arlets1 26.08.07, 09:01 poszukuje jakiejs inspiracji wiec może macie jakiś ładny tekst oprócz tego standardowego czyli dziekujemy wam rodzica za trud włozony w nasze wychowanie.... itd. szukam czegos świezszego ??? bede wdzieczna i szczesliwa jak cos podeślecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamno1 ... 26.08.07, 15:29 forum.we-dwoje.pl/topics13/jaki-prezent-dla-rodzicow-w-podziekowaniu-vt1871,15.htm lub www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=1816 Odpowiedz Link Zgłoś
arlets1 Re: podziękowania dla rodziców - macie? 26.08.07, 21:42 serdeczne dzieki - przyda sie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: podziękowania dla rodziców - macie? 27.08.07, 10:00 A nie lepiej powiedziec coś od siebie? Ja nie układałam sobie żadnych tekstów, żadnych wierszyków. Teraz nie byłabym w stanie tego nawet tego powtórzyć, ale czy nie lepiej improwizować, niż deklamować "Jeżeli jest mi źle, jeżeli problem mam To w tedy szybko biegnę w raniona mamy bram Moja mama bardzo kocha mnie I wiem, że nie czuje się ze mną źle"? Brrrr, większość tych wierszyków to koszmarki... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: podziękowania dla rodziców - macie? 27.08.07, 10:04 Podpisuję się pod słowami przedmówczyni... Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby takie rzeczy układać- powiedzieliśmy po kilka słów z serca, od siebie- szczerze i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
200710a Re: podziękowania dla rodziców - macie? 27.08.07, 12:45 A co dajecie w podziekowaniu? Niesmiertelne kwiaty czy jakis prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
paulix Re: podziękowania dla rodziców - macie? 27.08.07, 16:34 my zamówiliśmy kosze (tzw. okolicznościowe) z alkoholem i słodyczami, dla każdej pary rodziców po jednym. Można sobie dowolnie wybierać zawartośc w zależności od tego co rodzice lubią. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotka111 propozycje 27.08.07, 13:15 Ja również mam ten problem, że niewiem co mamy kupić rodzicom. Najlepszym rozwiązaniem są kwiaty dla mam i np. serca Wedel w metalowym opakowaniu dla ojców... na Allegro jest parę propozycji ale żadna za bardzo mi się nie podoba... przykład- oklepane książki ze zdobieniami, które są do kupienia u nas na każdym targu, bazarze,rynku: allegro.pl/item225762438_podziekowania_dla_rodzicow_slub_itp.html innym pomysłem jest ozdobne pudełko z rulonem i jakimś wierszem czy coś takiego. Ładnie wygląda ale jest za małe..i tak jakoś się zastanawiam gdzie rodzice by to trzymali i czy to nie walało by się po szafkach itp.. allegro.pl/item229350269_podziekowania_dla_rodzicow_gratis_tablice_.html portret- obraz? allegro.pl/item227168067_podziekowania_dla_rodzicow_w_formie_portretu.html Sama niewiem, mam mętlik w głowie. Głupio chyba bym się czuła wręczając podziękowania w postaci ozdobnej kartki... Może standardowo wręczyć kwiaty..tak chyba najlepiej, może ktoś znalazł inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania kolejny pomysl :-) 27.08.07, 21:16 Troche jest przy tym pracy, ale efekt murowany. Wybralismy z mojego i mojego meza rodzinnego albumu nastepujace zdjecia: nasze mamy z czasow mlodosci, nasi rodzice przed slubem, slub rodzicow, nasze narodziny, dorastanie, mlodosc, moj maz z moimi rodzicami i ja z tesciami, itp. Zdjecia zeskanowalam i troche obrobilam w programie graficznym. Nastepnie kupilam 2 piekne albumy do wklejania zdjec i ulozylam chronologicznie po dwa zdjecia na stronie. Zostawilam na koncu miejsce na wklejanie kolejnych zdjec. Rodzice i tesciowie byli zachwyceni, a i ja z przyjemnoscia ogladam od czasu do czasu te albumy ) Odpowiedz Link Zgłoś
andziotka Re: kolejny pomysl :-) 28.08.07, 19:14 zrobiliśmy dokładnie to samo )))) mi efekt się bardzo podoba a reakcję rodziców zobaczymy w już w sobote ))) Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: podziękowania dla rodziców - macie? 28.08.07, 01:03 my podziekowania mowilismy od siebie, ja jeszcze dziekowalam mojej Babci, w ramach podziekowan wykonalismy razem "Cudownych rodzicow" - ja spiewalam, maz gral na gitarze - nasi rodzice bardzo sie wzruszyli, proby byly trzymane w scislej tajemnicy ;p na prezent dalismy oprawione w ladne ramki nasze zdjecia - jedno z wieza Eiffla w tle (tam sie zareczylismy), drugie podobne do zdjec z zaproszen slubnych tylko w duzym formacie Odpowiedz Link Zgłoś
stroinka Re: podziękowania dla rodziców - macie? 30.08.07, 14:38 A ja słyszałam o takim pomyśle: na płytce szklanej graweruje się napis i zdjęcie. Nie wiem, jak to wygląda w rzeczywistości, ale chyba się zdecydujemy. Na innych forach znalazłam informacje, że takie rzeczy wykonuje firma Laser3D. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: podziękowania dla rodziców - macie? 30.08.07, 21:19 My medale dla najlepszych rodzicow (pomysl sciagniety od ktorejs forumowiczki) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: podziękowania dla rodziców - macie? 30.08.07, 21:22 czy na prawdę nikt nie umie korzystać z wyszukiwarki? ten temat jest zakładany średnio co Tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś