitur dla mojego K 23.07.07, 21:43 Wyglada na to, ze tak. Garnitury Wilvorst lub Boss sa w Niemczech na pewno tansze. My kupilismy Bossa i to jeszcze w Salzburgu za ok. 450€, w Zlotych Tarasach garnitur Bossa kosztowal chyba z 3000..., oczywiscie sa rozne modele i materialy (100, 80 itp). Jak ktos mieszka pod Stuttgartem to warto pojechac do Metzingen, ale nie w weekend. Z drugiej strony maz mojej przyjaciolki zapalcil za garnitur Wolczanki 800 zloty (Factory w Ursusie), naprawde swietny garnitur. Tyle, ze Wolczanka ma inna rozmiarowke i na mojego N pewnie nic by nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: garnitur dla mojego K 24.07.07, 08:04 kc_mc - to nie ten garnitur. Właśnie mój K go ubrał i fatalnie się świecił, wręcz błyszczał. Dlatego kupiliśmy podobny ale bardziej matowy, faktycznie jest to firma Wilvorst. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: garnitur dla mojego K 24.07.07, 10:16 7siodemka Jezeli masz niedaleko Berlin to ja bym polecala jako miasto do zakupow, szczegolnie teraz, kiedy sa przeceny. Tutaj masz sklepy, w ktorych znajdziesz ubrania firmy Wilvorst: www.wilvorst.de/cgi-local/n_handel_maps2.pl?land=D&plz=&stadt=Berlin&submit=H%E4ndler+Finden%21 Zawsze mozesz wczesniej zadzwonic i zapytac sie o promocje. Zreszta na miejscu warto zawsze sie pytac nawet o spuszczenie z ceny, czesto to jest mozliwe, ale tylko wtedy jak sie o to zapytasz. Tak jak mayagaramond napisala, czasami zdaza sie o wiele taniej kupic garnitur, dotyczy to przewaznie firm z gornej polki, wlasnie takich jak Hugo Boss na przyklad, wiec moze warto tez tam zajrzec. Na pewno znajdziesz wieksze promocje niz w Polsce, to na pewno. Ja bym nie polecala jednak garniturow tzw " no name " czyli " bezmarkowych ", bo one sa kiepskie gatunkowo, zle skrojone, fatalnie leza itd. A wiadomo - Garnitur na Slub musi byc idealny. Szukalas czegos wlasnie w Vistuli, albo w Wolczance ? To przeciez tez na prawde dobre firmy. Odpowiedz Link Zgłoś