zuuzaaaa 31.08.07, 12:44 witam wszystkich,prosze o opinie na temat zespolu pan majster Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc Re: zespol pan majster 31.08.07, 12:52 ja bym ich nie zatrudniła za sama nazwe nie mam zielonego pojęcia kto to jest i jak graja ale nazwa nie mówi mi nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: zespol pan majster 31.08.07, 12:57 jak sluchalam w zeszlym roku ich demo na stronie to baaardzo mis ie podobalo! najlepiej umowic sie z nimi i pjechac posluchac jak graja. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: zespol pan majster 31.08.07, 13:33 Widzieliśmy ich już na kilku weselach i jest to jeden z najlepszych zespołów w południowej Polsce! Profesjonalnie i żywiołowo, z rockowym pazurem i wszyscy się świetnie bawią bez względu na wiek. Polecam z czystym sumieniem. Widziałem wiele zespołów weselnych i Pan Majster to naprawdę pierwsza liga. ps. o ile sie nie mylę, to ostatnio zmienili nazwę na "new person". Szkoda, bo stara bardziej mi się podobała Odpowiedz Link Zgłoś
studiobeznazwy Re: zespol pan majster 31.08.07, 20:46 Polecamy!! Tez spotkalismy ich kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
ar.pl Re: zespol pan majster 31.08.07, 23:44 Polecila nam ich wraz z Czerwonymi Butami poznanska Laguardia, ktora chcielismy sciagnac na nasze wesele, ale zaden z tych zespolow nie mial wolnego terminu. Sluchalismy demo i podpytywalismy o opinie - mysle, ze wszystkich mozna ich polecic! Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaaaa Re: zespol pan majster 01.09.07, 18:11 o jak milo panstwo ze studia beznazwy beda u nas na weselu i spotkaja jeszcze raz pana majstra pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś