mam6lat 03.08.07, 13:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=62251485&a=62251485 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: a może spotkanie? - reaktywacja 03.08.07, 13:19 ja bardzo chętnie bym sie z wami spotkała ale czy to nam wyjdzie? bo przecież w każdy weekend któraś z nas ma ślub? no chyba, że w listopadzie bo o tym tutaj na razie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: a może spotkanie? - reaktywacja 03.08.07, 13:21 sa podróze poslubne itd Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 03.08.07, 13:33 W listopadzie w Salzburgu na festiwalu Jazzowym Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: a może spotkanie? - reaktywacja 03.08.07, 13:41 uuuu to bedzie chyba trudne przyjmiesz nas wszystkie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzowskieslowa Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 17:10 a kiedy to spotkanie bo nie chce mi sie wszystkiego czytać, i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 17:21 mistrzowskieslowa napisała: > a kiedy to spotkanie bo nie chce mi sie wszystkiego czytać, i gdzie?? Na razie sa to marzenia scietej glowyJedni chca W-we, inni Krakotw, Torun, a ja chce Salzburg Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca najpierw ustalmy miejsce:))) 04.08.07, 18:51 z tym jest najwiecej problemów Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 22:04 A moze jakies neutralne miejsce, zeby wszyscy musieli dojechac, ale nie 1000km, moze Wieden? Sa i tanie linie, a np. z poludnia Polski to rzut beretem. A miasto przepiekne. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 22:05 hmmmm cos czuje ze to propozucja nierealna nie kazdy ma tyle kasy zeby na 2 dni leciec do wiednia Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 23:16 Moze jakby ustalic termin z duzym wyprzedzeniem to by sie dalo. Nocleg w dwojce w ETAP (i on jest w Wiedniu akurat 5 minut metrem od centrum) kosztuje ze sniadaniem 50€, czyli 25 na glowe. Ja mysle, ze to jest cena OK. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 23:18 no moze ale z duzym wyprzedzeniem fajna wycieczka mieszkasz we wiedniiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 23:22 No wlasnie nie, zaproponowalam miejsce neutralne, dojechac musialby kazdy. Ja mieszakam pod Salzburgiem, ale po niemieckiej stronie. W Wiedniu bylam dopiero raz i chetnie wybralabym sie po raz drugi. Pytanie do pani doktor - czy wszyscy lekrze tak klna? mam wujka lekarza, facet do rany przyloz, ale co drugi wyraz to przecinek Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 23:27 a wujek to chirurg?? mi sie przypomnialo jak na zajeciach na studiach z chirurgo kolega chcial sie zwolnic(nudzilo mu sie chyba juz) no i sie pyta czy moze wyjsc profesora.a on "a gdzie pan idzie" na co on "do banku" tutaj nastapilo"kurwa mac gnoju jeden co ty sobie k..... wyobrazasz a wypier............" wyrzucil go a my w 3 osoby zostalismy nagle "wy tez wypier............" zaostal sam pacjet w gabinecie -jak on sie tam do tego biednego dziadka darl to pol szpitala sie zlecialo moj kolega mial wpis w indeksie "do dziekana:niezaliczone student wyszedl do banku proponuje wyrzucic " Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a może spotkanie? - reaktywacja 04.08.07, 23:38 Nie, jest anastezjologiem. Krzyczec nie krzyczy, tylko ma takie wstawki. A ten twoj profesor przypomina mojego od historii starozytnej. Nie wolno bylo nam czytac ksiazki Jankowskiej (chyba tak sie nazywala), ale wszyscy i tak czytali, bo nic innego nie bylo...Student na egzaminie cos tam gada, o prof sie pyta: A gdzie pan to wyczytal? No, u Jankowskiej. Prof - To pan czytal ksiazki tej kuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś