Dodaj do ulubionych

Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na forum?

09.08.07, 12:35
I dodam, że byłam na krótkim urlopie, wracam a sytuacja bez zmian.
Rozumiem, że się mogłyście wkurzyć na lili, no ale w końcu przeprosiła,
zresztą czy naprawdę warto o jedną osobę się obrażać i zabierać swoje zabawki???
czy ja mogę coś w tym temacie zrobić???
Słucham propozycji.
Obserwuj wątek
    • salsa.loca Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:40
      hej, Bacha, nas juz tu nie ma, moze dołaczysz do nas na nowym forum?

jedna jest rpopozycja, stała i niezmieniona

Lilka out!
      • salsa.loca Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:41
        przeprzaszam bardzo, co to za numer z tym napisem wyskakujacym przed wysłaniem
        rpzeze mnie posta : pt: "za duzo Cie kasujemy-przeczytaj netykiete?" jak na
        razie to skasowała mnie Lika na Modzie/

co to za nowy pomysł wampira?
        • mika9983 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:42
          tak bacha przenoś się do nas jest fajowo
          • bacha1979 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:53
            mika9983 napisała:

> tak bacha przenoś się do nas jest fajowo

Mi chodzi o poprawę atmosfery tego forum, przenieść sie to nie sztuka...
            • mika9983 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:56
              niestety my tu próbowałyśmy już wiele razy rozmawiać pisać do agory
              w tej sprawie i beż żdnych konkretnych odpowiedzi więc się
              przeniosłyśmy...
              • maraxela Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:06
                Hmmm?? To chyba jakis kolejny zart mam nadzieje, po tym wszytkim
                teraz pytac jak mozna poprawic atmosfere- zenada.Nas juz tu nie
                ma !!!to juz nie nasze forum ,przyplyna nowi ludzi i sobie napewno
                bez nas poradzicie,tylko wam przeszkadzalysmy.Dalysmy sie wciagnac w
                machine do zarabiania kasy i ta machina nas wyplula, bo juz nie
                bylysmy potrzebne-myslalam ze forum ejst dla ludzi(ale idiotka ze
                mnia) a bylysmy tu tylko marionetkami podbijajacymi koniunkture
                agory.Sorki ale ja z siebie kretynki robic nie dam dluzej.Dziewczyny
                pisaly prosily grozily przedstawialy rozwiazania na co dostaly z
                gory aroganckie odpowiedzi-wiec po co teraz ten post no po co??
                Dajcie juz sobie z tym spokoj przeciez to forum ma sie dobrze kaska
                leci ,czego chciec wiecej?? mam wrazenie ze tu toczy sie jakas
                zawila gra manipulacja ludzmi nad ta gra siedzi pewnie kilka osob i
                ma cel z gory zaplanowany.Ale po co ja to wogole pisze?? I tak to
                skasujecie wiec stracilam dla was kolejne 15 minut. ten statek to
                nie titanik on nie zatonie tu napedem jest kasa a ona popchnie tego
                tytanika do przodu,wiec don't worry by heppy
                • bacha1979 maraxela 09.08.07, 13:09
                  wybacz, ale wszystkim choćby się chciało i tak się nie dogodzi.
                  • maraxela Re: maraxela 09.08.07, 13:11
                    daj spokoj a co ja teakiego niby chcialam ??
                    • bacha1979 Re: maraxela 09.08.07, 13:12
                      maraxela napisała:

> daj spokoj a co ja teakiego niby chcialam ??

Tak źle i tak niedobrze.
                      • maraxela Re: maraxela 09.08.07, 13:14
                        sama chyba wiesz ze nieraz jest za pozno na odbudowanie czegokolwiek
                        ja cie o nic nie osklarzam ty tam tez nic pewnie nie masz
                        do "gadania" to pewnie wogole nie twoja wina ,stalo sie jak sie
                        stalo .......
                        • bacha1979 Re: maraxela 09.08.07, 13:18
                          maraxela napisała:

> sama chyba wiesz ze nieraz jest za pozno na odbudowanie czegokolwiek
                          > ja cie o nic nie osklarzam ty tam tez nic pewnie nie masz
                          > do "gadania" to pewnie wogole nie twoja wina ,stalo sie jak sie
                          > stalo .......

Powiedz czy najbardziej jest istotne kto jest winny>???
                          Zresztą "winna" została odwołana z funkcji moderatora...
                          I naprawdę trzeba od nowa wywlekać wszelkie żale?
                          • maraxela Re: maraxela 09.08.07, 13:19
                            nie ale ja napisalam posta przed odwolaniem winysmile
        • papryczka_ag Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:43
          Na modzie to skasowałam Cię ja - sprawy tego forum załatwiajcie tu,
          albo na moderacji. Forum Moda to nie miejsce na tego typu dyskusje.
          • salsa.loca Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:46
            moze i amsz racje, ale jak juz tam pisałam w jednej ze swoich wypowiedzi :tonacy
            brzytwy sie chwyta"

laska nie chce sie odoczepic, choc juz ja wszyscy prosili i pisali do samej GÓRy

nie rozumie ze nikt tu jej nie chce, nie wiem po co chce za wszelka cenę byc
            moderatorem, skoro nie umie zdobyc szacunku i sympatii
            • papryczka_ag Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:55
              Ja Cie rozumiem - wierz mi.
              Tylko nie ciągaj tego po innych forach bo zaraz Ty bedziesz ta zła i
              niedobra.
              • salsa.loca Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:03
                masz racje, oddaje honorsmile

sorki, ze wam pomieszałam na forumiesmile

ale w sumie moze tam zawitam, gadacie w końcu o ciuchach smile
        • bacha1979 salsa 09.08.07, 12:46
          nic mi o tym nie wiadomo.
          --

My...
          i
          NaszMały Wielki Człowiek...
          • salsa.loca Re: salsa 09.08.07, 12:48
            bacha1979 napisała:

> nic mi o tym nie wiadomo.
            > --
            >
            > My...

a nicsmile) to papryczka mnie skasowała , bo w watku Lilki na MOdzie o jej
            sukcesach zapytałam sie o sukcesy na tym forum i sie rozpetała mała dyskusja

smile)

Bacha, byłas na strefie??
            > i
            > NaszMały Wielki Człowiek...
            • bacha1979 Re: salsa 09.08.07, 22:34
              Nie, nie wchodziłam tam.
    • ashton Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 12:48
      Tak między Bogiem a prawdą to pomysłu nie mam żadnego.
      Nie uczestniczyłam w walce Lili kontra reszta świata, bo mi
      osobiście niczym nie przewiniła, zresztą wyglądałoby to jakbym się
      mściła. Nieważne. Z tego co widzę to złość dziewczyn koncentruje się
      na Lili i wszelkie poczynania administracji, czy to społecznej czy
      zawodowej, są wrzucane na jej konto...
    • mali.sa Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:06
      Lilivampire od dziś nie jest moderatorką forum Ślub i wesele.
      • bacha1979 I co Wy na to? 09.08.07, 13:07

• maraxela Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:08
        no i co z tego a co to zmienia?? arogancja z jaka sie spotkalysmy to
        nie tylko lili wiec ajcie juz spokoj
        • sierpniowa_julka Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:15
          ale prywatne forum na gazecie kwitnie. a tam przecież jest - jakby na to nie
          patrzeć - ta sama "góra", na której arogancję się tutaj powołujesz...
          • maraxela Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:16
            prywatne juz nie istnieje od wczoraj chyba wiec sorki ja tym okretem
            juz nie kieruje
    • sierpniowa_julka Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:08
      poczekać, aż nowe forumki zagrzeją tu miejsca i odbudują atmosferę... sad
      • dagps Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:16
        dokladnie tak. te ktore chcialy sie przeniesc bo im sie nie podobalo, maja swoje
        nowe miejsca i dobrze im tam. te ktore juz koncza przygode z przygotowaniami
        slubnymi, podobnie jak ja, powoli zegnaja sie z forum, a moze czasem wpadna
        pomoc w czyms nowym dziewczynom. te ktore dopiero tu przyjda, witajmy raczej
        usmiechem i dobrym slowem niz watkami na temat konfliktu ktory juz dogorywa i po
        ktorym juz coraz mniej dymu i mam nadzieje zaraz bedzie tu normalnie. nowe
        dziewczyny, nowy duch forum. tym ktore sie przeniosly radze cieszyc sie swoim
        przyjemnym miejscem, do was tez przyjda nowi ludzie i tez bedzie ok.
      • ashton Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:17
        sierpniowa_julka napisała:

> poczekać, aż nowe forumki zagrzeją tu miejsca i odbudują
        atmosferę... sad

Mnie też się tak wydaje. Przeczekać.
        Tak jak pisała Carmela Soprano (przepraszam jeśli przekręciłam
        nick) - forum nie zginie, nowe narzeczone będą tu trafiały. Zresztą
        co niektóre stare bywalczynie wciąż skaczą po trzech forach i kto
        wie, może wrócą na stałe...
    • lilivampire Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:14
      Nie jestem już moderatorką, mam nadzieję, że wrócicie Dziewczynysmile
      Ja nadal tu będę zaglądać jako przyszła panna młoda, liczę na Was
      przy organizowaniu swojego ślubusmile
      Nie denerwujcie się już tak na administrację, bo to nie ma sensu -
      Wasz największy wróg (czyli ja, choć nieświadomie) odszedł od
      władzy, więc niech pokój już tu zapanujesmile Proszę...
      • maraxela Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:15
        a swistak siedzi i zawija je w te sreberka no comment ale sie
        wzruszylam chlip chlip
        • dagps Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:18
          no bez pzresady. nie chcialyscie lili to sie pozegnala z funkcja. gdyby tak
          premier mial choc polowe tej kultury. no, ale jemu za duzo placa zeby tak sobie
          zostawil stolek na ktorym go nie chca.
      • rubin04 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:20
        Nie wiem czy administracja Cie zdjęla czy sama ustąpiłaś ale wiem jedno - dobrze się stalo.
        Te co odeszły na zewnętrzne forum tu juz nie wróca - tam znalazły to czego szukały: rady, porady a oprócz tego miłe kolezeńskie rozmowy, znajomości.
        Tu przyjda nowe dziewczyny i moze odbuduje sie satmosfera. "Stare" forumki bedą tu pewnie zagladac czasem w poszukiwaniu jakis inforacji w archiwum lub by cos skomentowac, poradzic. Ale TA jest na tyle miło ze chyba nie wróca tu całkiem.

Pozdrawiam.
      • koka32 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 14:13
        bardzo sie ciesze, ze juz nia nie jestes. I po co bylo z tym zwlekac???
    • memphis90 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:19
      Basiu, poprzednim razem, kiedy na forum pojawił się kryptospamer i wysłałam w
      tej sprawie maila (firma Printko- pamiętasz?), dostałam od Ciebie odpowiedź:
      super, dzięki, zaraz się tym zajmiemy. Teraz wysłałam podobną wiadomosć i co
      usłyszałam? "na forum nie ma cenzury, jeśli post jest niezgodny z regulaminem
      kliknij czerwony kosz". Czyli- mamy Cię, Memphis, głęboko w d...- bo żaden
      moderator widząc wypowiedź "fotograf X jest suuuper" nie zauważy, ze to
      kryptoreklama. Posty nadal wiszą:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66990472&a=66990700
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66807812&a=66967847
      Napisałam drugi raz, że Pimi77 nie istnieje, że pojawiła się tylko, zeby napisac
      kilka entuzjastycznych pochwał, a potem zamilkła. Dostałam maila z IDENTYCZNĄ
      odpowiedzią. Czyli- Memphis, mamy Cię w d... do kwadratu, nie zasługujesz nawet
      na odpowiedz, która nie jest wklejaną automatycznie kalką. Jak mam to odbierać?

Więc, Basiu, jak to widzisz? Nagle, na każdym kroku udowadnia się nam, że nie
      jesteśmy potrzebne, jak nie my, to inne, że nasze zdanie nie ma żadnego
      znaczenia, że tylkon regulamin. Adm nie chce usunąć komentarzy z przyszpilonego,
      bo jakiemuś trollowi- który i tak nie udziela się na tym forum- zepsuje to
      statystyki, a zresztą troll nie naruszył regulaminu. Swojego regulaminu nie
      mozemy ustalić- bo nie. Lili zostaje moderatorem- bo tak, a nam nic do tego.
      Lili kasuje wątki, w których ktoś nazwał ją flądrą- niby czemu? Bo jej się to
      nie podoba, a jako mod może. Teraz dziewczynom znikają posty tylko dlatego, ze
      autor jest na indeksie. Jak ktoś jest moderatorem to musi być bez kompleksów, z
      autoironią i twardą skórą. Nie sprawdza się i tyle. I nie piszę tego jako osoba
      uprzedzona (choć ktoś o tak radykalnych poglądach, że twiedzi, ze alkoholizm to
      nie choroba a fanaberia pijacego raczej nie powinien dostawać do rąk nożyczek na
      forum, gdzie scieraja się różne poglądy)- tylko jako obserwatorka tego, co się
      dzieje. To już nie jest "moje" forum.
      • bacha1979 memphis90 09.08.07, 13:22
        do kogo napisałaś tego maila??
        • memphis90 Re: memphis90 09.08.07, 13:24
          Kliknęłam "zgłos problem".
          • mali.sa Re: memphis90 09.08.07, 13:28
            Link "Zgłoś problem" służy raczej do zgłaszania problemów technicznych z forum.
            Wiadomości z tego linku trafiają na adres pomoc@agora.pl (jeśli problem dotyczy
            >treści< na forum są w większości przekierowywane do nas - administracji, ale
            jak widać czasem nie).
            Jeśli widzisz spam lub trolla, pisz bezpośrednio na forum@agora.pl.
            • memphis90 Re: memphis90 09.08.07, 13:38
              Ok, będę pisać, jakby co. Nie chcę się definitywnie z tego forum wynosić, żyję
              nim ładnych parę miesięcysmile
    • inkageo Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 13:34
      Lepiej późno niż wcale wink Będę obserwować co się tutaj dzieje.
      Strefa przeszła moje najśmielsze oczekiwania smile
    • gioseppe najwyzsza pora zeby zło poszło sio! 09.08.07, 14:15
      mam nadzieje ze zapanuje tu spokoj i forum odzyje...

strefe czytam bardzo chetnie
      ale itak czytam wszystko co mnie interesuuje - tak wiec na razie bawie sie w
      skakanke...

wybrano juz 2go moderatora?
      czy sama bedziesz sie tym zajmowac?
      • kasiad50 Re: najwyzsza pora zeby zło poszło sio! 09.08.07, 14:22
        No właśnie, dobrze że lili już nie ma.
        Ciekawe kto zostanie drugim moderatorem smile
        • inkageo Re: najwyzsza pora zeby zło poszło sio! 09.08.07, 14:49
          Lepiej nie domagajmy się drugiego moderatora, bo znowu zaczną się
          kłopoty. Dafni była sama i było supersmile
          • gioseppe Re: najwyzsza pora zeby zło poszło sio! 09.08.07, 15:00
            ja czasów dafni nawet nie pamietam albo nie zwracalam na to jeszcze uwagi smile
            ja tu jestem dopiero od grudnia wink

dla mnie to moze byc i 1, nie mieszam sie wink
    • asik801 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:09
      Bardzo się cieszę, że jej nie ma, bo przez nią nie miałam ochoty tu
      nawet zaglądać.

Wcześniej było supersmile) A teraz.....

Moim zdaniem jedna moderatorka wystarczy!!! Czsy Dafni były super!!!
    • justyna.e dajmy sobie szansę - to jest mój postulat, mam 09.08.07, 15:12
      dajmy sobie szansę - to jest mój postulat, mam nadzieje, ze macie
      podobne zdanie

pozdrawiam,
      Justyna
    • memphis90 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:33
      A co z komentarzami w przyszpilonym? Kilka dni i już są nowe- nie po to
      tworzyłyśmy galerię, żeby teraz urządzać w niej burdel na kółkach. A mara nie
      udziela się na ślubnym, więc co za różnica jakie będzie mieć statystyki?
      • mali.sa Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:45
        W statystykach brane są pod uwagę posty ze wszystkich forów.
        Jeśli ktoś trolluje na jednym forum, to będzie zablokowany na wszystkich.
        Posty autorstwa mary.salvatruchy, w których była naruszana netykieta, zostały
        usunięte już jakiś czas temu.
        • memphis90 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 17:06
          W przyszpilonym ciągle są... sad
    • liste_k Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:39
      A ja widzę to tak.
      Forum się uspokoiło. Krzykacze poszły na inne forum, może tempo się
      zwolniło, ale juz nie słychać tego wrzasku i oburzenia.

Co do drugiego moderatora.
      Uważam, że być powinien, nie tylko dlatego, że jeden
      jest "niewystarczający" (przepraszam się Basiu, jeżeli uraziłam) ale
      po to aby wyłapywać to co pierwsza nie zauważyła.
      I tyle.
      • olafinek Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:44

> Forum się uspokoiło. Krzykacze poszły na inne forum, może tempo się
        > zwolniło, ale juz nie słychać tego wrzasku i oburzenia.

bezpodstawnego oburzenia - co?
        liste_k nie przymilaj się,
        pamietam, ze niedawno zgłosiłas sie do moderacji - łapiesz szansę?
        • liste_k Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 15:53
          Mówisz o oburzeniu.
          A może nie było? Nie ukrywam, że i ja się zjeżyłam, ale przesżło mi,
          bo każdy musi się nauczyć albo i przestać zwrać na to uwagę. Nikt
          nie rodzi się orłem.
      • bacha1979 Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 22:37
        liste_k napisała:

>
        > Co do drugiego moderatora.
        > Uważam, że być powinien, nie tylko dlatego, że jeden
        > jest "niewystarczający" (przepraszam się Basiu, jeżeli uraziłam) ale
        > po to aby wyłapywać to co pierwsza nie zauważyła.
        > I tyle.

No żartujesz chyba o co miałabym sie obrażać litstkusmile?
        • liste_k Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 10.08.07, 10:34
          Tak profilaktycznie napisałam smile
    • martucha55 Dziewczyny! 09.08.07, 16:17
      Czemu większość Was pisze "nas tu już nie ma", a jednak jesteście! Noż kurde!
      Skoro Was tu nie ma to skąd posty od Was. Szczerze mówiąc sama byłam dość
      wkurzona całą sytuacją wywołaną niedawno. Przeszłam na "Powiedz tak" i nie
      powiem, atmosfera tam była milsza, ale jednak cały czas zerkałam na SiW i wiem,
      że 99% z Was tak robiło! Lili już nie ma, więc nie czas zakopać topór i wrócić
      tu? Myślicie, że gdzie indziej będzie lepiej? zawsze pojawi się jakiś żądny krwi
      wampir, takie jest zycie. Teraz wiem, że przenieść się owszem mogę,mogę się tez
      udzielać na różnych forach ale tutaj zawsze będę zaglądać - zwłaszcza,że do
      ślubu niecały miesiąc. Powiem szczerze - męczy mnie zakładanie postów na 2 lub 3
      forach, a robiłam to ostatnio, bo chcialam uzyskać rady od Was wszystkich, a nie
      jakiejś tam ułamkowej części. Dziewczyny proszę Was, zastanówcie się nad chociaż
      częściowym powrotem. To, że ktoś tam na górze nas olał - co z tego - ważniejsze
      jesteśmy my!
      • inkageo Re: Dziewczyny! 09.08.07, 16:27
        Tylko jedna osoba napisała "nas już tu nie ma"wink
        • martucha55 Re: Dziewczyny! 09.08.07, 16:34
          inkageo napisała:

> Tylko jedna osoba napisała "nas już tu nie ma"wink

tak, ale u większości można to przeczytać między wierszamismile każdy pisze, że
          idzie gdzie indziej, ale cały czas tu jest. No kazdy nie - niektórzysmile
          • inkageo Re: Dziewczyny! 09.08.07, 16:41
            Ja mam nowego explorera, mogę być wszędzie jednocześnie i w jednym
            okniewinkwinkwink A swoją drogą to na pierwszej stronie wiszą wczorajsze
            posty... Nie sądziłam, że takich czasów dożyję i to przed ślubemwink
            • martucha55 Re: Dziewczyny! 09.08.07, 16:53
              popodbijałabym te biedne watki, ale nie mam tyle czasusmile
        • sajgonetka Re: Dziewczyny! 09.08.07, 16:49
          > Tylko jedna osoba napisała "nas już tu nie ma"wink

skoro ich nie ma, to czemu tutaj śmieci wyrzucają?
          i jakieś głupie pyskówki są??
    • sajgonetka Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 16:47
      hm.. może po prostu tylko życie forumowe?
      bez przenoszenia wszelkich animozji z odczuć prywatnych na forum??

skoro co niektore dziewczyny wyniosły się na stałe na inne forum, to
      po co tutaj przychodzą męty robić??
      jakoś tak..
      nie trzeba od razu deklarowac i wybierać forum, ale skoro mozna
      pisac na obu, to po co wybierac??

będzie dobrze smile

no, może tylko to, ze niektóre jak wyjdą za mąż, to ślub i wesele
      nie będzie ich ulubionym forum wink

smile
      • esiaesia Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 16:51
        myślę, że dla nas już nic, może dla kolejnych-nowych forumek.
        To forum owszem czytać będę, ale tylko czytać. Kiedyś wchodziłam tu
        kilka razy dziennie, udzielałam się - może nie tak intensywnie jak
        niektóre, a od kilku dni zaglądam raz na dzień, albo wcale.
        Mamy drugie forum, na którym można porozmawiać niemal na każdy
        temat - mimo że forum ślubne, nikt nam nic nie kasuje, atmosfera
        jest przyjemna. Pozdrawiam
    • kc_mc Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 17:05
      salsa.loca A widzisz ? jednak skonczylo sie " dobrze " smile
      Nie za bardzo udzielam sie na tym forum, ale dosyc czesto na niego zagladam i
      mysle, ze 1 moderator to za malo, czy wy dziewczyny ( te ktore przebywaja bardzo
      dlugo na tym forum ) nie mozecie zglosic swojej kandydatury na stanowisko "
      moderatora " ? smile))
      Tak by bylo najlepiej, jakas " zaufana " osobe wybrac.
      Dla jednego moderatora to za wiele pracy, mozna cos przeoczyc, nie wszystko sie
      zauwazy ...
    • inkageo Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 17:08
      Atmosfera rzeczywiście sielskawink W jednym wątku wrzucono większą
      część społeczności tego forum, która miała odwagę się zbuntować, do
      worka z metką "obrażalskie, krzykaczki robiące męty"...
      Dzięki za uznaniewink
      A dla drugiego moderatora to na razie pracy tu chyba nie ma.. Wątki
      raczej nie galopują...wink
      Nawet tym niezbyt duże zainteresowanie...
      • sajgonetka Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 17:15
        moderatorów nigdy nie jest zbyt wiele.
        oprócz bachy pewnie ktoś z NKA (np. mali.sa) pewnie będzie tutaj
        zaglądał..

a forum- żyje swoim życiem..
        smile
      • kc_mc Re: Jaki macie pomysł na poprawę atmosfery na for 09.08.07, 17:23
        inkageo Moze i teraz nie ma pracy dla 2 moderatorow, ale jak wiadomo - jedni
        ludzie przychodza, drudzy odchodza a inni sa Ci sami ciagle, takze
        zainteresowanie takim forum jest zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka