Dodaj do ulubionych

OT/prośba do zuzia_8 , gioseppe albo maraxela

01.08.07, 15:54
Dziewczyny, Was kojarzę, jako te, które na forum bywają codziennie
i wiedzą co się dzieje. Mam prośbę- jak się to całe zamieszanie
z forum skończy, czy któraś mogłaby napisać mi na gazetowego, g
dzie teraz jesteście?
Bo ja po tygodniu nieobecności(jaki się szykuje)
w ogóle do ładu nie dojdę.
Za półtorej tygodnia ślub, jutro wyjeżdżam do Polski i przygotowania oderwą mnie całkowicie od komputera i internetu.
Pozdrawiam serdecznie i odezwę się już jako mężatkawink))
Obserwuj wątek
    • zuzia_8 Re: OT/prośba do zuzia_8 , gioseppe albo maraxel 01.08.07, 16:11
      jasne smile
      • malutenka5 Re: OT/prośba do zuzia_8 , gioseppe albo maraxel 01.08.07, 16:14
        Dziękujęwink
      • ishka82 Re: OT/prośba do zuzia_8 , gioseppe albo maraxel 01.08.07, 16:24
        Mnie też jakiś czas nie będzie i jakby coś się pozmieniało, to daj znać.
    • gioseppe o ile sie same odnajdziemy :-) 01.08.07, 16:36

nasze zdjęcia
      a mój mąż kocha mnie wciąż...
    • maraxela Re: OT/prośba do zuzia_8 , gioseppe albo maraxel 02.08.07, 09:42
      ok nie ma problema
      • np1979 maraxela:) 02.08.07, 09:43
        dzieńdobereksmile jak tam sprawa wycieczki do tajlandi? dzwonili i poszprechałaś
        sobie troszkęwink? miło cię tu widzieć, ja na stare forum nie wracam póko tam
        wampir szleje
        • maraxela Re: maraxela:) 02.08.07, 09:47
          dalaj ta baba sie nie uspokoila zartujesz.no wlasnie sie nie odezwali czytalam
          tam w regulamini ze miaja mi przeslac potwierdzenie pisemne tylko nie wiem jak
          oo dojdzie bo w tym kfestionariuszu do wybory musialam wybrac pnstwo(niemcy
          dania holandia belgia-tylko takie byly do wyboru)chyba sie tam polakow nie
          spodziewalismileno i wybralam niemcy a tam maja inne kody pocztowe nie moglam
          wpisac naszego z kreskasadnie wiem czekam na wiadomosc bo bardzo sie napalilam
          na tej wyjazd
          • np1979 Re: maraxela:) 02.08.07, 09:49
            fajnie, w razie czego napisz do nich maila ze swoim adresem w polsce, żeby nie
            było problemów. wiesz jak to w niemczech, ordnung muss seinwink a wapmir tak się
            rozpanoszył że to się już robi komiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka